30 Kasım 2015 Pazartesi

Sosisli Patates Tost Tarifi

https://www.instagram.com/beyazbegonvilblog/

Geçtiğimiz günlerde instagram hesabımdan paylaşmıştım bu tarifi.Hatta Snapchatte sosisli patates tostu beraber canlı canlı yapmıştık takipçilerimle.Şimdi de bu çok beğendiğim tarifi blogumda sizlerle paylaşmak istedim.

Malzemeler

2 patates
1 yumurta
4 adet sosis
Kaşar Peyniri

28 Kasım 2015 Cumartesi

Zuhair Murad 2015-2016 Kış Gelinlik Koleksiyonu

Daha önce sizlere buradaki yazımda tasarımcı Zuhair Murad'ın 2016 Yaz gelinlik koleksiyonu'nu paylaşmıştım.Peki ya kış gelinleri ? Onları da unutmadım.Zuhair Murad'ın Kış Gelinlik Koleksiyonunu da kış gelinleri için paylaşıyorum.



Anlatımlı- Örgü Katmerli Çiçek Motifi


Bu yazımda sizlere İnstagram Hesabımda sıkça fotoğraflarını paylaştığım katmerli çiçek motifinin nasıl yapıldığından bahsedicem.Ama önce bu çiçek motifleri ile ne yapmaya çalıştığımı anlatmak istiyorum.Evde iki tane yer minderim var çeyizimden olan.Fakat bu minderlerin desenlerini çok beğenmiyorum.Bu yüzdende üzerlerine bu motiflerden oluşan kırlent örmeyi düşündüm.Fakat bu motif biraz vakit alan bir motif olduğu için uzun bir süredir örüyorum ve hala bitirebilmiş değilim.Bittiğinde çok güzel olacağını düşündüğüm için pes etmeden örüyorum :) Bittiğinde de mutlaka sizlerle paylaşıcam.
Gelelim motifin nasıl yapıldığına.

26 Kasım 2015 Perşembe

Dekorazon.Com Çekilişini Kazandım.Nasıl mı ?


Dekorazon.com ev eşyaları satan bir internet sitesi.Çeyiz hazırlığı döneminde çok fazla takip ettiğim sitelerden biriydi.Benim takip ettiğim dönemden bu yana kendisini inanılmaz yeniledi ve geliştirdi diyebilirim.
Dekorazon.com'u sadece sitesinden değil İnstagram hesabı'ndan da takip ediyorum .Sitenin instagram hesabında her çarşamba çekilişler oluyor.Ben de düzenli olarak katılıyorum  bu çekilişlere.Son katıldığım çekilişin konusu ise sitede bulunan sadece dekorazon'da kategorisindeki ürünler ile bir kombin hazırlanmasıydı.Benim de en ilgimi çeken alan olduğu için kolları sıvadım ve yukarıda gördüğünüz görseli hazırladım daha sonra #dekorazonkombinim hastag'i ile instagram hesabımdan paylaşım yaptım.Bir kaç gün içinde aşağıdaki görsel ile sonucumuz açıklandı .

24 Kasım 2015 Salı

6 Adımda Yılbaşı Dekorasyonu

 


Yılbaşı yaklaşırken ev dekorasyonu ile ilgilenmeyi seven çoğu kişi evlerine yılbaşı konsepti uygulamaya başladı.Bu tarz konsept uygulamaları hem evinize değişik bir hava veriyor hemde evinizin dekorasyonunu tekdüzelikten kurtarıyor.Evlerinizin tek düzeliğinden kurtulmak istiyorsanız gelin sizlere 6 adımda yılbaşı konseptini evinize nasıl uygulayabileceğinizi anlatayım.

23 Kasım 2015 Pazartesi

3.Hafta I Bu Fotoğrafları Sevdim






Kendin YAP I Eski Kolyelerinizi Yenileyin


Daha önce aliexpress'ten aldığım bu kolyemden sizlere buradaki yazımda bahsetmiştim.Kolyemin rengini çok beğenmediğim için kullanmıyordum bir köşede atılı duruyordu ama buna rağmen atmayada kıyamıyordum. cansununmodagezegeni blogunda kolyeleri oje ile boyama fikrini de görünce kolları sıvadım ve hemen kolyemin rengini değiştirdim.Böylece kolyemi daha da kullanılabilir bir hale getirdim ve ben sonucu çok sevdim.

