31 Aralık 2015 Perşembe

Çamaşır Yıkamanın Keyifli Hali

Ev işleri arasında her hanımın farklı favorileri vardır. Mesela kimi ütü yapmayı sever , bazıları ise yemek yapmayı. Sevdiğiniz işlerin size verdiği keyif ise bambaşkadır ve terapik etkileri vardır. Başka dünyalara gider, hayaller kurar, güzel anları hatırlar, planlar yaparsınız.

Size harika bir haberimiz var. Artık bu keyfi size yaşatan favorileriniz arasına çamaşırı da ekleyebilirsiniz :) Çünkü Rinso bunu mümkün kılıyor.

Rengarenk paketleri ile raflarda dururken bile enerjisini yansıtan Rinso, çamaşır yıkamayı kolay ve eğlenceli bir hale getiriyor. Rinso’nun Kır Bahcesi (Yeşil), Çiçek Bahcesi (Pembe) ve Büyülü Bahçe (Mor) şişeli sıvı deterjanları hem beyaz hem de renklileriniz için tortu bırakmayan bir temizlik vaad ediyor.



Rinso’nun gerçek eğlencesi, yıkama sonrası çamaşır makineninizi açtığınız anda başlıyor. Öyle ki kapağı açtığınız anda tertemiz çamaşırlarınıza eşlik eden muhteşem çiçek kokuları tüm banyoya yayıyor. İşte o an, hissettiğiniz duygular tarif edilmez. Sanki bir anda sevdiğiniz bir melodi çalmaya başlıyor ve o koku sizi alıp bambaşka bir yerlere götürüyor.

Bu kokular o kadar kalıcı ki tertemiz çamaşırlarınızı asarken, kuruturken, ütülerken ve tabii ki giyerken makineyi açtığınız o andaki duygular size kendini hatırlatmaya devam ediyor. Rinso kalıcı bahar kokuları ile çamaşır yıkamayı keyfe dönüştürüyor.

Mutluluk ve keyif zaten anlık değil midir? Mühim olan o anlara hayatınızda yer açmak. İşte Rinso bunu mümkün kılıyor.


Bir boomads advertorial içeriğidir.



30 Aralık 2015 Çarşamba

Carrefoursa'da Kozmetik Ürünlerinde %50 İndirim Fırsatı

Herkese merhaba...
Blogumu takip edenler iyi bilirler ki sevdiğim,hoşuma giden indirim haberlerini zaman zaman paylaşırım.Şimdide sizlere kaçırılmaması gereken güzel bir indirim haberi vericem.Bu habere en çok kozmetik meraklıları sevinecektir eminim.



Yılbaşı alışverişi için Carrefoursa'ya gitmiştim ve bir reyonda kozmetik ürünlerinin yığılı olduğunu üstüne bir de %50 indirim olduğunu görünce hemen yanında bittim ve epey bir vakit harcadım :) Çok şey aldığımdan değil tamamen ürünlere olan merakımdan :) Tabi bir bayan olarak o reyondan birşeyler almadan çıkmak olmaz.Biz bayanlara yakışmaz yani bu davranış.Emin bana hak verip katılıyorsunuzdur değil mi bayan arkadaşlarım :) Hangi ürünler indirimde ? Hangi ürün ne kadara düşmüş merak ederseniz buradan inceleyebilirsiniz.Ürünlerin üzerinde belirtilen fiyatların %50'si şeklinde hesaplamalısınız.(Sitede)
Bu alışverişten aldıklarımı da  bir kaç gün içerisinde paylaşıyor olacağım takipte kalın :))



İndirim haberlerimi seviyor musunuz ? Aranızda takip eden var mı ? Bir ses soluk verin bakiiimmm :)))

29 Aralık 2015 Salı

Madame Coco Online Yılbaşı Alışverişim


    http://www.madamecoco.com/'nun yılbaşı indiriminden sizlere daha önce burada ki yazımda bahsetmiştim.Kısa bir özet geçecek olursak madame coco'da yılbaşına özel tüm ürünlerde %50+%50 indirim vardı.Üstüne birde benim sipariş verdiğim hafta sonuna özel kargo ücreti de yalnızca 2 tl'ydi.Bu güzel fırsatı kaçırmadım ve ufakcık bir alışveriş yaptım :)

  Alışverişimin tamamına bakmadan önce yukarıda görmüş olduğunuz mumluğa adeta vuruldum.Hatta keşke bir tane daha alsaydım aynısından diye düşündüm.Birde bu mumluğun aynı tarz ince uzun versiyonu vardı.Sizlere göstermek için sitede bir gezindim ama ne yazık ki tükenmiş.Ama siz şehrinizde madame coco mağazası varsa oraya bir göz atmalısınız ve bence bu güzel indirimi kaçırmamalısınız.Bu arada atlamadan fiyatı da 5-6 tl gibi birşeydi.

