29 Eylül 2014 Pazartesi

Gulben Ergen Ve Erhan Celik Evlendi

Bir suredir iliskileri olan Gulben Ergen ve Erhan Celik iliskilerini evlilik ile taclandirdi.Nikah tarihleri hakkinda turlu dedikodular cikan ciftin dugunu bugun oglen saatlerinde gerceklesti.İliskilerini de uzun bir muddet medyadan saklamayi basaran ciftin dugunu bugun sirincede gerceklesti.

Zayiflamak İcin 5 Altin Oneri

Bircok bayanin korkulu ruyasi kilolar..
Her sabah uyandiginizda kilo vermek icin rejim yapmaya basliyor ve gunun ilerleyen saatlerinde rejimi bozuyor musunuz ?
O zaman rejim yapmadan da kilo verebileceginizi iddia ediyorum.Sadece biraz sabir ile.
Gelin altin onerilerime bir goz atalim.



Ünlülerin Gelinlik Modelleri

Daha önce sizlerle 2014 yılında evlenen ünlü bayanların gelinliklerini paylaşmıştım.Şimdi ki yazımızda biraz geçmişe dönmeye ne dersiniz.
Bakalım geçmi yıllarda evlenen ünlü bayanlarımız hangi tarz gelinlikleri giymiş?

28 Eylül 2014 Pazar

Beyazbegonvil'den Çekiliş Sonucum

Herkese merhaba
Beyazbegonvil'de Çekilişe Davetlisiniz adlı çekilişimi bugün sonuçlandırdım.
Çekilişimi kazanan talihliyi açıklıyorum.



Pınar Design ve Beyazbegonvil'den Çekilişe Davetlisiniz KAPANDI

Herkese merhaba.
Yeni bir çekiliş ile karşınızdayım.Daha önce sizlere burada ki yazımda Pınar Design ve harika takılarından bahsetmiştim ve bir çekiliş haberi vermiştim.İşte o gün bugündür !!!

Çekilişim yaklaşık 2 hafta boyunca sürecek ve çekiliş sonucunda seçilen bir kişi sevgili Pınar hanım'ın sizler için tasarladığı kolyeyi kazanma şansına sahip olacak.Bu sefer çekilişimi bol haklı tutuyorum ki şansınız daha çok olsun :))))



İşte sizler için hazırlanan çekiliş kolyemiz.
Haydi bakalım bu şirinliği kazanmak için yapmanız gerekenlere geçiyorum.

Zorunlu şartlardan kesinlikle taviz verilmeyecektir ve yerine getirilmemesi durumunda üzülerek söylüyorum ki çekilişiniz kabul edilemeyecektir.


Zorunlu Şartlar

1*Pınar Desing'ı facebook sayfasında takip etmek ve Pınar Design Facebook sayfasını paylaşmak
2* Blogumu takibip etmek

Ekstra Haklar

PınarDesign İnstagram hesabını takip etmek ( +5 hak)
beyazbegonvilblog instagram  hesabını takip etmek (+5hak)
Çekiliş haberini blogunuzda paylaşmak (+8 hak)


NOT:
İşte çekilişimi kazanmak için yapmanız gerekenler bu kadar.Lütfen paylaşımlarınızı yaparken herkese açık olarak yapmayı ve  linklerinizi yorum olarak yazmayı ihmal etmeyiniz.

Zorunlu şartları yerine getirmez ve paylaşım yaptığınız hesapların adını bildirmezseniz çekilişe katılımınız geçersiz olacaktır.

Çekiliş sonucunda sizlere daha rahat ulaşabilmemiz için size ulaşabileceğimiz mail hesabını yazmayı unutmayın =)

KARGO ÜCRETİ PINAR DESİGN TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR.




