29 Nisan 2015 Çarşamba

Peynir, Ekmek, Tamek, Kahvaltım tamam demek!



Türkiye’nin ilk kahvaltı konseptli meyve suyu "Kahvaltım" ailesine 3 gurme lezzet kazandıran Tamek; A, C ve E vitaminlerini içeren yeni lezzetleriyle, güne iyi başlamak isteyenlerin kahvaltı sofralarında harikalar yaratıyor.

Günün en önemli öğünü olan kahvaltıya özel hazırladığı meyve suları ile sofraların vazgeçilmezi olan Tamek Kahvaltım, içerdiği birbirinden besleyici meyvelerle güne zinde bir başlangıç yaptırıyor.

BOL MEYVELİ BOL VİTAMİNLİ 



Vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve enerjiyi, gurme lezzetleri ile sunan Tamek Kahvaltım ailesi, özellikle çocuklar için kahvaltıyı daha da eğlenceli hale getiriyor ve ailelerin kahvaltı masalarında çok sevilen bir içecek olmaya devam ediyor.

Enfes tatları ve birbirinden özel faydaları ile kahvaltının gözdeleri şöyle:

Kahvaltım 7 Meyve 7 Vitamin: Portakal, şeftali, elma, mandalina, limon, ananas ve greyfurt içeren 7 Meyve;  A, C, E, B3, B5, B6, B9  vitaminleri içeren 7 vitamin ile güne zinde bir başlangıç yapacaksınız .

Kahvaltım Portakal, Havuç, Limon: Cildinize tazelik ile canlılık kazandıran, kalbinizi ve gözlerinizi güçlendiren havuç, sindiriminizi kolaylaştıran limon ve yorgunluğunuzu alıp size enerji kazandıran portakalın eşsiz buluşması Tamek Kahvaltım Portakal-Havuç-Limon'da A, C ve E vitaminlerini bir arada bulabilirsiniz.

Kahvaltım Kan Portakalı Nar: Doğal antioksidan kan portakalı ve doğal antibiyotik nardan oluşan Kahvaltım Kan Portakalı Nar Meyveli içecek  A,C,E vitaminleri ile zenginleştirilmiş olup, kahvaltılarınıza keyif katacak.

Tamek "Kahvaltım" 7 meyveli, 7 vitaminli. Üç çeşidiyle şimdi çok daha lezzetli!




Bir boomads advertorial içeriğidir.


                                 

27 Nisan 2015 Pazartesi

Keyifsepet.com'dan Ne Aldım?

Geçtiğimiz günlerde Keyifsepeti.com'dan ufak ve pratik bir alışverişim oldu.Muhasebecimiz Çiğdem çok sever internetten alışveriş yapmayı.Malum çalışınca zamanı olmuyor insanın.Birde düğün telaşı var tabii..Yoğun bir dönem geçirdiği için alışverişlerinin bir kısmını internetten yapıyor.Bende http://www.keyfisepet.com/ adresini onun sayesinde keşfettim ve ufak birşey sipariş ettim.



26 Nisan 2015 Pazar

Kanaviçe I Daktilo Desenli Kişiye Özel Pano



Çok yakın bir dostuma yaptım bu pano çalışmamı.Yapalı epeyce bir zaman oldu.Ama henüz kargoya verip hediyemi izmir'e gondermek nasip olmadi.Bende teslim etmeden once sizlerle paylasayim dedim :)))

Bu panoları yapıyorum yapıyorum teslim ederken hep geç kalıyorum.Yağız bebek içinde pano yapmıştım onu vermekte baya geç bi zamana nasip olmuştu.Yağız bebeğe yaptığım panoyu merak ederseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Nasıl buldunuz acemi işi kanavice pano çalışmamı ??



24 Nisan 2015 Cuma

FİKİR I Küpelerinizin Dağınıklığına Mucize Çözüm


Çalışmanın faydaları işte.Herkesten bir fikir ediniyorsunuz.Hele çalışanların çoğunluğu bayansa herşeyden önce sizin haberiniz oluyor :))) Geçenlerde bir hocamızın bahsettiği bu küpeliklerden bizde Çiğdem ile hemen temin ettik ve küpelerimizin dağınıklığına bir çözüm bulmuş olduk.Peki bu küpelik nasıl birşey ve nereden temin edebilirsiniz ?

Gelin hep beraber görelim..

22 Nisan 2015 Çarşamba

ESSENCE Stay Natural Concealer Nasıl Bir Ürün ?


Dün İnstagram hesabımda birazcık bahsetmiştim Essence stay natural concealer'dan.İnstagramda paylaşıpta blogda yazmamak olur mu hiç :)))) Olmaz tabii.Haydi gelin bakalım Essence Stay Natural Concealer Nasıl bir ürünmüş?


16 Nisan 2015 Perşembe

Splat Armydent Diş Macunu Nasıl Bir Ürün?

Splat markasını artık daha sık duyacaksınız.Rus firması Splat ürünleri artık Türkiye'de.Peki Splat dis macunları nasıl ürünler ? Deneyimlerim sonucu memnun kaldım mı ? Gelin hep beraber inceleyelim.


15 Nisan 2015 Çarşamba

Saatinle Kişiliğini Yansıt



Klasik saatleri artık unutun.Şimdilerde moda desenli saatler...Gelin hep beraber bakalım saat modellerine...