28 Aralık 2015 Pazartesi

Çuya Soslu Makarna Tarifi


Başlık olarak nasıl bir isim versem bu makarnaya bilemedim.Çünkü tarif bizzat kendime ait.Doğaçlama yaptığım bir tarif.O yüzden bu makarna sosuna kendim bir isim koymak istedim ve çuya soslu makarna adını verdim :) Çuya'nın ne demek olduğu da bende kalsın diyelim ve tarife geçelim.

27 Aralık 2015 Pazar

Yılbaşı için Tatlı Bir Hediye Önerisi


   Geçtiğimiz günlerde nefisdemet.com ile öğretmenler günü çekilişi düzenlemiştik.Bu çekiliş sonucunda değerli firma blogumda çekilişi düzenlediğim için beni de düşünmüş ve bana da harika bir hediye yollamış.

Denizci Temalı Kurabiye Modelleri

Doğumgünü temasında şeker hamurlu kurabiyeler bütünleyici bir unsur olarak kullanılır.Bu kurabiyeleri ister sevdiklerinize hediye edin,isterseniz doğum günü ikramlarınızdan biri olarak kullanın.Daha önce sizlerle Denizci konsepti Nasıl olur burada ki yazımda örnekleri ile paylaşmıştım.Şimdide sizlere fikir olabileceğini düşündüğüm Denizci Temalı şeker hamurlu kurabiye modellerini paylaşıyorum.

25 Aralık 2015 Cuma

English Home Alışverişim -2-

     English Home mutfak ve aksesuar ürünlerindeki  indiriminden buradaki yazımda sizlere bahsetmiştim.Bu indirim ilk gerçekleştiğinde şansıma kargo da ücretsizdi ve ben ufak bir alışveriş yapma fırsatı buldum.Bu alışverişten iki parça dekoratif ürün satın aldım.Şimdi sizlere bu ürünlerin neler olduğunu göstermek istiyorum.

http://www.englishhome.com.tr/

Yılbaşı temasına uygun bir mum aldım.Tabii ki de bu sevimli mumu yakmaya asla kıyamam.Süs eşyası olarak kullanıcam :) Fiyatı 5 tl'ye denk geldi.Bu tarz ürünleri indirimdeyken almayı tercih ediyorum.Yoksa indirimsiz haliyle ne kadar şirin olursa olsun bu mumcuğa 10 tl vermem doğrusu :) Ev ekonomisi diye bir gerçek var sonuçta :)

22 Aralık 2015 Salı

KENDİN YAP I Kuru Ağaç Dallarından Neler Yapılır ?

Alt tarafı kuru bir dal değil mi ? Peki bu kuru dallar yaratıcı kişilerin eline geçerse ne gibi sonuçlar ortaya çıkar hiç düşündünüz mü ? Bir hayal edin bakalım ...Ya da durun durun hayal etmeyi bırakın gelin gerçekte kuru dallardan neler yapılabilir bir görelim ...

21 Aralık 2015 Pazartesi

Yeni Yıl İçin Alınabilecek En Güzel Hediye

Şimdi yazının başlığına bakıp hemen uçak, araba, sonsuz para diyeceğimi düşünüyorsunuz biliyorum ama bu sefer başka bir hediyeden bahsedeceğim. Yılbaşı yaklaşırken evde aile üyeleri tarafından gizli gizli işler çevrilmeye başlar. Herkes kendi hediyesini en güvenli yere saklamaya çalışır aynı zamanda diğerlerinin hediyelerini bulmaya çalışır. Bu yıl evde yılbaşı için hediyemi biraz erken buldum. Gardırobun en arkasında hışırdayan bir torba içerisinde hediye saklanırsa olmaz.