DUYURU

seffafbulutlar ile birlikte Denizli'de bir etkinlik planlamaktayız.Denizli'de yaşayan blogger dostlarımızı arıyoruz.
Eğer çevrenizde bildiğiniz tanıdığınız Denizlili bloggerları bize haber verirseniz çok mutlu oluruz :)
Ya da farklı bir şehirde yaşıyorum ama bende etkinlikte yanınızda bulunmak istiyorum derseniz de sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız =)

Bol şans

27 Eylül 2014 Cumartesi

Pinar Desing'dan Gelen Hediyelerim

Herkese merhaba.
Bugun harika bir paket ile uyandim Sevgili Pinar hanim bana kendi tasarladigi takilardan hediye yollamis.Kendisine buradan da bir tesekkur etmek istedim.
Daha once sizlere burada ki yazimda Pinar Design'dan bahsetmistim.


 Pinar Design'a ulasmak isterseniz asagida ki linklerden iletisime gecebilirsiniz


http://pnrdizayn.sopsy.com/
http://instagram.com/pnrdizayn
facebook Pinar Design

24 Eylül 2014 Çarşamba

2014-2015 Kazayağı Desenleri Cok Moda

Bu kışın moda dosyasına göz atmaya devam ediyoruz.
Kazayağı desenleri bu sene oldukça moda olacak.Çanta,etek,ceket,kaban bir çok üründe uygulanan kazayağı desenleri kıyafetlerimize nostaljik bir hava katacak.



2014-2015 Kış Panço Modası

Bu kışın modasına bir göz attığımızda karşımıza pançolar çıkıyor.Kullanım açısından da oldukça rahat olan bu modeller kış modasına damgasını vuracak.
Kilo açısından problemli olan her bayanın rahatlıkla kullanabileceği bir model.Her yerinizi sarıp sarmaladığı için kışın hiç üşümeyeceksiniz.
Bol salaş görünümü ile karşımıza çıkan bu modeller dolabınızda şimdiden yerini almalı.

Gelin panço modellerini birlikte gözlemleyelim.



23 Eylül 2014 Salı

Kendin Yap I Bileklik Yapalım

Kendin yap projelerine bir yenisini daha ekledim.Bu sene çeşit çeşit bileklikleri bir arada kullanmak oldukça moda.
Boş vaktiniz varsa sizde bu vaktinizde kendinize bileklikler yapabilirsiniz.Malzemesi de oldukça basit.Rengarenk kanaviçe ipleri ve bir kaç çeşit boncukla harika bilekliklere sahip olmanız mümkün.

22 Eylül 2014 Pazartesi

MasterCard E-Fest online alışveriş festivali başlıyor!



Bizim için alışveriş deyince akan sular durur. İşte biz alışveriş severler için de yılın en güzel zamanı geldi!

Yoğun tempo ve günlük koşuşturma içerisinde sıklıkla kendimi zamansızlıktan yakınırken buluyorum. Bu nedenle markaların sağladığı online alışveriş imkanı benim için hayat kurtarıyor.

Türkiye’nin ilk online alışveriş festivali MasterCard E-Fest, bu sene, yani dördüncü yılında, MasterCard tarafından 22 - 29 Eylül tarihleri arasında düzenleniyor. 

MasterCard E-Fest, benim gibi online alışveriş tutkunlarına sayısız avantaj sunuyor. MasterCard kullanıcılarını, Türkiye’nin önde gelen online alışveriş sitelerinde %50’ye varan indirimler, alışverişlerinde sürpriz hediyeler, ücretsiz kargo hizmetleri ve indirim çekleri gibi zengin fırsatlar bekliyor.

MasterCard E-Fest indirim ve avantajlarından faydalanmak istiyorsanız, 22 – 29 Eylül tarihleri arasında www.mastercarde-fest.com sitesini ziyaret ederek festivale dahil olan online alışveriş sitelerinden MasterCard ve Maestro logolu kartlarınızı kullanarak alışveriş yapabilirsiniz.

