30 Ocak 2016 Cumartesi

Dekorasyon I Mavi Renkli Oturma Odam

 

Uzun zamandır sizlerle paylaşmayı planladığım benim mavinin tonlarına bürünmüş oturma odamın detaylarını birlikte gezmeye ne dersiniz ?
Gelin sizlere oturma odamdan ve dekorasyon hikayesinden bahsedeyim biraz.

28 Ocak 2016 Perşembe

Mercimekli Pirinç Pilavı Tarifi


Malzemeler
2 su bardağı pirinç
1 su bardağı yeşil mercimek
1 adet soğan
terayağı,zeytinyağı
1 adet bulyon

27 Ocak 2016 Çarşamba

İkra Berra 'nın 3.Yaş Günü Nasıl Kutlandı ?

Geçtiğimiz günlerde benim canım arkadaşım,dostum Hatice'nin kızı İkra Berra'nın doğum günüydü.Hatta hatırlarsanız geçen sene burada ki yazımda İkra Berra'nın 2.yaşını nasıl kutladığımızı anlatmıştım sizlere.Harika bir gündü benim için.Hatta bu günün en güzel kısmı da doğum günü hazırlıklarında Haticemin yanında olmam ve ona yardım etmemdi.Keşke bu doğum gününde de yanında olabilseydim arkadaşımın ve yine beraber hazırlasaydık bizim tatlı cadımız İkra Berra'nın doğum gününü...Ama bu sefer ben onların yanında olamadım ne yazık ki.Ama bu güzel doğum gününü de sizlerle paylaşmadan geçemedim.

26 Ocak 2016 Salı

Yolculuk Yaparken Yanınıza Almanız Gereken 10 Eşya


Yolculuk yapacaksınız..Eğer sizde benim gibi yolculuk konusunda pinpirikli bir kişiyseniz yanınıza neler alınması gerektiğini tek tek düşünmelisiniz.Aslında pinpirik değil de keyfine düşkün desek daha doğru olur :)
Gelin yolculukta yanımıza almamız gereken 10 maddaye bir bakalım.


25 Ocak 2016 Pazartesi

Gülümsemeye dair şaşırtıcı gerçekler: Hangi gülümseme ne anlama geliyor?

Vücut dili kullanımının en belirgin özelliklerinden olan gülümsemenin farklı çeşitleri, altında farklı anlamlar barındırıyor. Tıpkı hissederek gülümsemenin ve mutlu olmadığımız halde gülümsemenin karşımızdaki kişiler tarafından hissedilebiliyor olması gibi, nasıl güldüğümüzün de karşımızdaki kişiler tarafından algılanış biçimi farklılıklar gösterebiliyor.

Dudakları kapatarak gülümsemek



Dudaklar kapalı şekilde gülümsemek, gülümsemenin en yaygın olarak kullanılan çeşitlerinden biri. Kolay yapılabiliyor olması, gülümsemek istemediğimiz ancak gülümsememiz gereken durumlarda karşı tarafa kibar ve nazik bir tepki vermeyi daha kolay hale getiriyor. Dudaklar kapalı olarak gülümsemek, çoğunlukla samimi algılanmayan bir gülümseme biçimi. Gerçekten hissederek gülümseyen kişilerden dişlerini göstererek gülümsemelerini bekliyoruz. Her ne kadar orta dereceli bir samimiyet belirtisi olarak algılansa da, karşımızdaki kişinin gülümserken dişlerinin beyazlığına güvenmiyor oluşunun ya da dişlerindeki problemleri gizlemek isteyişinin de dudaklarını sıkı şekilde kapatarak gülümsemeyi tercih etmesinin sebebi olduğunu da aklımızın bir köşesinde bulundurmakta fayda var.

Kendini beğenmiş gülümseme



Kendini beğenmiş ve odağın kendisinde olmasını isteyen insanların çoklukla kullandığı bu gülümseme çeşidinde, dudaklar genelde kapalı ve gülümseme sağa ya da sola çekilmiş olarak bulunuyor. Zaman zaman dudakların aralık olduğu ya da üst dudağın biraz daha kalkık tutulduğu durumlarda da gözlenebiliyor. Dudaklarla birlikte kaşlarda da bir tarafı kaldırmak gülümsemeyi tamamlayıcı olarak kullanılabiliyor.