Neyse ben şu hediye kısmına geçeyim. Daha gelmeyen yılbaşının hediyesi: Oral-B şarjlı diş fırçası. Denemeye çekiniyordum ama hediye gelince keşke daha önce alsaymışım dedim kendi kendime.



Oral-B, profesyonel diş temizleme aletlerinden esinlenerek tasarlamış bu şarjlı diş fırçaları ile mükemmel bir temizlik deneyimi sunuyor. Diş plaklarını temizlemekte manuel fırçalardan çok daha etkili bir sonuç veriyor, ilk kullanımdan sonra bile daha önce sanki hiç bu kadar iyi dişlerimi fırçalamamışım gibi hissettim. Üç boyutlu oynar başlık sayesindeyse normal bir fırçanın yapamayacağı kadar hareket edip, normalde ihmal ettiğimiz ulaşamadığımız yerlere bile ulaşıyor. Fırça başlıkları dişleri tamamen sararak birçok noktaya temas ediyor ve muhteşem sonuçlar almamı sağlıyor.

Ağız bakımına çok önem veren birisi olarak bu benim için en iyi yılbaşı hediyesi oldu. Siz de yeni yılda sevdiklerinize Oral-B şarjlı diş fırçası hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

Ürünleri incelemek ve yılbaşı indiriminden yararlanmak için tıklayınızBu arada, Burcu Esmersoy'lu videosunu da paylaşmadan duramadım :)




Bir boomads advertorial içeriğidir.



20 Aralık 2015 Pazar

Zuhair Murad 2015-2016 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Zuhair Murad Lübnan'lı bir tasarımcı.Dergileri karıştırırken denk gelmiştim ismine.Merak edip şöyle bir kolkesiyonlarına baktım ve hayran kaldım diyebilirim.Daha önce de 2016 ilkbahar yaz gelinlik koleksiyonundan parçalar yayınlamıştım sizlere.Şimdi de 2015-2016 Sonbahar Kış abiye koleksiyonunu göstermek istiyorum.Bu kıyafetleri görünce hayran kaldım diyebilirim.Işıl ışıl şık ve zarif parçalar.

2015-2016 Kış Dekorasyon Moda Rengi I İndigo Mavi


2015-2016 Kış dekorasyon moda renklerinden biri de indigo mavi..İndigo mavi biraz ev dekorasyonu için ağır bir renk.Fakat ağır olmasının yanı sıra gösterişli ve ihtişamlı da bir renk.İndigo mavinin evlerde kullanımına gelin birlikte bir göz atalım.

19 Aralık 2015 Cumartesi

Madame Coco'da Harika İndirim Fırsatını Kaçırmayın

http://www.madamecoco.com/
Madame Coco 'da bu hafta Yılbaşına ve online satışa özel tüm ürünlerde %50 + %50 indirim fırsatı var.Hafta sonuna özel olarakta kargo ücreti yalnızca 2 TL.Bu indirim fırsatı kaçmaz :) Ben madame coco'dan alışveriş yapmak için özellikle hafta sonunu bekleyenlerdenim.Bu hafta sonu da benim için şanslı bir hafta sonu oldu ve kargo ücretini yalnızca 2 tl ödeyerek ufak bir alışveriş yaptım.Sabırsızlıkla aldığım eşyalarımın gelmesini bekliyorum.Umarım kırılmadan sağ salim gelebilirler.Malum gelecek olduğu yol yaklaşık 1200 km uzaklıkta :) Siparişlerim geldiğinde neler aldığımı sizlerle mutlaka paylaşıyor olacağım ....

Sevgilerle...

18 Aralık 2015 Cuma

Yılbaşı Temalı Kanaviçe Pano _ Şablonlu



          Yılbaşı yaklaşmaktayken yeni yıl temalı bir kanaviçe işi yapmasam olmazdı.İnstagram hesaplarında öyle çok denk geldim ki yılbaşı temalı kanaviçe panolara bi hevesle bende yapayım dedim.Kanaviçe işinde acemliğim hala devam etmekte.Ama kanaviçeye olan sevgim gün geçtikçe artmakta.Pinterest'te crosssititch panolarında gezinirken saatler nasıl geçiyor anlamıyorum.Hayır pinterestte geçirdiğim zamanı pano işleyerek geçirsem ortaya bu gibi birden çok pano çıkacak ama neysee :))