MasterCard E-Fest, anne-bebek ürünlerinden elektroniğe, mobilya-dekorasyondan  seyahat hizmetlerine ve giyim-aksesuar-güzelliğe kadar birçok ihtiyaca yönelik marka ve ürünü, internet üzerinde bir araya getiriyor. Avantajlı alışveriş imkanı sunan online alışveriş sitelerinin arasında neler mi var;

1v1y, Adil Işık, Anne Lütfen, AVIS, Banana Republic, Beymen, Bonubon, Bonvagon, Boyner, Columbia, Converse, En Moda, E-reyon, Evmanya, GAP, Genpa, Hızlıal, Kiğılı, Kitap Yurdu, Koçtaş, La Senza, Lidyana, Lokum.com, Lukapu, Morhipo, Mudo, Mustang, Occasion, Park Bravo, Saat&Saat, Sigortam.net, TeknoSA, Tekzen, Unnado...

MasterCard E-Fest’in detaylarına www.mastercarde-fest.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

21 Eylül 2014 Pazar

Pinar Design / Bu Takilara Bayilacaksiniz !

Sizlere Facebook'ta kesfettigim harika bir markadan bahsetmek istiyorum.
Pinar Design ...
Gelin urunlerini ve kendisini yakindan taniyalim.





Kendin Yap I Eskiyen Kazaklardan Şapka Nasıl Yapılır ?

Birlikte eskiyen kazaklarınızı değerlendirmeye ne dersiniz?
Hadi beraber bu sevimli şapkanın nasıl yapılacağını öğrenelim.


20 Eylül 2014 Cumartesi

Kendin Yap I Renkli İplerle Kolye Nasıl Yapılır ?

Bu aralar feci şekilde ipli takı yapımına sarmış durumdayım.Evde her yer takı olmaya başladı :)
Bir kaç yazımda farklı türlerde bileklik yapımlarını anlatmıştım.
Linklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Şimdide renkli iplerle kolye nasıl yapılır bakalım.Aslında bu modelden sadece kolye değil bilekliğini de yapmanız mümkün.Aklınızda bulunsun.

Haydi resmi inceleyin anlamadığınız bir yer olursa bana sormaktan çekinmeyin 


19 Eylül 2014 Cuma

Kendin Yap I Konserve Kutularının Geri Dönüşümüne İnanamayacaksınız !

Konserve ürünleri sene içinde hepimiz tüketiyoruz.Tüketimimiz sonucunda bu kutuları atmayıp değerlendirebiliriz.Hemde oldukça hoş bir geri dönüşüm ile.
Konserve kutularını şimdilerde ev dekorasyonunda kullanımı oldukça yaygın olan tealightlara yani bildiğimiz mumluklara dönüştürebiliriz.

Nasıl mı?Gelin anlatayım...


16 Eylül 2014 Salı

12 Eylül 2014 Cuma

Saçlarda Doğal Dalga Nasıl Olmalı?

Ben dalgalı saçları sevenlerdenim ? Sizlerde öyle misiniz? Saçlarım oldum olası dümdüz.Hemde pırasa düzlüğünde.Maşa yaparsın tonlarca sprey sıkarsın yine tutmaz.Bende sırf bu yüzden saçlarıma perma yaptırmıştım.Üzerinden iki yıl geçmiş ve artık iyice kendini salmıştı.Bende gittim upuzun saçlarımı kestirdim.
Nasıl mı kıydım ? Hiç gözünün yaşına bakmadım.Haahahayt .... Ne olcek yae kökü bende değil mi? Kıştan bu yana uzadılar bile.
Neyse ne diyodum.Ben bu dalgaları gerçekten çok seviyorum.Saçlara doğal bir hava veriyor.Duruşları oldukça da modern.Sizde saçlarınızda böyle dalgalar oluşmasını istiyorsanız akşamdan geniş parçalar şeklinde bigudi ile sarabilirsiniz.
Sizce nasıl çok hoş değiller mi?

Trend I Flash Tattoo Nedir? Nereden Alınır?

