31 Temmuz 2015 Cuma

Diadermine Ekspres 3'ü 1 Arada Temizleyici Su Yorumu


Daha önce sizlere burada ki yazımda Diadermıne çift fazlı kirpik koruyucu göz makyaj temizleyici hakkındaki deneyimimi paylaşmıştım.Şimdide sizlere diadermine 3''ü 1 arada temizleyici su deneyimimden bahsetmek istiyorum.

29 Temmuz 2015 Çarşamba

Wet n Wild CoverAll Gözaltı Kapatıcı Paleti Nasıl Bir Ürün ?



Uzun süredir kozmetik bloglarını takip ettiğimde ilk yaptığım iş göz altı kapatıcı tavsiyeleri..Şimdiye kadar hemen hemen her denk geldiğim,önerilen ürünleri aldım diyebilirim.Wet n Wild Coverall'da yine kozmetik bloglarından tavsiye ile aldığım bir ürün oldu.Peki sizce bu üründen memnun kaldım mı ? Cevabı devamında....


28 Temmuz 2015 Salı

Yazın Vazgeçilmez 2 Ürünü


Geçtiğimiz günlerde çıktığım tatilde yanımdan ayırmadığım iki ürünüm.Cosmed güneş sonrası losyon ve Garnier yağsız suya dayanıklı güneş losyonum.


25 Temmuz 2015 Cumartesi

Denizci Temalı Doğum Günü Konsepti Nasıl Olur ?

          Son dönemde 7'den 70'e Doğum Günü partilerinde konsept uygulamak oldukça moda oldu.Geçen sene yeğenim Deniz için Denizci temalı doğum günü hazırlamıştık.Hazırlık sürecinde birçok araştırma yapmıştım.Bu konseptte neler yapabiliriz diye.Sizlerle bu fikirleri paylaşmak şimdilere kısmet oldu.Gelin sizlere Denizci temalı bir sürü fikir sunayım...


24 Temmuz 2015 Cuma

Essence Silky Touch Allık Nasıl Bir Ürün?




Essence Silky Touch Blush "ipeksi dokunuş"..Bu yazımda yaklaşık 1 aydır kullandığım allığımı anlatıcam sizlere.Nasıl bir ürün ? Memnun kaldı mı ? Gelin bu soruların cevaplarına birlikte bakalım.

23 Temmuz 2015 Perşembe

Birbirinden Gösterişli 10 Düğün Masası


Her genç kızın hayali birgün mutlu bir yuva kurabilmek.Biz bayanların hep hayalimizde vardır gösterişli dillere destan düğün yapabilmek.Hatta bazen bizler öyle abartırız ki düğün bittikten sonra herkes düğünümüzü konuşsun isteriz :)))
Herkesin uzun müddet düğünümüzden bahsedebilmesi içinde kusursuz bir organizasyon şart.İğneden ipliğe bir düğün ile ilgili her şeyi düşünmek lazım.Gelin sizlere bu yazımda birbirinden harika 10 düğün masası göstereyim.

21 Temmuz 2015 Salı

Madam Coco Haftalık İndirim


                Madam Coco'da bu hafta yine çok güzel indirimler var.Yazlık Pike Bornozlar 24,90 hemde birbirinden farklı renk seçenekleriyle.


19 Temmuz 2015 Pazar

Diadermıne Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi Yorumu


Diadermıne çift fazlı kirpik koruyucu göz makyaj temizleyici ...Wuuuwwww ne kadar da uzun isim oldu değil mi ? Peki bu kadar uzun isimli ,kirpik koruyucu özelliğine sahip makyaj temizleyici nasıl bir ürün ? Özelliklerinin hakkını veriyor mu ? Peki gelin hep beraber bakalım

15 Temmuz 2015 Çarşamba

Tatil Çantanızda Olması Gereken 5 Ürün Nedir?


Hiç düşündünüz mü tatile çıktığınızda yanınızda olmazsa olmazlarınız nelerdir ?  Ben kendim için bir liste yaptım ve ilk 5 'imi belirledim.Gelin bakalım listemin beş maddesi nasıl ?

9 Temmuz 2015 Perşembe

Bu Yaz Çiçekli Saç Bantları Çok Moda



Bu yazın modasını mercek altına almaya devam ediyoruz.Yazın gelmesiyle hepimizin içi kıpır kıpır olmaya başladı ve tatil planları yapılmaya başlandı.

6 Temmuz 2015 Pazartesi

Gece Makyajı Nasıl Olmalı ?

Ramazan ayının girmesi ile birlikte düğün trafiğine bir süreliğine ara verildi.Ramazan ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde yavaş yavaş düğün davettiyeleri gelmeye başladı.Bu da demek oluyor ki ramazan ayının bitmesi ile birlikte düğün sezonu açılacak,gece davetleri artacak.Peki bu davetlerde biz bayanları en çok ilgilendiren kısım ne? Tabii ki dış görünüşümüz :))

2 Temmuz 2015 Perşembe

Örgü Balık Bileklik Nasıl Yapılır ?

Sizlerle bu yazımda internetten bulduğum harika bir bilekliğin yapımını paylaşıcam.Ben tek kelime ile ba-yıl-dım ! Gelin Youtube'dan bulduğum videoya bir göz atın.Bakalım sizde benim kadar beğenecek misiniz ?




1 Temmuz 2015 Çarşamba

Yapması Kolay 5 Saç Modeli

            Biz bayanların her günkü dertlerinden biri de bugün saçımı nasıl yapsam sıkıntısı :) Allah başka dert vermesin diyelim :D Ben mesela şu sıralar saatlerce ayna karşısında uğraşıp uğraşıp yine her gün yaptığım saç modelinin aynısını  yapıp işe gidiyorum.Bu durumdan feci şekilde sıkılmışken internette çok pratik saç modellerine rastladım.Birazcık uğraşırsam bende bu modelleri yapabilirim dimi ama :))




Denizli'de Sendromdan Uzak Bir Cafe _ Down Cafe

Denizli'de harika bir cafe açıldı.Daha tam olarak resmi açılışı yapılmamış olmasına rağmen Down Cafe sosyal medyada sesini duyurmaya başladı ve faaliyete geçtiği ilk günden beri yoğun bir ilgi ile karşılandı.