Kendini beğenmiş şekilde gülümseyen insanların bir çoğu bulunduğu ortamda lider konumunda olmak isteyen ve odak noktası olmak isteyen kişiler. Kalabalık bir ortamda iletişim kurduğunuz kişilere bir süreliğine bu şekilde gülümsemeye devam ettiğinizde sizinle konuşurken çok daha dikkatli ve gergin olduklarını hissedebilirsiniz.

Yarım gülümseme



Kendini beğenmiş gülümsemeye oldukça benzeyen bu gülümseme türü, asimetrik bir görüntü yarattığı ve tam olarak ne yaptığınızın anlaşılmaması nedeniyle en karmaşık ve en farklı tepkiler alabileceğiniz gülümseme çeşidi. Kendine güven, utanma, ilgi, kızgınlık, dominantlık gibi birbirinden çok farklı duyguları yansıtabiliyor.

Ağız açık gülümseme



Ağız açık olarak gülümseme, dişlerin tamamının gösterildiği gülümseme çeşidinden farklı olarak, kahkaha atarken çekilmiş bir fotoğraf görüntüsünü andırır. Bu gülümseme de, şaşırtıcı şekilde çoğunlukla yapay ve samimiyetsiz bir imaj yansıtır. Her ne kadar yapay olsa da, bu şekilde gülümseyen kişiler çoğunlukla umursamaz, ben merkezci ve eğlenceli kişiler olarak tanımlanır. Özellikle fotoğraflarda fotojenik görünmenin en kolay yollarından biri, tüm dişleri göstermek ve ağzınızı olabildiğince açmak. Tabii ki öğle yemeğinde dişinizde maydanoz kalmadığından ve dişlerinizin yeterince beyaz olduğundan emin olduktan sonra:)



Bu içerik http://www.uplifers.com/ tarafından hazırlanmıştır.


Bir boomads advertorial içeriğidir.

24 Ocak 2016 Pazar

Minyonlar Konseptli Doğum Günü Nasıl Yapılır ?



Minyonları pek çok çocuk seviyor.Bende bunu göz önüne alarak sizlerle minyonlarla ilgili doğum günü konsepti paylaşmak istedim.Bu konseptte neler yapılabilir? 

20 Ocak 2016 Çarşamba

Yolculuğu Zevkli Hale Getirmenin 10 Yolu


Sömestr tatili geldi de çattı ...Yolculuk var..Kimi ailesinin yanına kimi tatile...
Bizde bu yolcu kervanındayız.Yolumuz ise çook uzun dostlar çook..Yaklaşık 18 saatlik bir yolculuğumuz var.Neden bu kadar yolu çekiyorsunuz uçak ne güne duruyor dediğinizi duyar gibiyim.Bunun iki cevabı var.Birincisi bileti önden aldığımız için (ki biz garanticiyiz otobüs biletini bile 1 hafta önceden aldık) hava şartlarını tahmin edemedik ve uçuşumuz iptal olsun istemedik.İkincisi ve en önemli neden ise Adıyaman'dan uçakla direk Denizli'ye gidemiyoruz.Aktarma yapmak zorundayız.Ya İstanbul aktarmalı ya da İzmir aktarmalı olucak.İstanbul'dan gidersek rötar ile karşılaşıp havaalanında beklemek var,Denizli hava limanına gelince de ekstra bir saat daha yol almamız lazım evimize gelebilmek için yani bizim yolculuk oldu mu sana 12 - 13 saat birde riski var hava şartlarından dolayı uçuş iptal olabilir...İzmir'de aynı hesap...Haydaa o zaman napalım otobüs tek yol...
Bu yüzden otobüs yolculuğunu seçtik biz..Fakat nasıl geçer bu 18 saat?Gelin bir kaç tüyo vereyim size