       Flash Tattoo'mu o da ne dediğinizi duyar gibiyim.Fakat eminim ki bir çoğunuz Flash tattoo'yla bu yaz sıkça karşılaştınız.Peki nedir bu flash tattoo.
       Flash Tattoo bu yaza damgasını vuran altın renginde, geçici dövme.Modasını önümüzde ki sezona taşıyacağını düşündüğüm bu dövmeler oldukça güzel.



Gelelim bu güzellikleri nereden bulacağınıza

Madame Coco'da İndirim var

     Madame Coco'nun ürünlerine bayılıyorum.Reklamlara her çıktığında ah neden Denizli'de yok diyip duruyordum ve bir yerlerden sesimi duydular sanırım.Denizli TerasPark'ta bir şube açtılar.Haliyle bana da Teraspark yolları göründü

Eğer sizin yaşadığınız şehrde Madame Coco Mağazası bulunmuyorsa dert etmeyin.İnternetten onlıne satışları da mevcut.http://www.madamecoco.com/ linke tıklayıp ürünlere bir göz atabilirsiniz.

Çift kişilik pamuklu battaniye:39,90



11 Eylül 2014 Perşembe

Saçlarda Doğal Örgü Şıklığı

      Başlığı Görünce "Hadi canım saç örgüsününde şıklığı mı olurmuş" dediğinizi duyar gibiyim.Ama yanılıyorsunuz.Örgü biraz eskilerden kalma bir model kabul ediyorum.Fakat hepimizin de bildiği bir gerçek var ki moda da eskiye dönüş başladı.Özellikle de 60'ların modasının revaçta olduğu şu günlerde.Durum böyle olunca saçlarda örgü modellerini görmekte kaçınılmaz oldu.Örgülü saçlarla nasıl mı şık olunur ? Görsellerimle ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.


Blogunu Geliştir I Bloga Sosyal Ağ Eklentisi Nasıl Eklenir?

     Sizlere bu yazımda blogumuza sosyal ağ bağlantıları nasıl eklenir? Sorusunun cevabını vericem şekerciklerim.
    İyi bir blogda olmazsa olmazlardan biri de sosyal ağlar eklentisi.Facebook,Twitter,Pinterst vb sosyal ağlara üyeliğiniz var ve blogunuza gelen ziyaretçilerin diğer hesaplarınıza da ulaşmasını mı istiyorsunuz?
    O zaman bu yazımı mutlaka okumalısınız.

10 Eylül 2014 Çarşamba

Kendin Yap I Örgü Cupcake Kapı Stoperi Nasıl Yapılır ?


Herkes Merhaba

http://instagram.com/beyazbegonvilblog hesabımı takip edenler bilirler bir fotoğraf paylaşmıştım ve ne ördüğümü söylememiştim :))) İşte bu şirinliği ördüm
Bu ne mi ? Kapı önü stoperi oluyor kendileri.Bir cupcake çılgınlığıdır gidiyor.Bende eksik kalırmıyım hiç.Hemen kendime cupcake figürlü kapı önü stoperi yaptım.Ağırlık yapması için dekor amaçlı satılan taşlardan kullandım.Puf puf görünmesi içinde tabiiki elyaf.
Cupcake sevgim bununla bitmez emin olun =) Herşey cupcake olsun heryer renk renk olsun.Renkler enerji verir insana dimi ama.




Kışlık Taze Fasulye Nasıl Hazırlanır?

Kışa hazırlıklara hız kesmeden devam. Kışlık taze fasulye nasıl hazırlanır? 


Domatesli Sebze Soslu Makarna Nasıl Yapılır?

      Sebzeleri bir arada kullanıp domates ile bir araya getirmeye bayılıyorum.Sizlerde değişik sos arayışındaysanız harika bir tarifim var.