17 Aralık 2015 Perşembe

English Home'da Bu İndirim Fırsatı Kaçmaz



English Home son zamanlarda harika indirimler yapıyor.Bu hafta ki indirim fırsatını ben çok sevdim doğrusu.Özellikle mutfak ve aksesuar ürünlerinde %50 indirim fırsatı beni benden aldı diyebilirim . Bu fırsatı kaçırmayım ufacıkta bir alışveriş yaptım.Maksat dostlar alışverişte görsün :) Kargom gelince English Home alışverişimi de sizlerle mutlaka paylaşıyor olurum.
Haa birde benim hiçte dikkatimi çekmeyen tüm yatak örtülerinde de %50 indirim vardı.Aksesuarlarda ki indirimi görünce insanın hiç birşey dikkatini çekmiyor :)
Bu arada şunu da eklemek isterim ki benim gibi sizinde yaşadığınız şehirde English Home yoksa bu güzel indirimin yanında bir de kargo ücretsiz avantajından da yararlanabilirsiniz diyecektim :)
O zaman ne duruyorsunuz haydi alışverişe http://www.englishhome.com.tr/ :) Çünkü çok çabuk tükeniyor herşey :)





14 Aralık 2015 Pazartesi

Beyazbegonvil'den Yılbaşı Hediyesi _ Kapandı

Yılbaşı yaklaşmakta iken herkes tatlı bir telaş içerisinde.Bugünün en güzel yanı sanırım hediyeleşme :)  Herkes birbirine ne hediye alsam derdine çoktaaan düştü.Çoğu blogger arkadaşım yılbaşı için hediye veriyorlar..Ne güzel değil mi ? Bende hediye veren bloglardan olup siz tatlı mı tatlı okuyucularıma hediye vermek istedim.Keşke tüm okuyucularıma hediye verme fırsatım olsa.Bu biraz zor ne yazık ki ama yine de yakından takip eden okuyucularım bilirler ki son zamanlarda blogumda fazlaca hediye vermeye başladım.Kimini kendim ,kimini ise aracı olup sponsor firmalarımız ile siz  okuyucularımızı sevindirdik.Bu şekilde amacım hediye almayan okuyucumun kalmaması :) Bu sefer  sizlere yaklaşık 300 tl değerinde bir yılbaşı hediye paketi hazırladım.Bu hediye paketini merak ettiniz değil mi ? Hadi o zaman yazının devamına tıklayın :))


Kayısı Çekirdeği Yağının Faydaları Nelerdir?

 Cilde faydalı bir çok makyaj ürününün içerisinde kayısı çekirdeği yağı da bulunuyor.Peki nedir kayısı çekirdeği yağının faydaları ? Cilde yararı var mıdır ? Varsa bu faydalar nelerdir? Gelin hep birlikte kayısı çekirdeği yağının faydalarına ve kullanımına birlikte bir bakalım.


13 Aralık 2015 Pazar

Bomonti’de yepyeni bir yaşama çok az kaldı… Bu çok özel yatırım fırsatını kaçırmayın!

155 apart daireli The House Residence ve 51 odalı The House Hotel, 2016 yaz döneminde Bomonti’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. 



Yenigün İnşaat yatırımı, The House Collection markası ve FYP’nin dizayn, marka ve konsept planlaması ile Bomonti’de hayat bulan The House Residence’da ince işler hızlı bir şekilde devam ediyor. Özel dizayn tasarımları ile hazırlanan örnek daireler, bugünden The House Residence tasarım anlayışını ve Bomonti’deki yaşamı keşfetmeniz için sizi bekliyor…

Modern yaşam, sanat ve dizayn ile zenginleşen The House Residence’ta yaşam stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerde çok özel ödeme planları ile yatırım fiyatı 230 Bin Dolar’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Dairelerin yatırım planlama ve uzun/kısa dönem kiralama hizmetlerini ise daha ilk günden FYP sizin için yapıyor… 



Dinamik, sosyalleşmeye açık ve konforlu bir yaşamın kodlarıyla şekillenen The House Residence Bomonti’de, 1+0’dan 2+1 ve penthouse’lara kadar 44 m2 ile 199 m2 arasında değişen, özel tasarıma sahip 155 adet apart daire seçenekleri sunuluyor. Yaşama renk katan detaylar ise projenin lounge, dining room, spor kulübü, club ofisi, kafeleri, peyzaj alanları ve teras gibi alanlarında odaklanmış durumda. Yaşamı ortak alanlara taşıyan The House Residence, servis zenginliğini ve kalitesini aynı binada bulunan 51 odalı The House Hotel’den alacak.

The House Residence’da dairenin yatırım planlaması daha ilk günden senin adına yapılıyor, detaylar seni yormuyor. Bütün dairelerin kısa, uzun dönem kiralama hizmetleri The House Residence yönetimi ve FYP tarafından, uluslararası zincirlerin işbirliğiyle gerçekleştiriliyor. The House Residence, her detayı özenle planlamaya dayanan modern tasarım anlayışını evinize de taşıyor. Dilerseniz tüm yaşam alanlarınızı sizin seçimlerinizle güzelleştiriyor. Taşınmaya hazır, zevkle döşenmiş, titizlikle hazırlanmış bir otele gelir gibi bavulunuzu alın, gelin ve yaşamaya başlayın.

Bomonti’ye tasarım dokununca

Piramit Mimarlık Turgut Toydemir tarafından projelendirilen The House Residence’ın yaşam konsepti ve iç mimari planlaması FYP Proje Geliştirme’den Tony Phillipson’ın İngiliz Conran  + Partners ile gerçekleştirdiği özel işbirliğiyle hayat buldu. Peyzaj ve cevre düzenlemesinde ise Hyland Edgar Driver imzası var. Geleneksel ve modern endüstriyel alanların yansımaları, modern mimari ve yaşam tarzı kodlarını harmanlayan tasarım New York Soho, Londra Covent Garden ve Paris L’es Halles gibi örneklerle de organik bağa sahip. Ortaya çıkan sonuç ise, ana yaklaşım olarak modern mimari, life style konsept ile geleneksel ve modern endüstriyel tasarımı birleştiren yepyeni bir konsept.



7/24 hayat, hizmet, mutluluk

The House Residence Bomonti, The House Hotel, The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The Club Office, The Garden Terrace ve The Services gibi mekan ve hizmetleri aynı binada, aynı çatı altında bir araya getiriyor. The House Residence’da kişiye özel servisler, Bomonti’nin ilk dizayn oteli The House Hotel işletmesi ile sunuluyor. The Services olarak tanımlanan sınırsız hizmetler ile, iki farklı noktada 2 farklı resepsiyon ve özel asistan, housekeeeping, vale, teknik servis, güvenlik ve ev sahibi kullanımına hazır laundry alanı, apart daire sahiplerine ev ortamında da otel konforu sunmayı hedefliyor.

Evler sakin, ortak alanlar yaşamla dolu

Konut, hotel, sosyal yaşam alanları, spor kulübü ve service ofis alanı ile bir yaşam merkezi olarak hayata geçen The House Residence, eğlence, yaşam, iş ve spor keyfini birlikte sunuyor. 2016 yazında tüm sosyal alanları ile hayata geçecek olan The House Residence sakinleri The Dining Room’da dilerlerse hazırladıkları yemeklerle dilerlerse özel asistanın yardımıyla davetlerini verebilecekler. Sabah 7:00 – gece 24:00 saatleri arasında kişiye özel hizmet veren The Residence Lounge, size özel bir mekan olarak tasarlandı. The Club Fitness sağlıklı bir yaşam sunarken, giriş terasında yer alan The Cafe’ler de ise Nişantaşı, Galata ve Karaköy’ün gözde mekanlarını sizlerle buluşturacak.



Daha ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.


Bir boomads advertorial içeriğidir.

İzledim I Bir Varmış Bir Yokmuş



Bir Varmış Bir Yokmuş filminin başrollerini Melisa Sözen ve Mert Fırat paylaşıyor.Film güzel bir masalla başlıyor.Nehir bir arkadaşının evindeyken güzel bir şarkı duyar.Ozan o sırada yeni şarkısını bestelemektedir.Bu şarkıdan çok etkilenen Nehir şarkıyı yapan kişinin peşine düşer ve Ozan'ı bulur.Hikayemizde tam olarak böyle başlar.Çok inişli çıkışlı sürtüşmeli bir ilişki yaşarlar.Birbirlerine bir söz verirler ve kim olduklarından ne olduklarından hiç bahsetmezler.Bu şekilde ilerler film...Peki ben bu filmi nasıl buldum ? Sizlere izlemenizi tavsiye edermiyim dersiniz ? 