21 Kasım 2015 Cumartesi

Dantelli Gelinlik Modelleri


Gelinliklerdeki dantel detaylarının her zaman gelinliğe romantik bir hava kattığını düşünürüm.Abartıdan uzak ,sade ama şık bir görünüm ..
Dantel detayları genellikle kabarık olmayan düz gelinliklerin bütününe hakim olurken kabarık gelinliklerde çoğunlukla omuz ve etek kısımlarında kullanılmış.
Bu yazımda evlenecek bayanlar için dantelli gelinlik modellerini araştırdım ve sizlerin beğenisine sunuyorum.

19 Kasım 2015 Perşembe

MİSAFİR VAR - 10 Dakikada Nasıl Kolye Yapılır ?

             Uzun zamandır bloğumda konuk yazar ağırlamak istiyordum ve karşıma  Cansu'nun Moda Gezegeni blogu çıktı. Özellikle Kendin Yap Projeleri beni çok etkiledi.Bende neden ilk konuk yazarım Cansu'nun Moda Gezegeni blogu olmasın dedim ve  sevgili Cansu'yu bloguma misafir olmaya davet ettim.O da beni kırmadı ve daha önce kendi blogunda paylaşmış olduğu kendin yap projelerinden biriyle bloguma konuk yazar oldu.Fazla uzatmadan sözü Cansu'ya bırakıyorum.Gelin bakalım 10 dakika'da kolye nasıl yapılır hep birlikte görelim?



İzledim I Mucize



Adıyaman' ilk atandığımız ve eve yerleştiğimiz ilk hafta izlediğimiz bir filmdi mucize.Daha önce de izlemeye çalışmıştım ama modumda değildim galiba yarısında uyuyup kalmıştım.Fakat bu sefer böyle olmadı....

18 Kasım 2015 Çarşamba

DEKORASYON I Yastıkların Gücü Adına


Ev dekorasyonu benim için oldukça önemlidir.Çünkü bir insanın kendini en iyi hissedeceği yer evidir.Evimi dekore ederken beni heyecanlandıran ürünleri tercih ederim.Hatta kıyafet,makyaj malzemelerinden ziyade en çok parayı ev eşyalarına harcarım. Evimde olmazsa olmaz detaylarım vardır mesela.Yastıklar gibi...Evet evet yastıklar...Çeşit çeşit renk renk yastıkların bir mekana sıcaklık kattığına inanırım hep.Nasıl ki perde,halı olmazsa olmaz yastıklar da bence olmazsa olmaz :)


Son zamanlarda modern evlerin birçoğunda dikkatimi düz renkli bir koltuk üzerinde kullanılan çeşit çeşit , renk renk yastıklar çekiyor.Mekanın renkleri ile uyumlu birden fazla kullanılan yastıklar ortama sıcaklık katıyor.


Yanlızca sıcaklık mı katıyor ? Hayır ! Aynı zamanda yastıklar mekanda bütünlüğü de sağlıyor.Sizler için bulduğum görsellere bir göz atın derim.Yastıklarda kullanılan renklerin mekanın havasını nasıl değiştirdiğini inceleyin.Fotoğrafları incelerken bu yastıklar olmazsa oda nasıl görünürdü birde bunu hayal edin! 


Birbirinden degisik yastik modelleri bulabileceginiz aşağıdaki siteleri inceleyebilirsiniz yastıkları harika ! 

 http://www.piculetstore.com/
http://www.apolena.com/
http://www.englishhome.com.tr/







17 Kasım 2015 Salı

Çini Desenli Kanaviçe Şablonları



Ülkemizde etamin ve çini işi çok eskilere dayanıyor.Peki bu iki sanatın bir araya gelmesi ile neler ortaya çıkar hiç düşündünüz mü? Çini işini çok seven ve bu sanat ile ilgilenen bir çok kişi var biliyorum.Oldukça beceri ve el yeteneği gerektiren bu işi etaminde görünce oldukça etkilendim.Gelin birlikte bakalım Çini motiflerin etamindeki yansımalarına 

