31 Ağustos 2015 Pazartesi

Barbie Ayakkabıları Şimdi Yetişkinlerde


Barbie bebek biz bayanların ortak bir noktası...Hepinizin mutlaka bir barbie bebeği olmuştur.Tasarımcı Sophıa Webster Barbie'den ilham alarak Barbie ayakkabıları tasarladı.Gelin bakalım Barbie ayakkabıları nasılmış :))

28 Ağustos 2015 Cuma

Şirin mi Şirin Dükkan _ Yeni 1Ev Likya


Fethiye'de tatil yaparken rastladım bu şirin mi şirin dükkana.Tek kelime ile harika dekorasyon ürünlerinin bulunduğu bir dükkan.Son zamanlarda instagramda sıkça karşılaştığımız dekoratif ürünlerin hepsi bu dükkanda var diyebilirim.Neler mi var? Gelin hep birlikte sizler için fotoğrafladığım ürünlere bakalım.

27 Ağustos 2015 Perşembe

Topuklu Gelin Ayakkabı Modelleri



Düğün hazırlıkları içindeyseniz herşeyi A'dan Z'ye düşünmek zorundasınız.Gelinin hazırlığı bu konuda çok fazla.Gelinlikten gelin çiçeğine,gelin tacından gelin ayakkabısına kadar...Tonlarca seçenek var eşsiz bir görüntü yaratmak için.
Bu eşsiz görüntünün bütünleyicisi tabii ki de gelin ayakkabıları.Sizlere fikir oluşturmak için gelin ayakkabı modelleri seçtim gelin hep birlikte inceleyelim.Bakalım en çok hangisini beğeneceksiniz ?

26 Ağustos 2015 Çarşamba

Salih Bademci ile İmer Özgün Evlendi

Şu sıralar ne çok ünlü evleniyor yahu. Yazmaya yetiştiremiyorum.Öyle bir geçer zaman ki 'de iyice tanıdığımız son zamanlarda ise Kiralık Aşk'ta ki rolü ile dikkat çeken Salih bademci kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi.



25 Ağustos 2015 Salı

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Evlendi

24 Ağustos akşamı Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Adile Sultan Yalısında harika bir düğün ile evlendi.Çiftin bu mutlu gününe Çağatay Ulusoy,Pelin Karahan,Eliz Sakuçoğlu,Yasemin Ergene gibi ünlü çiftler katıldı.


23 Ağustos 2015 Pazar

Gelinler İçin Rahat Ayakkabı Modelleri

Tüm gelinlerin en büyük derdi ayakkabı seçimidir. Düğün günü geldiğinde tüm gün topuklu ayakkabı ile gezmek zor iş çünkü.Bu günde sizlere en iyi önerim iki ayakkabınızın olmasıdır.Topuklu olan ayakkabınızı fotoğraf çekiminde, düğün salonuna girerken kullanırsınız.Sonra bir fırsat bulup, değiştirip rahat olan topuksuz ayakkabılarınızı giyersiniz.Böylece geri kalan tüm saatler rahatça hoplayıp zıplayabilirsiniz.



Gelin bakalım gelinliğin altına rahatlıkla giyebileceğiniz ayakkabı modellerine bakalım.

21 Ağustos 2015 Cuma

Marin Dekorasyon ile Deniz Havasını Evinizde Hissedin



Evlerin denizden esinlenerek dekore edilmesine bayılıyorum.Beyaz,lacivert ve mavi tonlarının hakim olduğu marin dekorasyonda sadelik hakim.

17 Ağustos 2015 Pazartesi

Saadet Işıl Aksoy Evlendi


Saadet Işıl Aksoy 14 ağustos 'ta Pamir Kıraner ile dünya evine girdi.Mutluluğu gözlerinden okunan çift çok romantik bir düğüne ev sahipliği yaptılar.Gelin  Saadet Işıl Aksoy'un gelinliğine bakalım.

