31 Aralık 2014 Çarşamba

İki Renkli Sabun Nasıl Yapılır?

Denizin doğum günü için seçtiğimiz sabun şekli 2 renkli yapılması gereken bir üründü.

Her tip sabun iki renkli yapılmıyor.2 renkli yapılan sabunlar genelde kabartmalı şekilde olan kalıplarda oluyor.


30 Aralık 2014 Salı

Beyazbegonvil'le Denizlili Bloggerlar Buluşuyor Etkinlik Hazırlıkları

13 Aralık Cumartesi Günü 6 bloggerın katılımı ile Buket çikolata da gerçekleşen etkinliğimizden bahsetmek istiyorum.

Denizli 'de ilk defa düzenlediğim blogger buluşmamıza hazırlanırken benden desteklerini esirgemeyen http://seffafbulutlar.blogspot.com.tr/ blogunun sahibi Seher'e teşekkürlerimi sunuyorum.

Etkinliğimizde bizimle olan arkadaşlarımda iyi ki gelmişler ve onlarla tanışma fırsatı bulmuşum.


29 Aralık 2014 Pazartesi

Bebekler için Doğum Günü Hazırlıkları Nasıl Olmalı?

Kasım ve Aralık ayları benim için çok yoğun bir tempoda geçti ve geçiyor.Öyle bir koşuşturmaca içindeydim ki yeğenim Deniz'in doğum günü detaylarını sizinle paylaşmakta epey geç kaldım.

Bu yazımda Deniz'in doğum günü detaylarını anlatırken doğum günü hazırlığı içinde olanlara da fikir vermeyi amaçlıyorum.

           Doğum günü hazırlıklarına doğum gününü tarihinden yaklaşık 2 ay önce başladık.Bu işin yaklaşık bir buçuk ayı fikir alışverişi ile geçti diyebilirim.



Öncelikle Doğum günü temasını belirledik.Bizim temamız ısmımızden geldiği için çok zorlanmadık bu konuda.Deniz'e denizci temalı bir doğum günü yakışırdı elbette.Doğum günü temasını belirledikten sonra doğum gününe hakim olacak renklere karar vermek daha kolay oldu.Hakim renklerimiz kırmızı,lacivert,beyaz,deniz mavisi olacaktı.

Doğum Günlerinde Pasta Neye Göre Seçilir?

Deniz'in doğum günü hazırlıklarını daha önce sizlerle farklı başlıklar altında paylaşmıştım.Şimdi ise pasta seçiminden bahsetmek istiyorum.

Doğum günlerinde pasta neye göre seçilir?


28 Aralık 2014 Pazar

Denizlili Bloggerlar Buket Çikolata'da Buluştu

Denizlili bloggerlar buluşmasında mekan seçimi bizim için çok önemliydi.Seçeceğimiz mekan rahat olabileceğimiz ve görsel olarakta güzel bir yer olmalıydı.Seher'in yardımı ile bulduk Buket Çikolata'yı.


27 Aralık 2014 Cumartesi

Sabun Malzemelerini Nereden Aldım ?

Deniz'in doğum günü hazırlıklarından biri de misafirlere vereceğimiz hediyelerimizdi.Hediyenin ne olacağını seçmemiz de çok zor olmadı:) Tabii ki de sabun dağıtacaktık .



26 Aralık 2014 Cuma

Yeni yılda habersiz de modasız da kalmayın!

Haberleri takip etmek için kullanılabilecek en iyi uygulama Hürriyet E-gazete olsa gerek. Hem basılı gazete okuma keyfini yaşarken, hem de güncel haberlere ulaşabilme imkanı sunuyor. Uygulamanın son güncellemeleri ile de; hava durumuna, burcuma, finans haberlerine ve sinema rehberine ulaşabiliyorum. Hürriyet E-Gazete'nin en güzel yanı da (sona sakladım) bir sonraki günün haberlerini 00:00'da alınıyor olması.

Şimdi de sizi Hürriyet E-gazete'nin yılbaşı paketi ile tanıştırmak istiyorum. Bu pakette Hürriyet E-Gazete'nin yanı sıra, Elle ve Atlas dergilerinin dijital kopyası var :)



Haberleri ve gündemi hem gazete okuma keyfini yaşayarak takip etmek isteyenler, hem de ben gazetemi okurken bir yandan da falıma da bakarım, filmlerden de haberim olur diyenler yılbaşı paketini kaçırmasın derim! Hem de kısa bir süre için sunulan bu paketi alıp, gazete keyfini sürerken modayı Elle ile takip de edebilir, Atlas okuyarak da farklı keşifler yaşayabilirsiniz.

Yeni yılda sevdiklerine sevdiğin şeyleri hediye etmek de adettendir. Siz de arkadaşlarınıza ve gazetesiz olmaz diyen aile üyelerinize 6 aylık veya 1 yıllık versiyonları olan Hürriyet E-Gazete paketlerinden birini hediye edebilirsiniz. Her gün kullandıkça sizi hatırlasınlar

Daha ayrıntılı bilgi almak için sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

25 Aralık 2014 Perşembe

Çini Figürleri

Bilenler bilirler epeydir Çini kursuna gitmekteyim.Tabi her yeni çalışma yeni bir desen araştırması demek.
Yeni bir çini çalışmasına geçerken araştırıp karşıma çıkan çini desenlerini sizlerle paylaşmak istedim.
Benim gibi araştırma içinde olanlara iyi gelecek görsel öneriler sunuyorum :)))



Dekorasyon / Odanızı Büyük Göstermenin Yolu

Küçük odalara mı sahipsiniz ? Odalarınızın daha büyük bir görünüme sahip olmasını mı istiyorsunuz ?
Cevabınız evetse gelin size bir püf nokta vereyim.

20 Aralık 2014 Cumartesi

İnstagram Hesabınizda Nasıl Takipçi Arttırabilirsiniz?

İnstagram hemen hemen herkesin çok sevdiği bir görsel paylaşım ortamı.Bende instagramı çok sevenlerdenim.Hatta instagrama üye olduktan sonra facebook hesabımı bile boşlar oldum.


    İnstagram biz bloggerlar içinde oldukça etkili bir paylaşım ortamı.Okuyucularımızla daha samimi olabildiğimiz bizleri yazılarımızın dışındada takip edebilecekleri bir ortam.Bizler instagram hesaplarımızın olduğunu postlarımızda belirterek yada ekranımızın bir köşesine instagram gadegeti ekleyerek belirtebilir blog okuyucularımızı / takipçilerimizi instagram hesaplarımızdan haberdar edebiliriz.Bizler bu şekilde instagram hesaplarımızın varlığından haberdar edebiliyoruz okuyucularımızı.Peki satış hesabı olan instagram kullanıcıları takipçilerini nasıl arttırabilirler?

18 Aralık 2014 Perşembe

Bebekler İçin Örgü Şapka Modelleri

Şu sıralar sosyal ortamlarda gördüğüm bebek şapkalarına hayranlıkla bakar oldum.Hatta yeğenim Deniz içinde güzel modeller araştırma derdine düştüm.Tabi bu araştırmalarımı sadece kendime saklamak olmaz.Bencil olmamalı insan :) Bu yüzden bende hemen netten bulduğum örgü bebek şapka modellerini sizlerle paylaşmak için kolları sıvadım .. Gelin bulduğum modellere bir bakalım.Belki sizlere de esin kaynağı olurlar.


Fruit Flowers'tan Tatli Bir İndirim Haberi

Denizli'de organize ettigim  blogger etkinligimizin sponsorlarindan biri de fruit flowers idi.Bizlere harika hediyeler gönderen firma blog okuyucularimizi da unutmamis ve herkesin faydalanabilecegi bir indirim çeki de gondermis.