16 Kasım 2015 Pazartesi

Kendin Yap I Kavanoz Kapağı Süsleme



Geçen sene Denizli'de ki blogger arkadaşlarım ile birlikte bir buluşma düzenlemiştim.Etkinliğimizin yazısına ulaşmak için buraya tık tık... Bu güzel etkinliğimize mahinev'in kurucusu Hilal hanım da katılmıştı ve o da etkinliğimize sponsor olarak bu güzel kavanozlardan hediye etmişti.Bende bu süslü püslü kavanozlar sizlere de bir fikir oluşturur diye paylaşmadan geçmek istemedim.
Her evde eminim ki bir sürü kavanoz vardır kenarda köşede bekleyen.Bu kavanozların kapaklarına bu şekilde çiçekler ,kurdeleler,püsküller yapıştırarak ortaya çok havalı bir kavanoz çıkarabilirsiniz.
Ben bu kavanozları severek kullanıyorum.İçerisine gördüğünüz gibi renkli jelibonlarımı koyuyorum.Bir kavanozum daha var bu şekilde kış gelince onun içerisine de mısır koyuyorum :) Hem sürekli elimin altında oluyorlar hemde görsel olarak şık duruyorlar.


Essence Make Me Brow Kaş Maskarası


Essence firması ile geçtiğimiz günlerde güzel bir çekiliş yapmıştık.Çekilişimin sonucunu bir kaç gün içerisinde açıklayacağım.Ama bundan önce size biraz Essence firmasından bahsetmek istiyorum.
Gratislerde satışı yapılmakta olan Essence ürünlerini ülkemize Eczacıbaşı getirdi.Ben de Essence'i önce Stay naturel concealer sayesinde tanıdım.Gözaltı morluklarından müzdarip biri olarak oldukça memnun kaldığım bir ürün olmuştu.Hatta Stay Naturel Concealer nasıl bir ürün buradaki yazımda anlatmıştım. Bu çekilişim sayesinde de Essence'in yeni ürünlerini deneyimleme fırsatım oldu.Tatlı firma sahipleri çekilişi düzenlediğim için bana da makyaj ürünlerinin bulunduğu bir makyaj çantası göndermişti.Bu makyaj çantasının içerisinde Make me brow kaş maskarası da vardı.
Son zamanlarda belirgin ve kalın kaş yapısı oldukça moda oldu.Hatta kaş kontörü uygulamaları da arttı.Ben kaş kontörü yaptırmayı pek düşünmüyorum fakat bu tarz ürünler kullanarak kaşlarımı daha belirgin ve daha güzel gösterebilirim.

15 Kasım 2015 Pazar

NefisDemet ile Öğretmenler Günü Çekilişime Davetlisiniz

     Öğretmenler günü yaklaşmakta iken Nefisdemet ile sizlere Öğretmenler günü hediyesi verelim istedik.Malum benim eşimde öğretmen olunca bu günü hediyesiz geçmek olmaz dedik ve sizlere görselde gördüğünüz bu şık çikolata kaplı kurabiye sepetinden hediye etmeye karar verdik.
Sadece Öğretmenler günü için değil sevdiklerinizi sevindirmek istediğiniz her an http://www.nefisdemet.com/ yanınızda.Meyvelerden,kek ve kurabiyelerden oluşan birbirinden güzel ve lezzetli şık sunumlarıyla http://www.nefisdemet.com/'dan sevdiklerinize tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

http://www.nefisdemet.com/

Bu kocaman kalbin üzerinde bulunan çikolata kaplı kurabiye sepeti belki bu çekiliş ile senin olur :) 

Çekilişe katılım şartları
Sitemizin instagram hesabını beğenmek
Sitemizin facebook hesabını beğenmek
Gfc'den beni takibe almak :)))

Ekstra hak kazanmak için 
Blogunuzda bu çekiliş haberini http://www.nefisdemet.com/ linkini de vererek yayınlarsanız +6 hak kazanacaksınız.