12 Aralık 2015 Cumartesi

2015-2016 Kış Dekorasyon Moda Rengi "Yanık Turuncu"


2015-2016 Kışında dekorasyonda hangi renklerin moda olduğunu buradaki yazımda söylemiştim.Şimdide bu kışın dekorasyonda moda olan rengi yanık turuncunun evimizdeki kullanım şekilleri hakkında ki önerilerime bir göz atalım.

11 Aralık 2015 Cuma

“Pantene Altın Kelebek Ödülleri”nde Güzeller Geçidi

Yılın merakla beklenen ödülleri ‘Pantene Altın Kelebek’in kırmızı halıdaki yıldızlar geçidinde, ünlü yıldızlar saçlarıyla, şıklıklarıyla ve güzellikleriyle dikkat çekti.




29 Kasım Pazar akşamı Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği “Pantene Altın Kelebek Ödülleri”nde; birbirinden ünlü isimler ödül töreni öncesinde kırmızı halıda saçlarıyla, güzellikleriyle ve şıklıklarıyla göz kamaştırdı.



Bergüzar Korel ışıltısıyla ve saçlarıyla büyüledi…

Geceye krem rengi şık ve zarif bir tuvaletle katılan Pantene Marka Elçisi Bergüzar Korel, güçlü ve sağlıklı görünen güzel saçlarıyla ışıltısını kırmızı halıya da yansıttı. Bergüzar Korel’in bu özel gece için saçlarını hazırlayan P&G Beauty Saç Stilisti Önder Tiryaki; “Böylesine özel ve görkemli bir gecede Pantene’in Marka Elçisi Bergüzar’ın kıyafet seçimi kadar saçlarının nasıl görüneceği de oldukça önemliydi. Bergüzar’ın saçları oldukça gür ve sağlıklı… Tabii söz konusu böylesine güzel ve sağlıklı görünen Pantene saçı olunca, saçlara şekil vermek de benim için çok keyifliydi. Bergüzar’ın kıyafet seçimine göre saç şekline birlikte karar verdik ve ortaya harika bir sonuç çıktı. Kendisi gibi saçları da ışıldıyor” dedi.



Yıldızları Parladı…

Bu yıl ilk defa belirlenen “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde; Hande Erçel, Bensu Soral ve Nilay Deniz de güzel ve sağlıklı görünen saçlarıyla ve tarz tuvalet seçimleriyle geceye katıldı. Genç yıldızlar, oyunculuk anlamında böylesine değerli bir ödül almanın da kendileri için büyük bir motivasyon olduğunu söylediler. Hande Erçel ve Bensu Soral toplu kullanmayı tercih ettikleri güçlü saçları ve doğal makyajlarıyla göz kamaştırdı. Ödül gecesi için tercihi beyazdan yana olan Nilay Deniz ise açık bıraktığı güzel ve sağlıklı görünen saçlarıyla dikkat çekti.



Ayrıca Pantene Altın Kelebek özel jürisi tarafından güçlü ve sağlıklı görünen saçlarına göre seçilen 15 şanslı okur, geceye yıldızlar kadar özel hazırlanma ve sevdiği sanatçılara sahnede ödül verme şansını yakaladı. 15 şanslı genç kızı ödül gecesine hazırlayan P&G Beauty Saç Stilisti Önder Tiryaki, “Böyle bir geceye hazır olmak için öncelikle sağlıklı görünen, güçlü ve parlak saçlara sahip olmanız gerekiyor” dedi. Ünlü saç stilisti, her şampuandan sonra Pantene saç bakım kreminin kullanılmasının önemini vurguladı: “Daha sağlıklı görünen, daha parlak ve daha güçlü* saçlar için, şampuandan fazlasına ihtiyacınız var! Bunun için önerim, dünyanın 1 numaralı saç bakım kremi** olan Pantene Pro-V Saç Bakım Kremleri. Etkili Pantene Pro-V formülüne sahip olan ve her saç tipine uygun varyantları bulunan Pantene Saç Bakım Kremleri, her şampuandan sonra kullanıldığında saçların sağlıklı görünen en güzel halini ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor.” Tiryaki, Pantene şampuan ve saç bakım kremiyle birlikte, Pantene Saç Bakım Yağ’larının düzenli kullanımını tavsiye ediyor: “Harika bir ürün! Ben uzun zamandır bu işi yapıyorum, böyle bir ürünle ilk defa karşılaştım. Çevremde önerdiğim herkes de bayılıyor. Çünkü normalde kadınlar çoğunlukla saçlarını ağırlaştırdığından şikayet ederek yağları kullanmayı reddediyor; fakat Pantene Saç Bakım Yağları ile böyle bir sorunla karşılaşmak söz konusu bile değil. Ürün saçlarınızın bakımını yapıp saçı şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmaya karşı korurken, yağlı bir his bırakmıyor.”
15 şanslı genç kızın kırmızı halıdaki saç stillerini belirleyen Önder Tiryaki “Genç kızlar kırmızı halıda kesinlikle doğal ve abartıdan uzak olmalı, kendilerine yakışanı yapmalılar. Kırmızı halıya en çok yakışan görünüm herkesin yaptığı değil, senin en güzel halindir” dedi.