15 Ağustos 2015 Cumartesi

2016 Oleg Cassini Gelinlik Modelleri


Oleg Cassini 2016 gelinlik modelleri Temmuz ayı itibari ile Oleg Cassini mağazalarında yer almaya başladı.Birbirinden güzel gelinlik tasarımları Oleg Cassini imzası ile beğeninize sunuluyor.Sade ve şık bir şekilde tasarlanan bu gelinlikler ile prenses gibi görüneceksiniz.
Koleksiyondan bir kaç gelinliği görmek için takılın peşime....

13 Ağustos 2015 Perşembe

Mutfaklarda Beyaz Şıklığı



Sade ve şık görünümü seviyorsanız bu mutfaklar tam size göre..

Ünlü Yaşam I Begüm Birgören'in Evi


Ben hep çevremdekilerin evlerini merak ederim.Sadece çevremdeki insanların evlerini merak etmekle kalmam ünlülerin evlerini de merak eder birde araştırırım :))) Çünkü bana göre bir ev dizaynı insanın ruhunu yansıtır.Sevdiği renkleri sevdiği objeleri görebilirim evlerinde.Hatta evin yapısına göre az çok kişiliğini bile anlayabilirim :))Bu merak ile bende bu yazıları oluşturmak için yola koyuldum.İnternette yaptığım araştırmalar ile ünlülerin evlerini buldum ve bu evlerin paylaşımına Begüm Birgören'in evi ile başladım :)) Gelin bakalım Begüm Birgören'in nasıl bir evi varmış.

Ünlü Yaşam I Doğa Rutkay'ın Yazlık Evi



Ünlülerin evlerini gezmeye devam ediyoruz.Bu sefer Doğa Rutkay'ın Alaçatı'da ki evine konuk olalım.

12 Ağustos 2015 Çarşamba

Kitap Önerileri I Sevgilimden Son Mektup


Bu kitabı okuyalı çok zaman oldu.Fakat kitap ile ilgili yorumlarımı sizlerle bir türlü paylaşmaya fırsatım olmadı.Paylaşmadan da geçmek istemedim

"Sevgilimden Son Mektup" kesinlikle okumalısınız ve arşivinizde mutlaka yer almalı diyebileceğim kitaplardan biri.
Kitap bittiğinde bir süre etkisinden kurtulamıyorsunuz.Bazı kitaplar vardır ben onları çok sevilerek yenen bir yemeğe benzetirim.Bu kitapta onlardan biri.Kitap bittiğinde tadı damağınızda kalıyor.
Kitabı okurken film izler gibi okuyorsunuz.Jojo Moyes'ı bu kitap ile tanıma fırsatı buldum ve şimdi her kitabını okumaya çalışıyorum.

Kitabın konusuna gelince

2016 Pronovias Gelinlik Modelleri


2016 yılının gelinlik modellerini takip etmeye devam ediyoruz.Şimdide Pronovıas gelinliklere bir göz atalım.Bakalım 2016'da Pronovıas biz bayanlar için nasıl gelinlikler hazırlamış?

11 Ağustos 2015 Salı

Gelin Ayakkabını Kendin Yap !!



 Gelin ayakkabını kendin yapmaya ne dersin ? Oldukça iyi bir fikir olmaz mı bu ? Hadi takılın peşime :)


10 Ağustos 2015 Pazartesi

Englısh Home Sezon Sonu İndirimi


English Home'da sezon sonu tüm ürünlerde %50 indirim var.Bu ürünlerin neler olduğunu görmek için aşağıda ki linke tıklamanız yeterli :)

http://www.englishhome.com.tr

9 Ağustos 2015 Pazar

Kendin Yap I Antika Telefonun Geri Dönüşümü



Facebookta gezinirken rastladım bu güzel paylaşıma.Büşra Kahriman Odabaşı'nın yaptığı bu antika telefon 10 dakika da  nasıl bir hal almış gelin hep birlikte bakalım ve ben size nasıl yapıldığını anlatayım.

8 Ağustos 2015 Cumartesi

Dekorasyon I Çalışma Masalarınız Nasıl Olmalı ?





Home ofis bir işim olsun çok isterdim.Ben biraz ev kuşu olduğum için :)) Kendi evimde çalışayım bilgisayar başı bir işim olsun kimse beni ellemesin ben sürekli bir şeyler üreteyim.Var mı böyle bildiğiniz bir iş ? 

Bu hayalimden yola çıkarak bir kaç araştırma yaptım ve birbirinden harika çalışma masaları buldum.Sadece masa ile bitmiyor bu iş tabii.Bir düzeni olması lazım bu masanın.Hatta bir dekorasyon bütünlüğü.Emin olun bu masaları görünce sizde home ofis işini çok seveceksiniz.

7 Ağustos 2015 Cuma

Örgü Bebek Battaniye Modelleri


Ne zaman örgü örecek olsam önce internetten araştırma yaparım.Bu bana hem ilham verir hemde nasıl bir model ortaya çıkaracağıma yardımcı olur.Tabii işlerden uzun bir müddettir tığı,şişi elime alamıyorum.Bu ara örgü üzerine paylaşımlarımı da sıklaştırdım.Örgü örmeyi mi özledim ne :))
Haydi gelin bebek battaniye modellerine birlikte bakalım.

6 Ağustos 2015 Perşembe

Englısh Home'da %50 İndirimli Ürünler


English home'da şu günlerde oldukça güzel ürünlerde %50 indirim mevcut.Bence kaçırmadan bir göz atın . Bu indirim fırsatı kolay kolay gelmez bir daha :))))

Eğer çevrenizde bir Englısh Home mağazası yoksa http://www.englishhome.com.tr/ adresinden onlıne alışveriş yapabilirsiniz.

Hadi ne duruyorsunuz koşun indirime :)))))



Kendin Yap I Anlatımlı Motif Örneği


(Fotoğraf alıntıdır)

Evet sevgili okuyucum fotoğraf alıntı :) Yapana saygı ve sevgilerimi sunuyorum.Ellerine sağlık harika bir koltuk şalı ,battaniye vs çok amaçlı bir ürün oluşturmuş.Fakat ben yoğun bir iş temposuna girdiğim için böyle güzel şeyleri üretemez sadece fotoğraflarda seyreder oldum.
Ama herkes ben gibi değil zamanı var örüyor,üretiyor :) Bende üreten sizler için bu güzel örtünün nasıl yapıldığını anlatıp sizin üretiminize biraz daha destek olayım dedim :)))

2 Ağustos 2015 Pazar

Dekorasyon I Mutfaklara Sihirli Dokunuş

Kulplu bardakları sever misiniz ? Ben bayılırım :) Özellikle bu bardaklardan kahve gibi sıcak içecekler tüketmeyi çok severim.İçimi de benim için ayrı bir zevk olur.Birde her seferinde aynı kulplu bardağı kullanmayı da sevmem.Değişicek her seferinde kullandığım bardak.Deseninden sıkılıveririm hemen.Bu yüzden de çeşit çeşit kulplu bardaklar alırım.Fakat Bu güzelim bardakları da kapalı dolapların arkasında tutmak hiç içime sinmez.Dolaplarda durmamalı bu güzelim bardaklar...Peki nerelerde durmalı ? Nasıl olmalı ?

1 Ağustos 2015 Cumartesi

Dekorasyon I Vintage Duvar Saatleri ile Geçmişe Yolculuk



Blogumu takip edenler bilirler dekorasyon üzerine yazılar yazmayı severim.İnternette gezinirken ilk önce dekoratif objeler çeker ilgimi.Duvar saatleri de yine ilgimi çeken bir konu oldu ve sizinle paylaşmadan duramadım.Harika görseller buldum duvar saatleri ile ilgili gelin bir bakalım nasıl duvar saatleri varmış :)))