Çekilişimize son katılım tarihi 4 Aralık'tır.Çekiliş sonucu random.org ile belirlenecek.Kargo ücreti firmamız tarafından karşılanacak ve kazanan kişiye hediyemiz http://www.nefisdemet.com/ tarafından gönderilecektir.





13 Kasım 2015 Cuma

H&M YIlbaşı Koleksiyonu


Katy Perry H&M'nin yeni yıl koleksiyonunun reklam yüzü oldu.Bana kalırsa çokta doğru bir tercih olmuş.Şu güzelliğe bir baksanıza ...H&M'nin yeni yıl koleksiyonunu ne kadar da güzel taşımış.Fotoğraflara hayran kaldım.Püsküllü etekler,pırıltılı kıyafetler ve tabii ki kırmızı detay yılbaşı temasının olmazsa olmazı.H&M yılbaşı koleksiyonunda tüm bu detaylara yer vermiş ..Biraz daha spor şıklığı ön planda tutmuş.

12 Kasım 2015 Perşembe

Essence Çekiliş Sonucu

Geçtiğimiz günlerde Essence ile düzenlediğimiz çekilişimizin sonuçlandı.2 kazananı olacak bu çekilişin kazananlarını açıklamadan önce bir kaç açıklama yapmak istiyorum.
Çekilişimde blogumun takip edilmesini zorunlu şart kabul etmiştim.buradan inceleyebilirsiniz.Kendi blogunda yayınlayacak olanlara da ekstra 5 hak vereceğimi söylemiştim.Hem blogumu takip edip hem de blogunda paylaşan kişiye bu açıklama doğrultusunda 6 hak verdim.
Çekilişimizi kazanan blogger arkadaşlarıma mail atıcam eğer Pazartesiye kadar mailime dönüş olmazsa kazananı tekrar belirleyeceğim.
Blogumda yazılı bir açıklama şeklinde belirtmek istediğim bir durum var.Kazanan kişilere kargoları mutlaka gönderilecektir..Hatta eğer kendileride isterlerse kargo ellerine ulaştığında bloglarında bir yayın yada google +'da bir paylaşım yapabilirler.Böylece hediyenin ellerine ulaştığını hepimiz görmüş oluruz.Böyle bir açıklama yapıyorum ki bu tarz çekilişlerde kafalarda soru işaretleri mutlaka oluşuyor ve bende buna maruz kalmak bununla ilgili bir sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Kahta'da bulunduğum ve buranın çok fazla muhafazakar durumundan dolayı tek başıma dışarı çıkamıyorum.Kargoyu eşim postaya verecek.Eşimin postaya vermesinde bir iki gün gecikme olabilir.Şimdiden de bunu belirtmek istiyorum diyerek yazıma son veriyorum.
Bu açıklamaları sabırla okuduğunuz için teşekkürlerimi  sunuyorum :)))Kazanan arkadaşlarımı ise tebrik ediyorum.Çekilişlerime kısa süre içinde tekrar devam edicem takipte kalın :))))


11 Kasım 2015 Çarşamba

Trileçe'nin Eşsiz Lezzeti Denizli'de


Trileçe tatlısını daha önce hiç duydunuz mu ? Trileçe Arnavutlara ait sütlü bir tatlı.Fakat bu tatlıyı öyle her yerde yememenizi öneririm.Çünkü tatlının orijinali ile aralarında dağlar kadar fark olabiliyor.Denizli Trileçe ülkemizde bu güzelim tatlının orijinalini yiyebileceğiniz tek yer.Trileçe'nin karamelli,çikolatalı ve frambuzlı çeşitleri de mevcut.Ben en çok karamellisini sevdim.Hatta tadı damağımda kaldı.Denizli Trileçe'de bu tatlıyı yediğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.


Denizli Trileçe'nin yazımın sonunda vereceğim adreste şirin bir dükkanları var.Burada parakende satışın yanı sıra toptan satışları da mevcut.
Triliçe'yi Denizli'yle tanıştıran Denizli Öztrileçe şimdide Kıbrıs Tatlısını Denizli halkının beğenisine sunuyor.İri çekilmiş cevizi,kaymak üzerine serpilmiş hindistan cevizi ile şerbetli Kıbrıs Tatlısı tam ağzınıza layık.