Beyazbegonvil İle Kahve Molası Blogger Etkinliği



Denizli'de tatile giderken blogger dostlarımla da bir araya gelmek çok istedim.Denizli'de ilk blogger toplantısını düzenledikten sonra bir toplantı daha düzenlemek çok istedim.Takip eden arkadaşlarım bilirler ikinci toplantımızı da Şeffaf Bulutlar blogunun sahibi Seher düzenlemişti.
Denizli'de de blog yazarlığının bilinmesi adına bu toplantıyı düzenleme kararı aldım.Denizliye gitmişken bir araya gelelim yeni blogger arkadaşlarımızın da bu konuda fikrini alalım istedim.Blog yazarlığı denilince benim aklıma gelen ilk sıralama şu şekilde oluyor genellikle Ankara,İstanbul ve Bursa son olarakta İzmir.Peki bu sıralamalarda neden Denizli'de yer almasın ? İlk toplantıdan bu yana Denizli'de blogger sayısının artmaya başlamış olması ve bilinçli bloglar oluşturulması beni çok mutlu etti.Zamanla daha da iyi olacağını düşünüyorum.
Bizler 31 Ocak'ta güzel sponsorlarımızın katılımı ile Denizli'de Renkli Tatlar'da buluşup kahvaltı yapıyor olucaz.
Etkinliğimizin konsepti olarak ta kahve temasını tercih ettim.Hem kahveye olan düşkünlüğümden hem de kahvenin yanında oluşan sohbetin daha tatlı olacağını düşündüğümden dolayı kahve konseptinin uygun olacağını düşündüm.Bir de benim kahvaltıya olan düşkünlüğüm eklenince :) Ortaya böyle bir konsept çıktı işte :)

Etkinliğimiz'de bana çok destek olan ve tertemiz yepyeni bir bloga sahip olan ama gümbür gümbür geliyor diyebileceğim http://ekinekinoks.blogspot.com.tr/ blogunun sahibi Ümmü'ye de çok teşekkür ederim.Her türlü desteği ile yanımda oldu.Bu süreçte beni yanlız bırakmadı.Ben sizlere kendisinin bloguna bir göz atmanızı da öneririm.Güzel bir blog keşfedeceksiniz .

Etkinliğimize katılan diğer bloggerlarımız ise şu şekilde.


Sizler etkinliğimizi aşağıda ki hastaglerden takip edebilirsiniz.



Etkinlik günü bizler instagram hesaplarımızdan paylaşımlar yapıyor olucaz.Aynı zamanda ben snapchat hesabımdan sizlere etkinlik detaylarını aktarıyor olucam.
Snapchatte takip etmek için beyazbegonvil olarak eklemeniz yeterli.

19 Ocak 2016 Salı

2015-2016 Kış Dekorasyon Moda Rengi "Gri"


2015-2016 kış dekorasyon moda renklerinden biri de gri.Grinin türlü tonları diyebiliriz.Ben ev dekorasyonunda grinin kullanımını çok seviyorum.Özellikle metalik gri detaylar çok ilgimi çekiyor.

18 Ocak 2016 Pazartesi

Son Trend I Simli Oje Modası


        Gün geçmiyor ki ojelerde yeni bir moda başlamasın.Bir zamanlar moda olan mıknatıslı ojeler tarihe karışırken yerine çıkan french oje akımı etkisini hala sürdürmekte.Ya simli ojeler ? Onlar da bir zamanlar oldukça modaydı.Sonra tıpkı mıknatıslı ojeler gibi tarihe karıştı .. Sonra bu moda döndü dolaştı yine simli ojelerde durdu.

        Simli ojeleri ister sade bir şekilde sürün isterseniz zemine sürdüğünüz farklı renkte bir oje ile kullanın.Nasıl kullanırsanız kullanın ama modaya uymayı moda olanı takip ediyorsanız mutlaka simli ojelerden edinin.

        Sürmesi kolay hatta kusurları kapatan ve kalıcılığı ciddi anlamda uzun olan simli ojelerin birde tırnaklardan çıkması kolay olsaydı tadından yenmezdi diyebilirim.Ben bu ojeler ile bu ara fazlaca haşır neşirim.Siz nasıl buluyorsunuz simli ojeleri ? Kullanan var mı aranızda? Tırnağınızdan çıkartırken simli ojenin kolay çıkması için uyguladığınız bir yöntem var mı ?

Vissmate ile Hijyenli Günler



      Vissmate piyasaya yeni giren bir çamaşır suyu markası.Geçen gün elime geçen Vissmate ürünlerini hiç üşenmeden iki banyomda,tuvaletimde ve mutfağımda deneyimledim.Çok çocuklu bir ev sahibimiz olduğu için evimizde iki banyo bir tuvalet var.Bu yüzden sadece banyo temizliğim günümün yarısını alıyor diyebilirim.Bu yüzden benim temizliğe ayıracağım vaktimi azaltacak hızlı etkili ürünlere ihtiyacım var.Kim ister ki gününün yarısını banyo ve tuvalet temizliğinde harcamak.