Gelin hep beraber indirim kuponu koduna bakalım ve fruitflowers'ı yakından tanıyalım.


14 Aralık 2014 Pazar

Bien Seramik İle Tarzını Yansıt

       Size seramik konusunda bir çok farklı seçenekler sunan bir firmadan bahsetmek istiyorum.Bien Seramik



Seramikte öncü firma Bien Seramik sizlere kendi tarzınızı yansıtabileceğiniz birçok seçenek sunuyor.Ürünlerinin tasarımını hazırlarken doğadan ilham alan firma geçtiğimiz günlerde harika bir reklam filmi yayınladı. Yoksa siz hala Bien Seramik reklam filmini izlemedeniz mi?İddia ediyorum bu reklamı izledikten sonra jingle kulaklarınıza kazınacak ve kendinizi O Benim Bien'im derken bulacaksınız.




    

Reklam filminde Güney afrikalı model ve oyuncu Candice Boucher oynadı.Ona eşlik eden ise bir Bengal kaplanıydı.Evet yalnış duymadınız ! Bir Bengal kaplanı!

  

Bir kaplan ve insan aynı ortamda nasıl yer alır üstüne bir de reklam filmi çeker gibi sorular sorduğunuzu duyabiliyorum.O zaman gelin hep beraber reklam filminin kamera arkası görüntülerine bakalım.

    

Herkesin kendi zevkine göre ürünler bulabileceği ve benimde tasarımlarına hayran kaldığım Bien Seramik eminim sizleri de etkisi altına alacak !
http://www.bienseramik.com.tr/






Beyazbegonvil'de Çekiliş Var ! Çekilişimin Sonucu

Herkese merhaba
Yaklaşık 1 ay önce başlatmış olduğum Beyazbegonvil'de çekiliş var çekilişimi söz verdiğim gibi bugün sonuçlandırıyorum.

Çekilişimde verdiğim hediyelere topluca bir bakalım
İşte bu güzel hediyeleri kazanan talihliyi açıklıyorum

Splat ile Beyazbegonvil'den Çekiliş Var!

Yılbaşı hızla yaklaşıyor. Mutluluk getiren büyüleyici bir bayram. Bu zamanlarda herkes özel bir şey ister, mesela bir hediye. Bu yüzden SPLAT ekibi ile bir yarışma düzenliyoruz. 
Herkesin dikkatine!!!






SPLAT ürünleri içeren üç setten (set içindeki: Professional White Plus diş macunu , Special Love ve Special Armydent diş macunu, 0-4 yaş arası çocuklar için diş macunu, 3-8 yaş arası çocuklar için diş macunu) birini kazanma şansınız var.


Katılmak için çok basit birkaç kural var:
1. Splat facebook sayfasını beğen (https://www.facebook.com/splat.turkiye) 2. Blogumu takibe al
3.Kendi facebook sayfanda bu yazıyı paylas 4. Yorum kısmına "katılıyorum" yaz. 


Böylece katılımınız gerçekleşmiş olacak. Artık sıra beklemekte... Vereceğimiz numarayla sonucu takip edebilirsiniz. Bir hafta sonra 22 Aralık, Pazartesi yarışmanın kazananları belirlenecek. 3 kişi "Rastgele Rakam Tahmini Programı" yardımıyla seçilecek. Ancak bu dört basit kurala uyan yarışmaya katılabilir. Herkese bol şanslar!

Rahat ve Şık Giyinmenin Yolu!

Diz hizasında ki çizmeler bu kış benim de dikkatimi çeken ayakkabılardan oldu.Bu model ayakkabıları kullanarak nasıl rahat ve şık giyinebiliriz? Gelin önerilerime bir göz atalım.

13 Aralık 2014 Cumartesi

Diz Üstü Çizmeler Nasıl Kombinlenir ?