 *Şekillendirmeden kaynaklanan yıpranmalara karşı güç, şampuan+saç bakım kremi kullanımında

**P&G Hesaplaması, Ağustos’14-Temmuz’15 Nielsen satış bilgisine göre




Bir boomads advertorial içeriğidir.

2015-2016 Kış Dekorasyon Renkleri

Bu kışın dekorasyon renklerini birlikte öğrenmeye ne dersiniz? Son zamanlarda ev dekorasyonuna olan ilgi oldukça artmadı mı? Bu ilgi artışının sebebi ne olabilir ? Tabii ki de sosyal medya hesaplarından yapılan dekorasyon paylaşımları.Son zamanlarda özellikle bayanlar evlerine sürekli yeni bir şeyler alma derdinde.Hatta evlerini mağaza vitrinleri gibi belirli günlere göre dekore edip paylaşım yapmaktalar.Yeni yılın yaklaşması ile birlikte de yeni yıl konseptli ev paylaşımları artmaya başladı.Peki değerli okuyucularım...Evinizin dekorasyonu ile bu kadar ilgilisiniz madem gelin sizlere bu kışın moda dekorasyon renklerinden tüyolar vereyim.


9 Aralık 2015 Çarşamba

Essence Sheer Shine Lipstick

Essence Sheer & Shine Lipstick _ 06  frosted

    Essence, hayvanlar üzerinde deney yapmayan firmalardan biri olması ile dikkat çekiyor.Hem uygun fiyatlı oluşu hem de ürün kalitesi ile ülkemizde de çok sevilen markalar arasında yerini aldığını düşünüyorum.

     Essence Sheer& shine'dan bahsetmeden önce lipstick nedir? sorusuna cevap vermek istiyorum.Rujdan biraz farklı, lipstick.Yağlı bir yapıda, çok belirgin olmayan renklerde daha çok dudağı koruma amaçlı üretilen bir ürün...

    Fotoğrafta gördüğünüz ürün Essence Sheer& Shine - 06 frosted kodlu uçuk pembe tonlarında bir lipstick.Yumuşak pırıltılı bir dokusu var.Sizlere bileğimde nasıl durduğunu göstermek çok isterdim fakat rengi çok hafif olduğu ve belirgin bir duruşu olmadığı için fotoğraflamakta güçlük çektim.Sheer & Shine'ı yanlız başına kullanırsanız dudaklarınızda da belirgin bir duruş yakalayamazsınız.Daha koyu renkli mat rujlar ile birlikte kullanılmasını öneririm.Ben sheer&shine lipsticki genelde bu şekilde kullanıyorum.

     Lipstick nedir? sorusunu cevaplarken dudağı koruma amaçlı üretilen bir ürün demiştim.Bu ürün dudağımda pek koruma yarattığı söylenemez.Hatta kullanım sonrası da biraz soyulmalar oldu.Fakat benim dudaklarım çoğu ruj ve lipstick ürünlerinde bu tepkileri veriyor. O yüzden herkeste aynı olumsuz etkiyi yaratır mı bilemiyorum.
   
     Essence sheer & shine lipstick için 1 ile 10 arasında bir puan verecek olsam 5 verebilirim.Yani orta ayarda bir ürün.Gratiste bulabilirsiniz.Fiyatıda 10-15 tl arasında değişiyor.
 
