1 Ocak 2015 Perşembe

Tahsin Deniz'in Doğum Günü / Doğum Günü İkram Hazırlıkları Nasıl Olmalı ?

Daha önce Deniz'in doğum günü hazırlıklarına nasıl başladığımızı buradaki yazımda anlatmıştım.Şimdide doğum günlerinde ikram hazırlıkları nasıl olmalı ? sorusunun cevabını paylaşıyorum sizlerle.

   Doğum gününde yapacağımız ikramlara karar vermek uzun bir süremizi aldı diyebilirim.Hangi ikram daha güzel olur.Hangisi görsel olarak daha iyi görünür? gibi sorular kafamızda dolaştı durdu ve sonunda doğum günü menümüzü belirledik.




   Sigara böreği,buzdolabı böreği,prenses lokumu,makarna salatası,patates topları,bisküvi kurabiye,mahlepli kurabiye,mercimek köftesi olmak üzere 8 çeşit ikram yapmaya karar verdik.

   Doğum gününde ikram hazırlıkları yaparken seçeceğiniz ürünlerin yapımı pratik ama aynı zamanda da herkesin sevebileceği yiyecekler olmalı.Doğum gününün gerçekleşeceği gün koşuşturmaca ile geçeceği için seçeceğiniz ikramların bir kısmı bir gece önceden yapılmaya uygun olmalı.Buzdolabı böreği ,prenses lokumu bunlar tam da geceden yapılacak türde tarifler.
Doğum gününde yaptığımız ikramların tariflerini yakın zamanda blogda paylaşıyor olacağım.Takipte kalın bu lezzetlerin tariflerini kaçırmayın ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder