27 Eylül 2015 Pazar

Hc Hair Care Bayram Çekilişinin Sonucu

Hc Hair Care ile birlikte sizler için güzel bir bayram çekilişi hazırlamıştık.Çekilişim buradaki yazımdaydı.Eşimin ataması sonucu çok kısa bir süre içinde taşınma durumunda kaldık.Hemde Denizli'den taa 18 saat uzaklıktaki Adıyaman'a ...Bu süreç baya yorucu oldu bizim için.Çekilişimin sonucunu açıklamayı da bu yüzden birazcık geciktirdim.O yüzden sizlerden özür diliyorum ve hemen çekilişimin kazananını açıklıyorum...


26 Eylül 2015 Cumartesi

Ceyda Düvenci 'nin Renkli Evi



Ceyda Düvenci'nin renkli hayatına birlikte göz atmaya ne dersiniz ? Takılın peşime :)))

25 Eylül 2015 Cuma

Tırtıl Kurabiye Tarifi


Annemin marifetli ellerinden tırtıl kurabiye..Tarifi ise devamında:)

21 Eylül 2015 Pazartesi

Ezgi Mola'nın Zarif Evi


Yazılarımda ünlülerin evlerini palaşmaya devam :) Farkındayım ki sizlerde benim gibi meraklısınız ünlülerin evlerine.Okunma oranlarından görebiliyorum bunu.Bende merakınızı gidermek için internet ortamında buldukça ünlülerin evlerini sizlerle paylaşmaya devam edicem :) Sizler için bizzat evlerine gidip evlerini kendim fotoğraflamak isterdim ama pek mümkün değil tabii ki bu :) Neyse uzatmayalım çok fazla gelin bakalım Ezgi Mola'nın evine...

14 Eylül 2015 Pazartesi

Hc Hair Care ile 2 Kişiye Bayram Hediyesi Veriyoruz

Herkese merhabalar...Sizlere daha önce buradaki yazımda HC Hair Care Ovex saç kremi deneyimimden bahsetmiştim.Şimdi Hc Hair Care firması ile birlikte bir çekiliş düzenliyoruz.Çekilişimize katılan 2 kişiye de bayram hediyesi yolluyoruz.
Bir kişiye HC Complex+ HC Ovex tüp
Bir kişiye HC Şampuan+ HC Saç kremi
şeklinde olacak çekilişimizin katılım şartlarına gelin hep birlikte bir göz atalım.




11 Eylül 2015 Cuma

Nişastalı Kurabiye Tarifi


Annemin nişastalı,ağızda dağılan kurabiyesini pek bi severim.Fethiye'ye geldiğimde de benim çok sevdiğimi bildiği için nişastalı kurabiye yapmış bana.Bende hemen tarifini sizlerle paylaşayım istedim.

10 Eylül 2015 Perşembe

Kanaviçe Kolye Modelleri



Son zamanlarda kanaviçe kolyeler ile sıkça karşılaşır olduk.Sosyal medya hesaplarında Kanaviçe Kolyeler için satış hesapları açıldı.Satışlar yapıldı...İlgilileri de oldukça çok bu kolyelerin...Bende bu durumdan yola çıkarak hem alıcılarına hem de satıcılarına fikir oluşturmak için kanaviçe kolye modelleri buldum ...Gelin kanaviçe kolye çeşitlerine birlikte bakalım.

9 Eylül 2015 Çarşamba

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur'un Harika Düğün Fotoğrafları


Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren çiftin düğün fotoğraflarını görünce sizlerle paylaşmadan edemedim.Daha önce sizlere burada ki yazımda çiftin düğünlerinden bahsetmeştim.Şimdide elimde çok fotoğraf olmasa da çiftin düğün çekimlerine bir göz atalım

8 Eylül 2015 Salı

Sim ile Kavanoz Nasıl Süslenir ?


Evlerimizde bol bulunan kavanozlar bir çok şekilde süslenip değişik amaçlarla kullanılabilmekte.Bu seferde kavanozların sim ile süslenmiş hallerine bir bakalım.

3 Eylül 2015 Perşembe

PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ’NE GERİ SAYIM HEYECANI BAŞLADI!



Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Altın Kelebek Ödülleri, bu kez Pantene sponsorluğunda organize ediliyor. 42.’si düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu yıl da sanat camiasının önemli isimlerini bir araya getirecek. Kırmızı Halı’dan sahneye kadarki süreçte sürprizlerin yaşanacağı, yıldızlar geçidine dönüşecek olan tören, birçok yeniliğe ve ilklere de ev sahipliği yapacak.

Yıldızı Parlayanlar onlar oldu
Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde bu yıl yeni bir kategori daha var: “Pantene Yıldızı Parlayanlar”. Senelerdir saç bakımına getirdiği yeniliklerle Türkiye’de ve dünyada öne çıkan Pantene, bu özel gece için ise Türkiye’nin yıldızı parlayan genç isimlerine eşlik ediyor olacak. 42 yıllık Altın Kelebek tarihinde bu yıl ilk kez verilecek “Pantene Yıldızı Parlayanlar” ödülünün sahipleri Hande Erçel, Bensu Soral ve Nilay Deniz oldu.







Gecenin yıldızı sen ol, Pantene saçının farkını kırmızı halıda da göster! 
42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde televizyon ve müzik dünyasının en iyileri senin vereceğin oylarla parlayacak! www.pantenealtinkelebekodulleri.com’a gir ve sen de en sevdiğin sanatçılara oyunu ver. Ayrıca “benim de saçlarım güçlü ve sağlıklı görünüyor” diyorsan, “Gecenin Yıldızı Ol” kısmına başvur. Kişisel bilgilerini gir ve fotoğrafını yükle. Pantene Altın Kelebek Özel Jürisi’nin seçimleriyle bu büyülü gecede benzersiz deneyimler yaşayacak 15 şanslı kişiden biri de sen ol! Üstelik kendini bir yıldız gibi hissedeceğin gecede, sahne arkasında yıldızların heyecanına tanık olma ve en sevdiğin sanatçıya sahnede ödülünü verme şansı yakala. Pantene saçının farkını kırmızı halıda da göster!

Bu heyecanı kaçırma!
Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet, Kanal D ve Pantene’in ev sahipliği yapacağı Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 4 Ekim Pazar akşamı Kanal D’den canlı olarak yayınlanacak.

www.pantenealtinkelebekodulleri.com
#pantenealtınkelebek

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nin tanıtım filmi  ve kamera arkası görüntüleri için tıkla.


Bir boomads advertorial içeriğidir.




Kanaviçe Havlu Modelleri

Kanaviçe ile ilgili bir çok şey son yıllarda dikkatimi çeker oldu.Bu yönde de daha önce sizlerle paylaşımlarım olmuştu.Kanaviçe ile ilgili birçok şey yapılabiliyor.Neler mi ? Kolyeler,yüzükler,kasnak panolar ve daha birçok şey... Heryerde kanaviçe detaylar kullanılabiliyor.Bende bu yazımda sizlere havlularda uygulanan kanaviçe modellerini göstermek istedim.Gelin bakalım bu modeller sizlere bir fikir verecek mi ?

2 Eylül 2015 Çarşamba

Örgü Toka Nasıl Yapılır ? -Anlatımlı-



Evinizde kalan ipleri değerlendirebileceğiniz güzel bir proje...Düz sade şekilde olan tokalarımızı elimizdeki yünler ile güzelleştirebiliriz.Peki bunu nasıl yaparız..Fotoğraflı bir şekilde bu güzel tokanın nasıl yapıldığını paylaştım.