31 Mart 2015 Salı

2015 Yaz Makyaj Modası Nasıl Olacak ?

Gelin 2015 yaz makyaj modasını mercek altına alalım.Bu yazın makyaj renkleri neler? Hangi renkleri sık kullanmalıyız? Sorularının cevaplarını bulalım.


29 Mart 2015 Pazar

Meybeline Superstay Ruj Nasıl Bir Ürün ?

Always Plum 260


         Blogumu uzun zamandır takip edenler son zamanlardaki yazılarımda değişimler sezebilirler.Kozmetik ile ilgili yazılarıma şu sıralar fazlaca ağırlık vermeye başladım.Hep işe başlamamın etkisi tabii bunlar :)))

Fazla uzatmadan hemen Meybeline Superstay ruj hakkındaki yorumuma gecelim .


2015 yaz modası I PÜSKÜLLÜ BELALAR. ..

Daha önceki yazımda sizlere 2015 yaz modası hakkında yeni bir yazı dizisi geliyor demiştim.Yazı dizine ulaşmak için bu yazının altındaki linklere tıklayabilirsiniz.

Bu yaz ayakkabıdan çantaya,  çantadan elbiselere kadar her yerde Püsküllü detaylarına rastlayacagiz.

Gelin hep beraber görsellerde  görelim bu Püsküllü detaylar nasıl kullanilmis?


27 Mart 2015 Cuma

Dore New Woman Parfüm


Bir parfümde aradığınız özellikler nedir? Benim için öncelikle hoşuma gidecek bir koku olması.Hemen ardından da kalıcı olması tabii ki :)) Peki New Woman nasıl bir parfüm?

Kışa Veda

Kış artık bitmeli.Bahar artık Site de öyle.Sizle de öyle değil mi. Havaların uzun süre bu kadar kötü gitmesi beni de motivasyon olarak oldukça düşürüyor. Sürekli bir hastalık hali. Sabahlari kalktığında bakımsız bakımsız ise gitmeler .Azcik ışık görsem yetecek sanırım .



,


26 Mart 2015 Perşembe

2015 PANTALON MODASI

Pantalonların sürekli düşük bel olması sizleri rahatsız etmiyor muydu ? Birde moda olduğu için hiçbir yerde uzun belli pantalon bulamayışımıza ne demeli ?O zaman üzülmeyi bırakalım.Çünkü düşük bel pantalonlar bir süre raflara kaldırılacak :) 



25 Mart 2015 Çarşamba

2015 Gelinlik Modası Nasıl Olacak ?


Yaz geliyor demek düğün mevsimi de geliyor demek.Peki bu yazın gelinlik modası ne olacak dersiniz? Gelin hep beraber bakalım.

23 Mart 2015 Pazartesi

Trendyol'dan Ne Aldım?

Çalismaya başladığım şu iki aydır hayatımda bir çok şey değişmeye başladı. Mesela makyaj ürünlerine olan merakım artti.Giyime daha fazla dikkat eder oldum.Düşünsenize haftanın altı günü çalışıyorsunuz her gün ne giycem derdi ve tabii bunun ile birlikte artan kıyafet ihtiyacı... Ee çalışıyorum diyorum hemde günde 11 saat nasıl her seferinde gidip alışveriş yapayım? Zor tabii.. Ama çözümü var. Online alışveriş siteleri ne güne duruyor.Ben alışveriş yapmaya Trendyol'dan başladım.


22 Mart 2015 Pazar

Loreal Makyaj Temizleme Suyu Nasıl Bir Ürün ?


Yazılarımın ilerleyişinden de anlaşılacağı üzere şu sıralar kozmetik ürünlerine merak salmış durumdayım.Bu süreçte yeni yeni kozmetik ürünleri deneyimliyorum.Loreal Paris üç etkili makyaj temizleme suyu da bunlardan biri.
Gelin ben sizlere loreal paris üç etkili kusursuz makyaj temizleme suyunu anlatayım.Sizlerde biliyorsanız eğer bana iyi bir göz altı kapatıcısı önerin :) Çünkü şu sıralar aşırı ihtiyacım olan bir ürün..Malum hem iş hayatı hem ev hanımlığı bir arada olunca göz altı morlukları da kaçınılmaz oluyor :))))

20 Mart 2015 Cuma

2015 Yazında Neler Moda Olacak ?

Mart ayını da ortaladık.Yaz yavaş yavaş geliyorum diyor.Peki mevsim değişmeye başlarken bu yazın modası neler olacak merak ediyor musunuz ?

Öyleyse yeni yazi dizisi geliyor hazır olun.

Yazı dizime bu yaza damgasını vuracak ufak bir detay ile başlamak istiyorum.
HASIR...

2015 Vintage Gelin Saç Modelleri


Daha önceki yazımda bu sene gelinlik modasında vintage tarzı gelinliklerin moda olacağını yazmıştım.Şimdi de vintage gelinliklere uygun saç modellerine bir göz atalım.