Diz üstü çizmeler hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Diz üstü çizmeler biraz zorlu bir tercih.Her vücut tipine uyan bir ayakkabı modeli olduğunu düşünmüyorum.Bana kalırsa bu ayakkabı uzun bacaklı ve zayıf bayanlara daha çok yakışıyor.İşte bu da benim bu ayakkabıyı tercih etmeme nedenim.

9 Aralık 2014 Salı

Yeni Yıl İçin Kendin Yap Fikirleri


Yeni bir yıla girmeye şunun şurasında ne kaldı ki.Eğer sizde yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçeceğine inananlardansanız çevrenizi güzelleştirmeye çabalıyorsunuzdur ben gibi.
Yeni yıl her ne kadar bize özgü olmasa da ben yeni bir seneye girildiği için kutlayanlardanım.Yeni bir yıl.. Bana herşeyin bir başlangıcı gibi gelir.Her sene yeni bir başlangıç...

Sizlere yeni yıl fikirlerinin yer aldığı internetten alıntı yaptığım kendin yap projeleri sunuyorum.
                                                 Belki sizde yapmak istersiniz.



6 Aralık 2014 Cumartesi

Dekorasyon I Avize Seçimi Nasıl Olmalı ?

      Avizeler bir evin olmazsa olmazı.Avizesi olmayan bir ev inşaatı yeni bitmiş bir ev gibidir.Her an taşınılıp gidecekmiş gibi.Boşluk , eksiklik....
   

5 Aralık 2014 Cuma

Carrefoursa'da Kacirilmayacak İndirim Firsati

Bugun evde ders calismaktan bikinca kendimi Teras Park alisveris merkezinde buldum.Gezdigim magazalarin icinde Carrefoursa'da vardi.İyi ki dersten bikmisim da kendimi alisverise atmisim. Harika indirimler ile karsilastim.
Bunlardan biride Carrefoursa'daki Pasabahce indirimiydi.Tum pasabahce urunlerinde 1 alana 1 bedava firsati vardi.
Bu indirim 5-6-7 Aralik tarihleri suresince olacakmis.Ceyiz duzenler icin harika bir firsat bu.Stoklar tukenmeden elinizi cabuk tutun.



4 Aralık 2014 Perşembe

Kanaviçe I Gorjuss Kanaviçe Şablonları

Suzanne Woolcoot'un   yaratmış olduğu bir karakterdir Gorjuss.Pekte sevimli olan bu karakterlerin kırtasiye ürünleri D&R mağazalarında satılmakta.Ben kanaviçede işlenen hallerine bayılıyorum.
Sizlere örnek olması için Gorjuss kızlarının kanaviçe için tasarlanan şablonlarını paylaşmak istedim.En yakın zamanda kendime bir tane yapmayı planlıorum.
Haydi bakın bakalım nasıl bulcaksınız Gorjuss kızlarını.




3 Aralık 2014 Çarşamba

Sabun Yapımı Hakkında Öğrenmek İstediğiniz Herşey Bu Yazımda.

Sabun yapımı ile ilgili bir çok soru almaktayım.Bende bu sorularınıza biraz daha cevap olabilmesi için yeni bir post hazırlama kararı aldım.
Bana en çok gelen sorulardan biri sabun malzemelerini nerelerden alabilirim?
Ya da biraz daha yerel olarak Denizli'de sabun malzemesi satan yerler var mı?
Gelin bu soruların cevaplarına bir bakalım


2 Aralık 2014 Salı

Bebeklerde Cake Smash Modası / Cake Smash Nedir?

Cake Smash nedir?
Her bebek kirletir.Anneler ise titizlenir.Aman dökme,aman kırma,üstünü kirletme telaşı ile bebişlerin arkalarından koşturur durur anneler.Cake Smash ise bebeğinize sunacağınız harika bir an.
Pasta Parçalama Sanatı diyebiliriz Cake Smash'e.