    Vissmate gönül rahatlığı ile beyazlatma konusunda sınıfı geçti diyebilirim.Kesinlikle hızlı etkili bir yapısı var.Mutfak lavabomu temizlerken hiç sorun yaşamadım.Çabuk etkisi sayesinde lavabomda olan çay lekelerini gayet iyi geçirdi.

Vissmate'in sıvı yapısı orta ayarda bir yoğunluğa sahip.Fakat burda aklınıza şu gelmesin lavaboma döktüm akıp gidecek bir işe yaramayacak.Hayır! Öyle olmuyor.Lavabonuzun üzerinde duracak şekilde bir yoğunluğu var.Bu yoğunlukta sanırım bizler için yeterli.

Vissmate'in 4 adet koku çeşidi var.Çam ormanları,Limon gücü,Deniz ferhalığı  ve çiçek bahçesi.Bu ürünlerin her birini ayrı ayrı denedim.Fakat kokusu konusunda sizlere ah hiç çamaşır suyu kokmuyor ev miss gibi çam ormanı ,limon filan kokuyor diyemem.Dersem sizi kandırmış olurum ki bu hiç hoş olmaz.Fakat şunu söyleyebilirim .Ürünü kullandıktan sonra banyonuzda çamaşır kokusu uzun süre kalmıyor bir saat içerisinde uçup gidiyor.Hatta beni en sevindiren yanı ellerimde koku bırakmaması oldu.Çünkü eşim çamaşır suyu kokusunu hiç sevmez.Ellerimde çamaşır suyu kokusu olunca suratını buruşturur.Vissmate'i kullandığım gün özellikle ellerimi kokladım ve hiç ellerimde çamaşır suyu kokusu yoktu.Beni de en sevindiren yanı bu oldu.

Bence Vissmate'e bir şans verilebilir.Eğer bu ürünü almak isterseniz http://www.vissmate.com.tr/ 'ye bir göz atmanızı öneririm.Ücretsiz tüketici hatları var siparişinizi oradan verebiliyorsunuz..Ya da sayfanın sosyal medya hesaplarından kendileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Vissmate'i kısa sürede tüm marketlerde bulabileceğinizi düşünüyorum.

https://www.facebook.com/vissmateturkiye
https://www.instagram.com/vissmateturkiye/
https://twitter.com/VissmateTurkiye

16 Ocak 2016 Cumartesi

Hobium'dan 150 TL'ye Neler Aldım ?


Geçtiğimiz günlerde 10 marifet'in düzenlemiş olduğu yarışmayı kazandığımdan burada ki yazımda sizlere bahsetmiştim.Hediye olarak kazandığım 150 tl'lik https://www.hobium.com/ sitesinden alışveriş yapma hakkımı neler alarak kullandım gelin birlikte bakalım.Sizlere bir kaç tüyo vereyim bu alışveriş ile ilgili.

15 Ocak 2016 Cuma

Benim Kahvaltı Sevdam


Oldum olası çok severim kahvaltı sofralarını.Adıyaman-Kahta'ya gelince cafeye gitmek hayal olmuştu.Taa ki Burçak ile tanışana kadar.Beni snapchatten takip edenler  bilirler Burçakla taa ilk tanışmamızı ve sonra gelişen arkadaşlığımızı.Hatta maceralarımızı....Snapchatte sık sık paylaşım yapıyorum buluşmalarımızı..Takip etmek isterseniz beyazbegonvil adı ile ekleyebilirsiniz.

Yukarıda paylaştığım fotoğraftan daha ala mekanlarda daha ala kahvaltı yapmış olabilirsiniz.Bende yapmıştım..Ama Kahta'da hiç cafe olduğunu düşünmeden böyle bir cafe ile karşılaşınca bu kahvaltı bizim için altın değerinde oldu.Ehli Keyf'te tabu,milyoner gibi kalabalık arkadaş grubu ile oynanan oyunlarında olduğunu görünce bir ayrı mutlu oldum



Burçak da benim gibi gezme meraklısı olunca ve iki gezme sevdalısı bir araya gelince biz küçücük Kahta'da harika cafeler keşfettik.Böyle güzel cafelerin Kahta'da olması bizi çok mutlu etti :) Belkide bizim birlikte güzel vakit geçiriyor olmamız güzel yapıyor bu kafeyi bizim gözümüzde.