Yeni trend; Self Expression



Yakında daha çok duyacağınız bir kelime olacak "self expression"; yani kendini ifade edebilme, ifade etme biçimi. Zaten birçoklarımız bu kelimeye yabancı değiliz, kendimizi ifade etmenin farklı yollarını bulmayı seviyoruz. En önemlisi buna çaba harcıyoruz. Bu sadece giyim-kuşamla sınırlı bir durum da değil; kullandığınız aksesuarlardan, seçtiğiniz teknolojiye, gezdiğiniz yerlerden gittiğiniz filmlere, hatta konuşma tarzınıza kadar her şey sizi ele veriyor.

Her ay, ilham veren konsept kampanyalarıyla dikkat çeken GittiGidiyor.com, yeni başlayan "Senin tarzın Senin Teknolojin" kampanyasında online alışveriş alanında "self expression" akımının öncülüğünü yapıyor. Bu konseptte içinde kendinizi bulabileceğiniz dört ilgi çekici başlık var: Asi Ruhlu, Büyümeyen Çocuk, Renk Tutkunu, O Bir Klasik.

Örneğin "Asi Ruhlu” kategorisinde yeni nesil, eski görünümlü pikaplara, "Büyümeyen Çocuk” kategorisinde Süperman tutkunları için özel olarak hazırlanmış koleksiyon ürünlerine, "Renk Tutkunu” kategorisinde çılgın aksesuarlar ve renkli tasarımlara, “O Bir Klasik” kategorisinde klasik ile klişeyi net olarak ayıran kıskandıran kıyafetlere ve tasarımlara ulaşabiliyorsunuz.

      

Önümüzdeki günlerde çok fazla konuşacağımız “self expression” trendinin en yeni örneği olarak gösterebileceğimiz Gittigidiyor.com’un “Senin Tarzın Senin Teknolojin” kampanyasına göz atmakta fayda var.

Yaşayacağınız güvenli ve keyifli alışveriş deneyimiyle mutlaka kendinizi ifade eden bir ürün bulacaksınız. Kim bilir belki anlık indirim fırsatlarıyla alışveriş keyfiniz ikiye katlanır ;)


Bir boomads advertorial içeriğidir.

17 Mart 2015 Salı

Neutrogena Visibly Clear Nasıl Bir Ürün?

Çalışan bir bayansanız her gün makyaj yapmak zorundasınız.Bütün gün ciltte kalan makyaj birde çevre kirliliği ile birleşince gün sonunda ağır ,yorgun ve ölü bir cilt ile başbaşa kalırsınız.Yoğun bir günün sonunda cildinizin ihtiyacı olan tek şey ise tüm kirlerden arınmak...

Bunun içinse dönem dönem yeni ürünler denemek zorunda kalıyorum.Kimi ilk kullanımda kötülüğünü ele veriyor kimi ise kısa sürede mükemmelliğini...İşte Neutrogena Visibly Clear'da bunlardan biri.
Peki iyi mi kötü mü?
Cevabı yazımın devamında...






12 Mart 2015 Perşembe

Beyazbegonvil'de Çekiliş



Yeni işe başlamamı hediyelerle kutlayalım istedim.Bu yüzden bol hediyeli bir çekiliş hazırladım.Bu çekilişimde özellikle yer alan ezginin panayırı ve özlem sabun kokulu taş'a çok teşekkür ederim.






1)KOKULU TAŞ
2)FİMO HAMURLU KOLYE
3)PLUS CANVAS TABLO
4)CERADOLİN SU BAZLI NEMLENDİRİCİ
5)CANDEREL TATLANDIRICI
6)CANDEREL BARDAK
7)SERANEM SAÇ ŞAMPUANI
8)COSMED ŞAMPUAN
9) COSMED KIZARIKLIK GİDERİCİ JEL
10)BH 4 ADET TESTER MASKE
11)OTACI VE FARMASİ MARKALARININ TESTERLARI :)

Geçiyorum Katılım Şartlarına
Zorunlu şartlarım:
1.Blogumu GFC'den takip edin 
2. Beni google + 'dan takibe alın ve bu postu google +'da paylaşın.

Yorumlarınızda lütfen:

GFC'den beni takibe aldığınız hesap adınızı 
google + 'dan paylaşım linkinizi
Size ulaşabileceğim mail adresinizi yazmayı unutmayınız


NOT: Paylaşımlarınızı lütfen herkese açık olarak ayarlamayı unutmayın.Ayrıca çekilişimde çekiliş için açılmış hesapları kabul etmiyorum.Katılmış dahi olsalar katılımlarını kabul etmeyeceğim.

Çekiliş Random.org üzerinden yapılacaktır

Çekilişim 12 NİSAN'DA sonlanacaktır.




9 Mart 2015 Pazartesi

İkra Berra Bebeğin Kanaviçe Panosu



        Bu panoyu yakın aile dostumuz olan Hatice ve Okan'ın bebekleri İkra Berra için işlemiştim.Hatta daha önce sizlere  İKRA BERRANIN DOĞUM GÜNÜ'nden de bahsetmiştim.Bu panoyu vermekte doğum gününe kısmet oldu.