31 Ocak 2015 Cumartesi

Beyazbegonvil ile Denizlili Bloggerlar Buluşuyor Etkinliğinden Eğlenceli Görüntüler

13 Aralık'ta yapmış olduğumuz etkinliğimizi daha önce Denizlili bloggerlar Buket çikolatada buluştu,Denizlili bloggerlar buluşuyor etkinlik hazırlıkları,denizlili bloggerlar buluşuyor etkinlik sponsorları yazılarında anlatmıştım.

Şimdi de sizlerle etkinliğimizdeki eğlenceli anlarımızı paylaşmak istiyorum.


Birde etkinlikte tüm yardımlarını benden esirgemeyen  seffafbulutlar sahibi Seher'e tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.




30 Ocak 2015 Cuma

MADAM COCO'DA BU HAFTA NELER İNDİRİMDE?


Çalışmaya başlayınca indirimlerden daha fazla haberim olmaya başladı.Çevremde evlenip çeyiz hazırlığında olan ve birçok alışverişini internet ortamından yapan arkadaşım oldu.Bu sayede daha fazla yeni site keşfetmeye başladım ve indirimler hakkında daha çabuk haberim olmaya başladı.Eee ben de fırsat bu fırsat bu indirim haberlerini sizlerle paylaşayım dedim.
Bu hafta http://www.madamecoco.com/ da tüm ev giysilerinde ve lastikli havlu çarşaflarında %50+%50 indirim varrr..Fırsatı kaçırmayın derim.

29 Ocak 2015 Perşembe

Sheinside'ta Çiçekli İndirim


Herkese kocamann merhaba
Yaklaşık 15 gündür Denizli Sınav Dershanesi'nde çalışmaya başladım.Yoğun bir iş temposundayım diyebilirim.Malum okullar tatile girdi ve dershanelerde hızlandırmalar başladı.Fakat tüm bu yoğunluğuma rağmen blogumu ihmal edeceğimi sandıysanız yanılıyorsunuzzz :)))

Sizlere çok hoşuma giden bir indirim'den haber vermek istiyorum.
http://www.sheinside.com/ Tüm dünyaya ücretsiz kargo ile gönderim yapabilen bir yurtdışı alışveriş sitesi.Siteye ücretsiz üye olarak siteden rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Çiçek desenli harika ürünler indirime girmiş sheinside'ta .Neler varmış indirimde görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.
sheinside çiçekli indirimmm (TIKTIK)

25 Ocak 2015 Pazar

Pratik Prenses Lokumu Nasıl Yapılır?

Bu tarifi seffafbulutlar blogunun sahibi Seher'den öğrenmiştim.Blog etkinlik hazırlıklarımız sırada sık sık kapısını aşındırmıştım Seher'in bir sefer gittiğimde bu harika lokumlarla karşılaştım ve yemeğe doyamamıştım.Tarifi sağolsun hemencecik verdi ve benim vazgeçilmez tariflerim arasında yerini aldı prenses lokumu.
Hemen sizlere de anlatayım nasıl yapıldığını .Bakalım sizlerinde vazgeçilmezleri arasına girebilecek mi 


21 Ocak 2015 Çarşamba

Mahlepli Pastahane Kurabiyesi Nasıl Yapılır?

Pastahanelerde satılan bu kurabiyeyi bildiniz mi ? İşte ben bu kurabiyelere bayılıyorum.Hep tarifini merak etmiştim ve içine katılan gizli bir madde olduğu için böyle olduğunu sanmıştım .Taaa ki sevgili görümcem ben kör cahili mahleple tanıştırana kadar.Kınamayın lütfen :))) Çok ayıppp :)))

Neyse çok uzatmadan hemen tarife geçiyorum.


16 Ocak 2015 Cuma

Pratik Cake Pops Nasıl Yapılır?

Sizlere Doğum günleri için Pratik tarifler vermeye devam ediyorum.Bu tarifi de Sevgili arkadaşım Hatice'den öğrendim.İkra Berra'nın doğum günü hazırlıkları sırasında .

Haydi hep beraber bu cake pops'ları nasıl yaptık bir bakalım da görelim ne kadar kolay oldular.




10 Ocak 2015 Cumartesi

İnstagram'da Takip Etmeyi Sevdiğim 5 Hesap

İnstagram'da çokta eski sayılmam.Yaklaşık 6 aydır instargram kullanıcısıyım ve burada vakit geçirmeye bayılıyorum.Bu vaktin zevkli geçmesini sağlayan hesaplarda var tabii.Sizlere bu hesaplardan bahsetmek istiyorum.

1) balkopugublog: Sevgili Gizem'in blogunu da instagram hesabını da takip etmeyi çok seviyorum.Hatta itiraf etmeliyim ki instagram hesabımı açtığımda ilk işim balköpüğü bugun ne paylaşmış ona bakmak oluyor.
http://instagram.com/balkopugublog/



9 Ocak 2015 Cuma

Pratik Buzdolabı Böreği Nasıl Yapılır?