Malzemeler
1 Paket Makarna
Yarım Çay Bardağı Sıvı Yağ
3 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Kabak
1 Patlıcan
1 Soğan
2 Biber
3 Domates
1 Çay Kaşığı Kekik
1 Çay Kaşığı Nane

9 Eylül 2014 Salı

Bebekler İçin Doğum Günü Konseptleri

Bebeğiniz için doğum günü organizasyonu yapmayı düşünüyorsunuz ve konseptinin ne olacağına hala karar veremediniz mi? O zaman bu yazım sizler için.
  Konseptinizi hazırlarken bebeğinizin sevdiği çizgi film karakterlerinden yola çıkabilirsiniz.Bu kısımı bulduktan sonra devamını getirmek çok kolay olacak.Bu karakterin özelliklerinden,renginden yola çıkarak masa hazırlamanız daha kolay olacaktır.
 Çizgi film karakterinin rengine uygun bardak ve tabaklar seçebilirsiniz.Küçük cam şişelerin üzerine bebeğinizin isminin bulunduğu ve konsepte uygun renklerde etiketler yapıştırabilirsiniz.Daha önce bu konuyu sizlere etiket/sticker nasıl yapılır? adlı yazımda anlatmıştım.Bu önerilerime yenilik getirmek de sizin yaratıcılığınıza kalıyor.


Dekorasyon Önerisi I Mutfağınıza Pastel Dokunuşlar

Hayatınıza renkleri dahil etmeye ne dersiniz? Renklerin insana verdiği olumlu enerji inkar edilemez.Bu yüzden yaşam alanlarınızda renkleri kullanmaktan korkmayın.Son dönemde özelikle mutfaklarda pastel renkler oldukça revaçta.Cam artık modasını kaybetti ve yerini seramiğe bıraktı.Bardaklardan,tabaklara kadar herşey seramik ve herşey rengarenk.Sizde ufak dokunuşlarla mutfağınıza enerji verebilir,sunumlarınızla misafirlerinizi evinize hayran bırakabilirsiniz.Nasıl mı? Cevabı görsellerde gizli


8 Eylül 2014 Pazartesi

Trend Önerisi I Bez Çantalar Her Yerde

Bez çanta modasından haberiniz var mı ? Yoksa bu yazıma bir göz atmalısınız.Bu yaz oldukça moda olan bez çantalar modasını bir süre daha devam ettirecek.
     

Evde Pratik Muzlu Milkshake Nasıl Yapılır?

Yazın son günlerine yaklaşmakta olduğumuz şu günlerde harika bir milkshake denemesi yaptım.Hazır milkshake'lerde var aslında.Onların tatları da hiç fena değil.Ama sizde biliyorsunuz ki evde yapılanın tadı her zaman başkadır.
Sizi daha fazla meraklandırmayıp hemen nasıl yapıldığına geliyorum.


6 Eylül 2014 Cumartesi

Beyaz İspanyol Paça Pantalon Nasıl Kombinlenir?

Sizler için yepyeni bir kombin önerisi hazırladım.Yaza veda etmeye başladığımız bu günlerde son yazlık kombinlerimi paylaşayım dedim.Malum yağışlar başladıktan sonra beyaz pantalonlarımız uzun bir süre rafa kaldırılacak.
İspanyol paça pantalonları oldukça seviyorum.Basen bölgesini ince gösterdiğini düşünüyorum.

Peki Nasıl Giyilmeli?
İspanyol Paça pantalonları özellikle yaz dönemlerinde askılı,ip askılı bluzlarla kullanılarak oldukça hoş bir hava elde etmek mümkün.Pantolonumuzu beyaz seçtiğimiz için yanına kullanacağımız aksesuarlarımızın bluzumuzla uyumlu olması önemli.Beyaz kolay bir renk olduğu için her renkle rahatlıkla kombinlenebilir.Ben Mudo'dan lacivert bir ip askılı seçtim.Bileziğin rengini ise altın rengi seçtim.Çantada ki ve ayakkabıdaki detaylarla uyumlu olması ve aynı zamanda lacivert rengine altın sarısı fazlaca yakıştığı için.