Bence insan ufacık yerlerde,Avm'ler olmadan da çok mutlu olabilir yeter ki kafa dengi bir arkadaşı olabilsin.


Ege'nin daha küçük bir ilçesinde bile böyle güzel cafelere rastlamak zor olabiliyor bazen.Kahta küçük bir ilçe.Hatta bu ilçeden geçilir Nemrut'a giderken.Kahta'nın adını ilk defa duyuyor olabilirsiniz ama Nemrut'u mutlaka duymuşsunuzdur.Duymadıysanız da daha önce Nemrut'a yaptığım gezimi burada paylaşmıştım.Buradan inceleyip bilgi alabilirsiniz :)

Bu arada Cafe Kahta'ya Adıyaman'dan giriş kısmına yakın bir yerde bulunuyor.Belli mi olur belki bir gün yolunuz buralara düşer ,güzel vakit geçirebileceğiniz bir cafe arayışı içerisine girersiniz ve bu yazım sizlere yardımcı olur :)


13 Ocak 2016 Çarşamba

Sarah JIO I Böğürtlen Kışı


Sarah Jio Kitapları son dönemlerin en popüler kitaplarından.Yazarın her kitabı seviliyor her kitabı okurdan iyi puan alıyor.Böğürtlen kışı da bence okunası kitaplarından biri.
Yazarın anlatımı harika.Yüreklere dokunan bir hikaye var kitapta.

Oğlu kaybolan fakir bir kadının oğlunu bulmak için verdiği mücadele,başından geçen olaylar...Bir nefeste okuyorsunuz kitabı.Soğuk bir kışa rağmen sıcacık sevgi dolu bir hikaye..

Ben kitabı okumanızı tavsiye ederim ve tanıtım bültenine bir göz atmanızı öneririm.Belki o zaman bu kitabı okuyup okumamaya daha kolay karar verebilirsiniz.

12 Ocak 2016 Salı

Shein'den Gözüme Kestirdiklerim



http://www.shein.com/'u artık duymayanınız kalmamıştır sanırım.Shein oldukça modern kıyafetler satan uygun fiyatlı bir yutdışı alışveriş sitesi.Üstelik 30$ üzeri alışverişlerinde kargo ücreti ödemeden.Böyle güzel siteler bulunca alışveriş yapmadan geçmekte eminim kaçınılmaz olucaktır.
http://www.shein.com/ 'ı gezerken nasıl keyif aldığımı zamanın nasıl geçtiğini farkedemiyorum bazen.Hatta bu sefer ki site gezimde sizler için gözüme kestirdiklerimi bir araya getirdim.Gelin hep birlikte bakalım bu parçalara :)

11 Ocak 2016 Pazartesi

Essence Long Lasting Göz Kalemi -20 Lucky Lead


Essence longlasting göz kalemi uzun süre kalıcılığı vaad eden bir ürün.Bende bu vaadini destekliyorum gün içerisinde kalıcı bir ürün.
Ben çok abartılı makyaj yapmayı seven biri olmadığım için bir makyaj ürünününden beklentim de çok fazla olmuyor.20 lucky lead adından da anlaşılacağı üzere kurşuni bir tona sahip.Eğer siz koyu siyah tonlarında bir göz kalemi almak istiyorsanız tercihiniz bu olmamalı elbet.Fakat yok siyah kalemden artık sıkıldım tonlarını arıyorum bir değişiklik olsun derseniz işte bu ürün tam size göre.
Yumuşacık bir uca sahip ve sensörlü bir kullanımı var
5 tl gibi bir fiyata sahip.Oldukça uygun fiyatlı ve dayanıklı bir ürün olmasından dolayı bir şans verilebilir bence :)


Bileğimde de renk tonunu daha iyi görebilirsiniz.