Sizlere burada ki yazımda Tahsin Deniz'in doğum gününde ikram hazırlıklarından bahsetmiştim ve herkesin yapabileceği pratik olan tarifleri de paylaşacağımı söylemiştim.İşte söz verdiğim gibi buzdolabı böreği ile yemek tariflerine başlıyorum.

Hepimiz doğum günlerinde çok fazla çeşit olmasından yana olduğumuz için pratik tariflere bugünlerde çok fazla ihtiyaç duyarız bu tarifte onlardan biri işte tarifim.






7 Ocak 2015 Çarşamba

İkra Berra Bebeğin Doğum Gününu Nasil Kutladik?

         Denizli Farabi Sağlık Koleji Kurucularından Okan Çakanel ve eşi Hatice Çakanel'in tatlı mı tatlı kızları İkra Berra 2 yaşına girdi.Böyle resmi yazdığıma bakmayın kendileri can mı can aile dostumuz olur.İkra Berra bebek ise ellerimizde büyüyor.
          Deniz'in doğum günü hazırlıklarında hep olduğum için baya bi tecrübe sahibi oldum diyebilirim.Bu yüzden İkra Berra'nın da doğum günü hazırlıklarında Hatice'me seve seve yardım ettim.
         İkram hazırlıklarında ,doğum gününün yapılacağı Farabi Sağlık kolejinin süslenmesinde hep yanlarındaydım ve çokta eğlenceli vakitler geçirdim.

Gelin bakalım neler olmuş doğum gününde neler?

4 Ocak 2015 Pazar

Kendin Yap I Örgü Converse Patik Nasıl Yapılır ?

Bebekleriniz için yapabilceğiniz ve çokca aranan bir tarif olan örgü converse patik nasıl yapılır'dan bahsedicem.

Gelin hep beraber resimde ki patiği nasıl yaptım bakalım



Beyaz Begonvil ile Denizli'li Bloggerlar Buluştu / Etkinlik Sponsorlarımız

Sizlere Denizli'de ilk defa düzenlediğim blogger buluşmamızda bizleri yalnız bırakmayan sponsorlarımızı tanıtmak istiyorum.

pakmaya sponsorlarımızdan biriydi ve bizlere mutfağımızda harika lezzetler yaratacağımız ürünlerinde gönderdi.
























http://www.canderel.com.tr/
http://www.fruitflowers.com.tr/
http://instagram.com/pastaperisizahide
http://www.aspire.com.tr/
http://akarcaciftligi.com/
http://www.otaci.com/
http://www.aldido.com/
https://www.facebook.com/Dermadolin
https://www.facebook.com/BebakAciBadem
https://www.fotomagnet.net/
http://www.pluscanvas.com/
Rituel de Beaute
Özlem Sabun Kokulu Taş
https://www.facebook.com/hchaircare
http://instagram.com/mahinev
http://instagram.com/hlyaccessories
http://instagram.com/seffafbulutlar
http://instagram.com/_ezooze_
http://instagram.com/desenlikeceler
http://instagram.com/pnrdizayn
http://www.bhnaturel.com/
http://instagram.com/hobimix
http://cosmed.com.tr/


Katılımcı bütün firmalara teşekkürlerimi sunuyorum.Ayrıca cosmed firması yetkilileri de bizlerle birlikteydi.Katılımlarıyla bizleri cosmed ürünleri hakkında bilgilendirdiler ve hepimizin saç ve cilt analizini yaptılar.Kendilerine ayrı bir teşekkürü borç bilirim :)))




Madam Coco ve Paşabahçe Alışverişim

Geçtiğimiz günlerde sizlerle Carrefoursa'da olan Paşabahçe indiriminden bahsetmiştim.
Yazıma buradan ulaşabilirsiniz.

İşte bende indirimlerden faydalanmak için azcık alışveriş yaptım ve hemen sizlerle paylaşmak istedim.



1 Ocak 2015 Perşembe

Tahsin Deniz'in Doğum Günü / Doğum Günü İkram Hazırlıkları Nasıl Olmalı ?

Daha önce Deniz'in doğum günü hazırlıklarına nasıl başladığımızı buradaki yazımda anlatmıştım.Şimdide doğum günlerinde ikram hazırlıkları nasıl olmalı ? sorusunun cevabını paylaşıyorum sizlerle.

   Doğum gününde yapacağımız ikramlara karar vermek uzun bir süremizi aldı diyebilirim.Hangi ikram daha güzel olur.Hangisi görsel olarak daha iyi görünür? gibi sorular kafamızda dolaştı durdu ve sonunda doğum günü menümüzü belirledik.