5 Eylül 2014 Cuma

Beyazbegonvil Dış Mekan Çekimi

    Evliliğimizin 1.yıldönümü dolmak üzere.Ben de birinci yıla özel sizlerle evlendiğim o unutulmaz günümden kareler sunmak istedim.
 
    Düğün denildiğinde benim için en önemli olan şey dış mekan çekimidir.Nişanım içinde düğünüm içinde fotoğrafçı araştırmalarım epey zamanımı aldı.Bu arada nişan dış çekimimi merak edenlere o da burada.Ama sonuç tabii ki de mutluyum.Hiç birşey içinizde kalmamalı.İmkanınızın el verdiğince isteklerinizi yapmalısınız.Ben bu konuda şanslı olanlardanım.Burdan beni bu özel günümde prenses gibi hissettiren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Kendin Yap I Hediye Paketi Fikirleri

Kim hediye almayı sevmez ki ? Peki ya hediyeniz böyle süslenseydi?Her zaman söylüyorum sunum önemlidir.Artık görselliğin ön planda olduğu bir dönemde yaşıyoruz.O yüzden hediyeleriniz kadar hediyelerin paketlerinin de özenli olmasına dikkat etmeliyiz.
Söyleyin bakalım kim bu paketleri aldığında beğenmez ? Kim Hayır diyebilir böyle bir hediyeye? Ben şahsen hediyeyi görmeden paketine vurulurdum.Hadi o zaman sizde hediyelerinize şıklık katın :)


4 Eylül 2014 Perşembe

Saçlarda Doğal Topuz Havası

Evden çıkarken acele yapılan saçların her zaman kusursuzca uğraşılmış ve tonlarca sprey sıkılmış basma kalıp saçlardan daha çok ilgi çektiğini düşünüyorum. Malum ki günümüzde hep bir yerlere yetişme telaşı.Artık saçlara ayrılacak uzun vakitler yok.Bu gözlemim sonucunda doğal topuz nasıl olmalı? Saçlara uygulanan doğal topuz sonucunda nasıl bir görünüm elde edilir sizler için araştırdım ve beğeninize sunuyorum.


Doğum Günü Önerileri I Bebekler İçin Party Masaları

        Tatlı mı tatlı bebişlerinizin doğum günleri için bir önerim var.Herşeyin kusursuz olmasını mı istiyorsunuz? Bebeğinize doğum günü yapmayı planlıyorsunuz ama işin neresinden başlayacağını bilemiyor musunuz?Peki masa düzeni ile başlamaya ne dersiniz?
         Masa düzeni hazırlarken kullanacağınız materyallerin birbiri ile uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz.Konsept bir parti düzenlemek istemiyorsanız işe doğum günü temasında olmasını istediğiniz renk seçimi ile başlayabilirsiniz.Ardından herşey oldukça kolay ilerleyecek.
         Peki renklerin hakim olduğu doğum günü masaları nasıl olur?İşte sizler için hazırladığım görseller

3 Eylül 2014 Çarşamba

Kendin Yap I Hadi Bileklik Yapalım

Bu sene özellikle modasını iyice arttıran renkli bileklikleri sevdiniz değil mi? Farklı renkte ve şekilde bilekliklerin bir araya gelmesiyle çok hoş bir görünüm ortaya çıkmıyor mu sizce de ? Peki sizde yapmak istemezmisiniz? Cevabınız evetse gelin bakın nasıl yapılıyor ?

Evlerinizi Çerçevelerle Renklendirin

          Evlerinizin dekorasyonuna yenilik düşünenler için şık bir dokunuş.Hemde sadece bir tane değil birden fazla.İster içlerini kendi resimlerinizle doldurun ister dergilerden kestiğiniz hoşunuza giden resimlerle.
           Evinizin renklerine göre astığınız çerçeveler ferah ve modern bir görünüm sağlayacak.Aynı zamanda da gelen konuklarınızın oldukça ilgisini çekecek.
           Bu konuda sizler için bir kaç görsel hazırladım bakalım nelermiş ?