Bu orijinal tatlıları yemek için Denizli'de yaşıyor olmanız gerekmez.Eğer yolunuz Denizli'ye düşerse Mehmetçik mah.2584 sk.No:8/2 (Forum Çamlık üzeri /Belediye Buz Pisti arkası) adresine uğrayıp bu eşsiz lezzetler ile ufak bir mola verebilirsiniz.

0546-874-53-23










Şarj edilebilir diş fırçalarına dair doğru bilinen yanlışlar

Manuel diş fırçası şarj edilebilir diş fırçası kadar iyi temizler!



Yanlış.  İlk kullanımdan itibaren şarj edilebilir diş fırçaları manuel fırçalara oranla  2 kat daha fazla plak temizler. Bu özellik dişlerinizin yalnızca dış görünümü için değil, sağlığı için de oldukça önemli. Plak, dişin dış kısmını kaplayan bakteri tabakasıdır. Bakteriler yediğimiz yiyeceklerdeki şekerle beslendikleri için, zamanla asit oluştururlar. Bu nedenle bakterilerin diş yüzeyine yerleşmesi, diş ve diş eti hastalıklarının en önemli sebeplerinden biridir.

Oral-B’nin elektronik fırçalarının tamamında fırça başlıkları yuvarlak olarak tasarlanmıştır. Bu yenilikçi tasarım sayesinde her dönüşte farklı bir açıyla dişin tüm yüzeyinin temizlenmesine olanak sağlar. Küçük boyutuyla her bir dişin yüzeyine ve diş aralarına rahatlıkla ulaşabilir.

Şarj edilebilir fırçalar yalnızca ağız ve diş sağlığı konusunda problem yaşayan kişilere tavsiye edilmektedir!

Yanlış. Oral-B’nin yaptığı bir anket çalışmasında, katılımcıların %39’unun ancak dişleriyle ilgili herhangi bir problem yaşadıktan sonra şarj edilebilir diş fırçası kullanmaya başlayacaklarını belirttikleri görüldü.



Ağız sağlığında tedaviden çok koruma yöntemi izlenmesi tavsiye edilmektedir. Çünkü dışarıdan yapılan herhangi bir müdahale, ne kadar iyi olursa olsun kendi dişinizin sağladığı rahatlığı ve fonksiyonelliği sağlamaz. Dişleri korumanın en önemli yolu, ağız ve diş problemlerinin bir numaralı sorumlusu olan plak tabakasını ortadan kaldırmaktır. Şarj edilebilir diş fırçaları, plak temizliği konusunda manuel diş fırçalarından %100’e kadar daha fazla etkilidir. Plak, yapışkan bir madde olduğu için diş fırçanızdan da ayrılması zordur. Bu nedenle diş hekimleri ortalama 3 ayda bir diş fırçanızı yenilemeniz gerektiğini söylüyor.

Şarj edilebilir diş fırçası da kullanıyor olsanız, 3 ayda bir fırça başlığı  değişimini gerçekleştirmek durumundasınız. Oral-B, elektronik diş fırçanızı kolayca yenilemeniz için değiştirilebilir başlıklarla size sunuyor.

Nasıl bir diş fırçası kullanıyor olursanız olun, diş fırçalama süreniz aynı olduğu için aynı etkiyi yakalayabilirsiniz!

Yanlış.  Diş hekimleri, dişlerinizi günde en az iki kez, 2 dakika fırçalamanızı öneriyor. Ancak yapılan araştırmalar ve klinik deneyler, dişlerinizi 2 dakika şarj edilebilir diş fırçalarıyla fırçalamanızın çok daha etkili sonuçlar almanızı sağladığını gösteriyor.

Şarj edilebilir diş fırçaları diş yüzeyine zarar verir!



Yanlış.  Yukarıda bahettiğimiz anketin bir başka ilginç sonucu da, anket katılımcılarının %5’inin şarj edilebilir diş fırçasının diş yüzeyine zarar verdiğini düşünmesi. Oral-B’nin şarj edilebilir diş fırçaları, basınç göstergesi sayesinde diş fırçasını dişinize çok fazla bastırdığınızda çalışmasını durduruyor.