14 Nisan 2015 Salı

Loreal Excellence İntense Saç Boyası



          Geçtiğimiz günlerde Tavsiye Evi'nden harika bir paket aldım.İçerisinde Loreal Excellence Intense Saç Boyası vardı.Tavsiye evi öyle güzel bir paketle yollamış ki bu hediyeyi bayıldım.Her ne kadar saç boyasını deneyimleyemediysem de çok sevdiğim görümceme hediye olarak vermeyi ihmal etmedim tabiii =))) Malum saçlarda hala boya olmayıncaaa...Tavsiye Evi'ne bu güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim..


11 Nisan 2015 Cumartesi

Kanaviçe I Yağız bebek için Kanaviçe Pano Çalışmam



           Bu panoyu yağız doğmadan bir hafta önce başlamıştım.Teslim etmekte sizlerle paylaşmakta şimdilere nasip oldu.
            Metin ile birlikte arkadaşlarımız Murat ve Ayşen'den Yağız'ın doğumuyla ilgili tüm ayrıntıları çaktırmadan öğrendik.İşte kaç kilo doğdular , aaa saat kaçta oldu yükseleni ne olacak ki ayakları filan :))) tam bir şebeke gibi çalıştık.Ardından ben bu bilgileri öğrenince Kırmızı ailesine ufak bir hatıra hazırlamak için kolları sıvadım ve ortaya bu sonuç çıktı.

Nasıl olmuş dersiniz :))) Kırmızı ailesinin çok hoşuna gitti bu hediyem .Sizlerde elinizden bu tarz işler gelirse arkadaşlarınıza böyle hediyeler hazırlayabilirsiniz.Ufak bir fikir olsun benden size ....


Avon Perfect Kiss Ruj


Avon Perfect kiss 13806 Peach peck ruju deneyimledim.Bakalım deneyimim sonucu bu ruj nasılmış ? Alınmalı mı alınmamalı mı ?


9 Nisan 2015 Perşembe

1980'lerin Modasında Neler Vardı ?


Son zamanlarda hep günümüz modasından bahsettim sizlere.Sonra düşündüm de sizlerle şöyle eski dönemlere  gitsek ve o yılların modasına bir göz atsak hiç fena olmaz.Sizlerde benim gibi 1980'lerin modası nelermiş merak ediyorsanız gelin bakalım :))

8 Nisan 2015 Çarşamba

MODA I Havyar Nasıl Kullanılır ?

Duymayanlar havyar mı o da ne? Tırnakta mı oluyormuş ? gibi sorular sorabilirler.Havyar tırnaklarda yeni bir uygulama şekli.Nail artlardan sonra sıra havyar'da ...


Dekorasyon I Eviniz Icin Halı Seçimi Nasıl Olmalı ?

Yeni evlenecek olanlar ya da evini yenileyeneler bu yazım sizler için. Tamamen deneyimlerini dayanarak oluşturduğum bir yazı olacak bu :)





6 Nisan 2015 Pazartesi

Kendin Yap I Gelin Taçı Nasıl Yapılır ?



Daha önce burada ki yazımda Prenses Tacı Nasıl Yapılır? anlatmıştım.Şimdi internetten bulduğum görseller ile gelin gelin tacınızı kendiniz yapın.

2015 Yaz Modası I Floral Desenler ile Gözler Üzerinizde



2015 yaz modasını mercek altına almaya devam ediyoruz.Bu yazın moda detaylarından biride kıyafetlerdeki çiçek baskıları.

4 Nisan 2015 Cumartesi

Tatil Alışverişinde Ne Aldım ?



Pazartesi demek bizim aile için tatil demek.Bu pazartesi bir günlük tatilimize bir çok şey sığdırdık.Bunlardan biri de alışveriş yapmaktı.Bu sefer ki alışverişim ayakkabıdan yana oldu.İşte yeni aldığım cicilerim :))

Dekorasyon I Kafes Objeler ile Evlerinizde Vintage Rüzgarı Essin


Son zamanlarda evlerde kafes objeleri oldukça moda olmaya başladı.Hatta öyle çok sevildi ki ilk zamanlar Englısh Home ,H&M gibi mağazalarda satışa sunulurken son zamanlarda pazarlarda bile rastlar olduk.







3 Nisan 2015 Cuma

2015 Yaz Modası I Saçlarda Bandana Modası


2015 yazının modasını takip etmeye devam ediyoruz.Bakalım bu yazın moda parçalarından biri de neymiş?

1 Nisan 2015 Çarşamba

Cosmed Day to Day Cilt Temizleme Jeli Nasıl Bir Ürün?

Cosmed day to day ile 13 aralıkta düzenlediğim blogger buluşma etkinliği sayesinde tanıştım.
Cosmed yetkilileri blogger etkinliğine gelip bizlere cosmed ürünlerinin tanıtımlarıni yaptılar. Sadece tanıtım yapmakla kalmayıp katılımcı bloggerların cilt ve saç analizlerini yaptılar ve bu sonuçlara göre bizlere ürünler önerdiler.Blogger etkinliğimız ile ilgili yazılarıma asagidaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Gelelim cosmed day to day jelin nasıl bir ürün  olduğuna.


Güzel Bir Çekiliş Varr

Güneş ülkesinden güzel bir çekiliş hazırlamış.Çekilişe ulaşmak için TIKTIK




Blogumun 1. Yaşgünü Çekilişi ve Bikutumutluluk:)