Maydanoz Nasıl Kurutulur?

       Maydanoz kurutulur mu? O da kurutuluyor muymuş? gibi sorularınızı duyar gibiyim.Aranızda mutlaka bilenler vardır.Fakat bilmeyenlerin çok işine yarayacağı bir fikir olduğunu düşünüyorum.
       Evde iki kişi olduğumuz için dereotu,maydonoz gibi ürünleri çabuk tüketemiyoruz ve her seferinde çürütüp atıyorum.Bu durumdan da hiç memnun değildim açıkçası.Taa ki maydanozu kurutana kadar.

Nasıl yaptığıma gelirsek

Öncelikle maydanozumun yapraklı kısımlarını güzelce doğradım.Doğranılan maydanozlarda sapların bulunmaması önemli.
   


Ardından maydanozlarımı güzelce yıkadım ve suyunun süzülmesini bekledim.Daha sonra güneşli bir ortamda iki gün süre ile ara sıra karıştırarak beklettim.Karıştırdım çünkğ maydanozlar yıkandığı için çürüme yapabilir.O yüzden havalandırmak önemli.

İşte maydanozun kurutlma işlemi bu kadar.Kuruttuktan sonra peynirli poaçımın iç malzemesinde kullandım ve sonuç harika oldu.
Kesinlikle sizde maydanozlarınızın çürümesini istemiyorsanız kurutarak kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun..

2 Eylül 2014 Salı

Kanaviçe I Matruşka Bebek Panosu

Sonunda diyerek başlamak istiyorum bu yazıma.Kanaviçe işinde oldukça acemi olduğumu daha önce buradaki yazımda bahsetmiştim.Birçok kez başlayıp düğümler oluşturarak yarım bıraktığım kanaviçelerden sonra nihayet bir adet bitirebildim ve hemen ikea çerçeveme koydum .
Hala çok içime sinen bir çalışma olmamasına rağmen sizlerle paylaşmadan edemedim.
Kanaviçe işi yapan arkadaşlarıma haklarının verilmesi lazım bence.Öyle dışardan bakıldığında kolay olan bu iş kesinlikle sabır gerektiriyor ve göz nur'u.






Bebeklere Doğum günü Pasta Önerileri

         Daha önce burada ki yazımda sizlerle Kayra'nın Doğum günü partisini paylaşmıştım.Hatta orada Yeğenimiz Deniz için doğum günü partisi düzenlemeyi planladığımızı da söylemiştim.Ee tabii ailemizin bu tarz işlerden sorumlusu da kim tabii ki ben.Biz sevgili görümcem Ezgi ile şimdiden araştırmalara başladık.
  Araştırmalarımdan tabii ki sizde bilgilenin istedim ve blogumda doğum günü önerileri kategorisi oluşturdum.
Neyse çok uzatmayayım :))
            Hem gözümüze hem de midemize hitap edecek tatlı mı tatlı pastaları seçerken lütfen hazırlayacağınız konsepte uygun olmasına dikkat edin.


1 Eylül 2014 Pazartesi

2015 Kış-Sonbahar Renk Modası

Bu sezonun renklerine şöyle bir göz attığımızda karşımıza çıkan renkler bizlerde biraz daha klasik,feminen bir hava estirecek.
İçlerinde benim de giymeyi çok sevdiğim renkler yer alıyor.Bunlardan bir tanesi Deve tüyü...
Bu sene özellikle paltolarda deve tüyü rengi ile sıkça karşılaşacağız
Bakalım daha başka hangi renkler bu senenin modasını oluşturuyor?

Üzüm Reçeli Nasıl Yapılır?

Yazın karınca gibi çalışıp kışa hazırlık yapıyorum.Sizlerde kışa hazırlanmak istiyorsanız harika bir önerim var."Üzüm Reçeli"Yapılışı da oldukça basit