29 Haziran 2015 Pazartesi

Moda I Bu Yaza Damgasını Vuracak Ayakkabı !


Bu yazın moda ayakkabıları neler? Hangi ayakkabı modeli 2015 yazında ön plana çıkıyor ? Gelin hep birlikte inceleyelim ...

28 Haziran 2015 Pazar

"Beni Böyle Sev "_Zeynep Çamcı Evlendi !


Bu yaz ünlü düğünleri oldukça fazla olacağa benziyor.Daha çok "beni böyle sev" dizisinden hatırlayacağımız Zeynep Çamcı fotoğrafçı Serhat Bayram ile dünya evine girdi.Gelin çiftin bu mutlu gününden karelere bir göz atalım.

27 Haziran 2015 Cumartesi

Kumsal Düğününde Nasıl Bir Gelinlik Giymeli ?


Daha önce buradaki yazımda kumsal düğünlerinin bu yaz çok moda olduğunu söylemiştim.Peki kumsalda düğün yaparken nasıl bir gelinlik tercih etmeliyiz ?


26 Haziran 2015 Cuma

Bu Yaz Kumsal'da Düğün Yapmak Çok Moda


Geçtiğimiz günlerde final veren Medcezir dizisinde Yaman ve Mira'nın düğününü hatırlayan var mı içinizde? Kumsalda, rüya gibi bir tören ile evlenmişti Yaman ve Mira.Modayı yakından takip eden Medcezir dizisi bu yılın düğün modasını da es geçmemiş ve Yaman ve Mira'nın düğün sahnelerini kumsalda gerçekleştirmiş.Gelin hep birlikte kumsal düğünleri nasıl yapılır bir göz atalım...

22 Haziran 2015 Pazartesi

Bohem Saç Tarzı Nasıl Yapılır ?




                                                Bohem tarzı saç modelleri nasıl olur ?

Splat Love Serisi Diş Macunu Nasıl Bir Ürün?


Splat diş macunu ürünlerini denemeye ve fikirlerimi sizlerle paylaşmaya devam ediyorum.Daha önce buradaki yazımda sizlere Splat armydent diş macununu yorumlamıştım.Şimdide Splat Love 'dan bahsetmek istiyorum.Gelin bu piyasalara  yeni giren diş macununu yakından tanıyalım.
Splat Love dış görüntüsüyle benim fazlaca dikkatimi çeken bir ürün oldu.Sıradan diş macunu görünümünden uzak bir hali var yani .Sizce de dış görünüşü dikkat çekici değil mi ? 
Splat Love kalite anlamında benim için orta ayarda bir diş macunu oldu.Dişlerimi beyazlatması, ağzımıza ferahlık vermesi açısından da çok çok iyi olduğunu söyleyemem.Bu yüzden orta ayarda bir ürün olduğu için bu ürünü bir daha alır mıyım ? Pek emin değilim .

21 Haziran 2015 Pazar

Yaz Tatilinde Tarzınız Nasıl Olmalı ?



Yaz kendini iyice hissettirmeye başladı.Bu süreçte senelik izinlerimiz belirlendi ve tabii bizim iş ortamında da tatil hayalleri aldı başını gitti.İçimiz tatil hevesiyle kıpır kıpır olmuş durumda.Bizim halimiz böyleyken konuşmalarımızda baya baya Bodrum ,Çeşme rüzgarları esmeye başladı.Bu durumda bloguma tatil ile ilgili yazılarda eklemek kaçınılmaz oldu.Gelin bakalım yaz tatilinde nasıl bir tarzımız olmalı ?

ZUHAIR MURAD GELİNLİKLERİ I 2016 İLKBAHAR-YAZ


Geçtiğimiz günlerde internet ortamında dolaşırken karşılaştığım bu harika koleksiyonu sizlerle paylaşmadan geçemedim.Rüya gibi bu gelinlik kreasyonu yeni evleneceklere belki bir fikir oluşturur. 

16 Haziran 2015 Salı

Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar Evlendi !


Geçtiğimiz günlerde Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar muhteşem bir düğün ile evlendi.Ben nerden mi biliyorum.Tabii ki sosyal medyadan.Güzelliğine hayran olduğum ve birlikte çok yakıştırdığım Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar ikilisinin düğünlerini sizlerle paylaşmadan geçemedim.Gellin bakalım nasıl bir düğün olmuş ?

11 Haziran 2015 Perşembe

Dekorasyon I Balkon Dekorasyon Önerileri

Yazın yaklaşıyor olması benim için balkonda geçirilecek keyifli saatlerin gelmesi demek.Benim için yaz geldiğinde balkon ; evin bir odası gibidir Balkonda keyif yapmayı seviyorsanız oranında dekorasyonuna önem vermelisiniz.Peki neler yapılmalı balkon dekorasyonu için ?




10 Haziran 2015 Çarşamba

Avon Big & Daring Volume Mascara


Sizlere Avon'dan yaklaşık bir ay önce sipariş ettiğim mascara'dan bahsetmek istiyorum.Makyaj malzemesi alırken çevremin tavsiyeleri yada satıcıların tavsiyeleri benim için çok önemlidir.Sizde benim gibi kullanıcı fikirlerine önem verenlerdenseniz takılın peşime ...

4 Haziran 2015 Perşembe

Sac Düzleştiricisi Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ?

Uzun zamandır saç düzleştiricisi almayi planlıyordum.  Bunun için de sıkı bir araştırma içine girdim. Düzleştirici alırken nelere dikkat etmeliyim bir düzleştirici nasıl olmalı hiç bir fikrim yoktu.Internette biraz araştırma yaptım fakat bu konu hakkında herhangi bir yazı bulamadım. Saç düzleştiricimi aldım fakat yine de tam istediğim gibi olmadı. Bende bu yüzden belki sizlere yararlı olur diye bir yazı hazırlamaya karar verdim.  Saç düzleştiricisi alırken nelere dikkat etmeliyiz gelin hep beraber bakalım ?



Banyolarınızda 3 Boyutlu Görünüm I Bu Banyolara Hayran Olacaksınız !


Bu yazımda geçenlerde sosyal medyada denk geldiğim ve görünce sizinle paylaşmadan geçemediğim 3 boyutlu banyo dekorasyonu paylaşıcam sizlerle.
Bu resimleri görünce eminim çok şaşıracaksınız