Tüm şarj edilebilir fırçalar aynı özelliktedir!

Yanlış.  Herkesin diş yapısı birbirinden farklı. Bu nedenle Oral-B kullanıcılarına birbirinden çok farklı özelliklere sahip farklı şar edilebilir diş fırçaları sunuyor. Hassas dişetleri için, farklı büyüklükteki diş aralıkları için ya da sararmış dişleri beyazlatmak için birbirinden farklı bir çok diş fırçası modeli bulunuyor.

Detaylı bilgi almak için videoyu izleyebilirsiniz. Ürün alternatiflerini görmek için tıklayınız.



KAYNAK: www.uplifers.com








Bir boomads advertorial içeriğidir.

Gezi I Tarihi Cendere Köprüsü

Adıyaman'a yolunuz düşerse ilk gezmeniz gereken yer tabii ki de NEMRUT...Daha önce buradaki yazımda Nemrut'tan bahsetmiştim sizlere.İyi ki Metin atanmış yoksa buraları nasıl görürdüm :)) Neden mi böyle diyorum ?

10 Kasım 2015 Salı

Dekorasyon I Şömine Soba Modelleri


Kışın ilk karı ülkemizde Erzurum'a yağdığına göre artık kış geldi diyebilir miyiz ? Bence yavaştan yavaştan kış kapıda...Peki kış gelince ilk aklınıza neler gelir? Mısır patlağı,yün kazaklar,battaniyeler? Benim aklıma ilk önce üşümek geliyor :) Çok üşüyen biri olduğum için kışın beni düşündüren tek yanı ısınma derdi.Peki ya neyle ısınıyoruz evlerimizde? Ülkemize doğalgaz geldi geleli doğalgaz ile ısınıyoruz.Önceleri evlerimizde bulunan kömür sobalarını attık bir köşeye...Peki şömine ? 
Büyük ihtmalle çok azımızın evinde vardır şömine.Ama hepimizde olsun isterdik öyle değil mi ? Siz evinizde şömine olsun istemez miydiniz ?Ben çok isterdim.Şu görsellere gelin de birlikte bir bakalım.Hayır diyen varsa aranızda belki fikriniz değişir.

İzledim I Sihirbaz - THE ILLUSIONIST


Görev yerimiz Adıyaman olunca öyle çok gezelim edelim diyemiyoruz.Çünkü gezilecek yer yok :) Bizde bu yüzden kendimizi filmlere vurduk.Hemen hemen her gün bir film izliyoruz.İzlediğimiz filmlerden biri de Sihirbaz filmiydi.Sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim filmlerden biri diyebilirim.

Ben daha çok romantik komedi tarzında filmler izlemeyi seviyorum.Metin ise tabii ki fantastik,korku,gerilim,bilimsel filmleri tercih ediyor.Her ne kadar film zevklerimiz ayrı olsa da ortak bir filmde buluşabiliyoruz .Sihirbaz beni çok etkileyen çok sevdiğim filmlerden biri oldu.


Oldukça güzel bir konusu var.Sihirbazın çocukluk aşkını imparator veliahtının elinden kurtarmak için verdiği mücadeleyi analatan bu film sizi soluksuz bırakacak.

Fragmanını  izleyebilirsiniz.



Bu filmi daha önce izlediniz mi  ? Ben Sihirbaz'ı çok beğendim izlediyseniz sizde benim kadar beğendiniz mi?


9 Kasım 2015 Pazartesi

Christian Dior 2016 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu

Christian Dior'un Paris Moda haftasında izleyicilerinin beğenisine sunduğu 2016 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu karşınızda...Bu fotoğraflarda detaylara dikkat diyorum! 


8 Kasım 2015 Pazar

Moschino Parfüm Tasarımlarıyla Şaşırtıyor !


