25 Şubat 2015 Çarşamba

Kakaolu Sut Burger Nasıl Yapılır ?


Sizlere özellikle çalışan hanımlara yine harika ve pratik bir yemek tarifim var.Kağıt kalemleri hazırlayın.Çocuklarınızın çok seveceği bir tarif "gelin çantası".
Gelin hep birlikte nasıl yapıldığına bir bakalım.

24 Şubat 2015 Salı

Pucca Günlük Serisi 5.Kitap Çıktı / O adam buraya gelecek!

 Uzun zamandır çıkması beklenen Pucca serisinin 5.kitabı "O Adam Buraya Gelecek " çıktı.Blog hesabında kendi yaşantısı ile ilgili yazılar yazan Pucca'nın yeni kitabı ilk çıktığı günden çok satanlar listesinde yerini aldı.

21 Şubat 2015 Cumartesi

Çocuklarınızın Tarzı Nasıl Olmalı ?


Son günlerde bir çok sosyal ortamda karşıma çıkan bu minikler beni benden alıyorlar.Artık minik bayanlarında bir tarzı varmış.Onlarda moda dünyasında yer almaya başlamışlar ve bizlerde burdayız diyorlarmış.

14 Şubat 2015 Cumartesi

Film Önerileri I Deliha


Başrollerini Gupse Özay,Derya Alabora ve Cihan Ercan'ın paylaştığı "Deliha" sizleri tatlı bir eğlenceye çağırıyor.

Gelin film hakkındaki yorumlarıma bir bakalım

9 Şubat 2015 Pazartesi

Farmasi Yumurta Proteinli Şampuan Deneyimi


Sizde benim gibi saç dökülmesi sorunu yaşayanlardan mısınız?
Saç dökülmesine karşı neredeyse kullanmadığım ürün kalmadı diyebilirim.Farmasi yumurta proteinli şampuanda bunlardan biri oldu.Peki farmasi yumurta proteinli şampuan bu sorunumu çözdü mü?

Gelin yorumlarıma kulak verin!


8 Şubat 2015 Pazar

Demet Akalın'ın Hira'sı 1 Yaşında



Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın bebeği Hira 1 yaşına girdi.Yaş gününü de muhteşem bir party ile kutladılar.Tabii bizler bunları nerden takip ettik Demet Akalın'ın instagram hesabından ve magazin programlarından.

5 Şubat 2015 Perşembe

Karaca Bio Granit Serisi Nasıl Bir Ürün?





Sizlere harika bir deneyimimden bahsetmek istiyorum.Karaca Bio-granit serisi ...İlk reklamlarda görmüştüm Karaca Bio Graniti.

Tam olarak neyden bahsettiğimi anlamanız için reklamı izlemeden yazımı okumayın derim.




Reklamı izleyipte etkilenmemek mümkün mü? Teflon devri artık bitti.Seramik devri ise bir geçiş süreciydi.Fakat bio granit hayatımızda büyük bir yer işgal edeceğe benziyor.Deneyimleyince bunu daha da iyi anladım.

Biz bayanların teflonda,seramikte dikkat ettiğimiz en önemli şey nedir? Tabii ki de çizilme deforme olma derdi.Aman çizilmesin aman bozulmasın diye yemek mi yapıyoruz cambazlık mı belli değil ! Fakat Bio granit bu sorunu kökten çözüyor.

Bir de 5 yıl garantisi var ki tadından yenmez :) Karaca bayisindeki görevli bunu söylediğinde verdiğim tepki şuydu."Kullanıcı hatası der geçersiniz 5 yıl olsa ne olcak" dedim.Çalışan ise "geçen gün sapını koparmış bir müşterimiz geldi bizde yeni tenceresini verdik,kesinlikle bu gibi bi durum söz konusu olamaz" dedi.Hadi bakalım gel de etkilenme.

Özellikle çeyiz hazırlığında olanlara öneriyorum.Seramik mi bio-granit mi derseniz bu soruyu duymamış varsayarım :)Seramikten ağzı yanan biri olarak..


Karaca Bio granit ürünlerine göz atmak isterseniz http://www.krcshop.com/pisirme-grubu/bio-granit linke ışınlanabilirsiniz.






Sevgililer Günü İçin Hediye Önerisi


Sevgililer Günü yaklaşmakta ve siz daha sevdiceğinize ne alacağınıza karar veremediniz mi ?
O zaman bu önerime bir kulak verin derim.Hediyemucidi.com'da sevdikleriniz için harika hediye seçenekleri mevcut.

2 Şubat 2015 Pazartesi

Bebekler için Converse Patik Modelleri


Daha önce sizlere buradaki yazımda örgü converse bebek patiği nasıl yapılır anlatmıştım.Gelin şimdide internetten bulduğum converse bebek patiği modellerine bir bakalım.
Ben bu patikleri çok şirin buluyorum.Ya siz?

1 Şubat 2015 Pazar

Porselen Nasıl Boyanır?


İşe başlamadan önce yaptığım hobilere bir yenisini eklemiştim "Porselen Boyama".Hatta bi ara satışını bile yapmayı düşünmüştüm ama işe girmem ile birlikte bu işler hep askıda kaldı.Bende belki sizlere de faydalı olur diye bu porselenleri nasıl boyadığımı anlatmak istedim.