 
 


7 Aralık 2015 Pazartesi

Vanilyalı Kek Tarifi


Bu yazımda sizlere vanilyalı kek yapımında ufak bir sır vereceğim.Ben vanilyalı kekin tadını çok seviyorum.Misafirlerim ise  bu keke hayran kalıp tarifini soruyorlar.Gelin sizlere bu basit ama bir o kadar da tatlı kekin tarifini vereyim.

6 Aralık 2015 Pazar

En Güzel Kar Fotoğrafları


Bunu sevdim yazılarım devam etmekte.Bu hafta sevdiğim fotoğrafların bir konusu olsun istedim.Kış ülkemizde iyice kendini göstermeye başladı.Adıyaman'a da soğuklar geldi çevre dağlar kara büründü.Bir İzmir'li olarak kara hasret olan  ben azıcık bir beyazlık görünce seviniyorum Napiiimmm :))) Havalar soğuyup çevre de kara bürünmeye başlayınca bu haftaki bunu sevdim köşesinin konusunu kar fotoğrafları olsun istedim.

5 Aralık 2015 Cumartesi

Neslişah Alkoçlar'ın Baby Shower Partisi

Blogumda zaman zaman sizlerle ünlü dünyasından haberler paylaşmayı seviyorum.Geçtiğimiz günlerde Neslişah Alkoçlar baby shower partisi düzenledi.Aynı zamanda da doğum gününü kutladı.Blogumda bebekler için doğum günü,baby shower önerileri paylaşmayı sevdiğim için bu haberi de sizlerle paylaşmak istedim.
     Neslişah Alkoçlar,Engin Altan Düzyatan'ın eşi aynı zamanda da Hülya Koçyiğit'in büyük torunu.Durum böyle olunca da magazinde ön planda yer alabiliyor kendisi.Mesela geçtiğimiz günlerde çiftin bebeklerinin ismini "Yaman" koyacağı gündemdeydi.
     Sözü fazla uzatmadan baby shower partisine bir  gidelim.


Madame Coco Haftasonuna Özel İndirim



http://www.madamecoco.com/ ' da hafta sonuna özel tüm siparişlerinizde ücretsiz kargo fırsatı var.Yılbaşı yaklaşırken bu fırsatı değerlendirmelisiniz.Üstelik İnternet sayfalarına özel masa örtülerinde %50+ %50 indirim var.Özellikle çeyiz hazırlığında olanlar bu indirim fırsatını kaçırmasınlar.

NEFİS DEMET ile Öğretmenler Günü Çekiliş Sonucu


Nefis Demet ile  düzenlediğimiz çekilişimizi kazanan isim AYSUN GEVİNÇ oldu.Kendisini tebrik ediyorum:)


3 Aralık 2015 Perşembe

DEKORASYON I Çatı Katı Oda Fikirleri



Çatı katı olan evler ülkemizde daha çok yazlık bölgelerde bulunuyor.Ya da şehirlerde ki bazı evlerin çatı katlarındaki daireler bu şekilde oluyor.İçinizden kim böyle odalara sahip ? Dekore etmekte zorlanıyor musunuz ? Gelin sizlere bir kaç tüyo vereyim .

2 Aralık 2015 Çarşamba

Güveçte Kumpir Tarifi




Küçük güveç tabaklarına yapılan bu tarif sizinde favorileriniz arasında yerini alacak.Yapımı oldukça kolay bu tarife gelin hep birlikte bir göz atalım.

Malzemeler
Patates
Turşu
Kaşar Peyniri
Rus salatası
Sosis
Tuz

1 Aralık 2015 Salı

Dekorasyon I 6 Adımda Yılbaşı Sofrası Nasıl Hazırlanır ?


 Yeni yıl ile ilgili daha önce buradaki yazımda sizlere evinize 6 adımda yılbaşı dekorasyonunu nasıl uygulayabileceğinizden bahsetmiştim.Yılbaşı her ne kadar bizlere özgü bir bayram olmasada bir çoğumuz bu günü yeni yılı karşılamak adına kutluyoruz.Aslında bahanemiz bu :) Yeni yıla girerken eşle dostla görüşmek,güzel bir sofra hazırlamak ya da aile ile birlikte vakit geçirmek için bahane günümüz bizim.Sofra hazırlamak demişken sözü çok uzatmadan yılbaşına uygun bir sofra nasıl hazırlanır gelin siz bir kaç tüyo vereyim.