Hayır hayır o bir cam sil değil ! O Jeremy Scott'ın yeni tasarladığı parfümü "Fresh Couture" .
Jeremy Scott ile tüm bildiğiniz gösterişli parfüm şişelerini unutun . 
Geçtiğimiz sezonda This is not a Moschino toy adını verdiği parfüm oldukça dikkat çekmişti.Bu yıl ise Fresh Couture ile dikkatleri daha çok üstüne çekeceğe benziyor.
 Ben bu parfüm şişelerinin tasarımlarını oldukça ilgi çekici buldum.Fakat bu şekilde bir parfümüm olsun istermiydim biraz düşündürücü :) Siz nasıl buldunuz ?


7 Kasım 2015 Cumartesi

Dior Yılbaşı Özel Koleksiyonu Seni Çağırıyor !


Yeni yıl yaklaşmakta ..Günler su gibi akıp geçmekte.Birçok firma yeni yıla yaklaşık 2 ay kala yeni yıl özel koleksiyonlarını görücüye çıkartmaya başladı . İddialı kozmetik markası olan Dior sizlerin güzelliğinize güzellik katmak için yeni yıla özel bir koleksiyon hazırladı.


Dior'un "Altın Kış" adını verdiği bu koleksiyon ışıltısı ile sizi büyüleyecek.Ben iç tasarımının yanı sıra ambalaj tasarımına da hayran kalmış durumundayım.Gerçekten altın gibi parlıyorlar ve nedense bu koleksiyonu gördüğümde aklıma şık olmaktan başka bir şey gelmiyor.


Dior'un "Altın Kış" koleksiyonunda allık,ruj,oje ve far setleri bulunuyor.


Yeni yıla özel olduğu için sınırlı sayıda üretilen bu kozmetik ürünleri ile yeni yıla iddialı bir şekilde girmek kaçınılmaz ;)


Nasıl buldunuz Dior'un yeni yıla özel "Altın Kış" koleksiyonunu ? Sizde benim kadar etkilendiniz mi ?

English Home'dan Neler Aldım?



English Home geçtiğimiz hafta tüm ürünlerde %50 indirimdeydi.Bende bu indirime dayanamayıp bir iki parça bişiler aldım.Ufak bir alışveriş oldu benim ki .Çünkü akşam English Home'un instagram hesabından indirimi yayınlamışlar ve sabah ben alışveriş yapana kadar pek birşey kalmamıştı.Gelin bakalım bu alışverişten payıma neler düştü?

6 Kasım 2015 Cuma

Dekorasyon I Shabby Chic Nedir ?

Shabby Chic, dekorasyon alanında bir moda akımı.Aslına bakarsanız eski püskü bit pazarından alınma eşyaların biraz modernize edilmesi de denilebilir.Fakat bu tarz benim en sevdiklerim arasında yerini alıyor diyebilirim.Her ne kadar kendi evimde uygulamaktan çekinsemde görsel olarak beni cezbediyor.Hem çok seviyorum hemde evim de kullanmaktan çekiniyorum.Neden mi?


3 Kasım 2015 Salı

English Home'da Bu hafta %50 İndirim

http://www.englishhome.com.tr/havlu/


İnstagram'da son zamanlardaki en büyük çılgınlıkta English Home ürünleri.Her hafta pazartesi özellikle English Home indirimlerini bekler olduk.Bu konuda en iyi paylaşımları da çeyiz hazırlığı içinde olan genç kızlarımız yapıyor.Bence English Home'un en iyi reklamını onlar yapıyor.Arada bir sponsor olmalı bu kızcağızlarımıza diyorum .Her hafta indirimleri takip ederken ve yaşadığım şehirde English home olmayınca bende alışverişlerimi http://www.englishhome.com.tr/'dan yapar oldum.Kargo ücreti ödemek biraz indirim hevesini kaçırsada yapcak bişey yok elimiz mahkum :) English home 'un bu hafta ki indirimi renk renk insanın kullanmaya bile kıyamayacağı havlularda.%50 indirim bence harika.Ben ferforje indirimini bekleyenlerdenim.

Eğer sizde English Home ürünlerini sevenlerdenseniz her pazartesi indirimleri takip edin derim.Birde elinizi çabuk tutmakta yarar var çabuk tükeniyor ürünler.