10 Ocak 2016 Pazar

Son Trend I Şapkalarda Ponpon Modası

http://www.defacto.com.tr/

Fendi'nin başlattığı ponpon modası çantalarda kullanılan aksesuarların dışında örgü şapkalarada sıçramış durumda.Geçtiğimiz yıllarda da şapkalarda ponpon detayları hep vardı.Fakat Fendi'nin başlattığı ponpon modasıyla önemini daha çok arrtırdı ve bizlerde bu sayede ponpon detaylı şapkaları mağazalarda daha sık görür olduk.Fotoğrafta paylaştığım şapkamı ben geçen sezon defacto'dan almıştım.Fakat ponpon modasının revaçta olmasından dolayı olacak ki defacto'da bu sezon da bu şapkaları bulabilirsiniz.

9 Ocak 2016 Cumartesi

Pelin Karahan'ın Oğlu Ali Demir'in 1.Yaş Günü Kutlaması


Pelin Karahan ve Bedri Güntay'ın oğlu Ali Demir geçtiğimiz günlerde 1 yaşına girdi.Bizlerde özellikle ilk doğum günü çok önemlidir.Bedri Güntay ve Pelin Karahan için de çok önemli olacak ki oldukça ihtişamlı bir doğum günü organize etmişler minik Ali Demir için..
Özellikle son zamanlarda konsept doğum günleri oldukça revaçta.Ali Demir'in doğum günü detaylarına gelin hep birlikte bakalım.Doğum günü hazırlığında olan anneler için de güzel fikirler vermiş olalım.

8 Ocak 2016 Cuma

10 Marifet Yılbaşı Ödüllü Yarışmasını Kazandım


Herkese merhabaa...Bu güzel haberi sizlerle paylaşmadan geçmek istemedim.Bir çok hobi tutkunu eminim ki http://10marifet.org/ sitesini biliyordur.Bu siteyi çok uzun zamandan beri takip ediyordum fakat itiraf etmeliyim ki hiç yarışmalarına dikkat etmemiştim.Yarışmanın bitmesine yanlış tahmin etmiyorsam bir 10 gün kala farkettim bu haberi.Yarışma ne miydi ?

Sizleri sıkmadan kısa bir özetle anlatayım.Yarışmaya katılmak için sitenin belirlemiş olduğu içerisinde atkı,boyunluk,cam boyama,ahşap boyama,bebek battaniyesi gibi kategorilerde yapmış olduğumuz ürünlerin nasıl yapıldığının anlatımlı bir şekilde paylaşılmasıydı.Tabii ki ödül en çok paylaşan 3 kişiye verilecekti.İlk önce çok heves ettim katılmak için fakat baktım ki süre çok kısa katılmaktan vazgeçtim.Ama yine de son anda belki kararım değişir diye bu 10 gün içinde ara ara yazı paylaşmaya devam ettim.Son anda kararımı değiştirdim ve yarışmaya katılmaya karar verdim.Bu da tam olarak yarışmanın son gecesine denk geldi :) Beni görmeliydiniz ama deli gibi yazı giriyordum siteye...Saat gece 00:00 olana kadar yazı göndermeye devam ettim.

Yarışma sonucu açıklarken sitede bahsetmiş gerçekten kıran kırana bir mücadele oldu.1. ve 2.arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.Gayet hakları ile kazandılar :) Bende 3. olmayı bu maymun iştahlı halimle hakettim tabii ki :)

Site sonucu burada yayınladı ve 3.olarak adım yer alıyordu.Beni oldukça mutlu etti bu durum.
Ödülden bahsetmedim değil mi ödül
1.ye 350 tl
2.ye 250 tl
3.ye 150 tl https://www.hobium.com/ sitesinden alışveriş yapma hakkı verecekler.

Ben 150 tl'ye talip oldum ve bu hafta içerisinde alışverişimi siteden yapacağım.Malzemelerim elime geçtiğinde de sizinle mutlaka paylaşıyor olurum.

Hatırlarsanız burada ki yazımda 2016 da bol bol hediye almak istediğimden bahsetmiştim.2016 dileklerimde bu da vardı ve sanırım dileğim kabul oldu.Çünkü ben 2016 'ya hediyelerle girdim :) Bir hediyem daha var kısa sürede sizlere ondan da bahsedicem.Azcık merakta kalın ve beni takip etmeye devam edin :)))

7 Ocak 2016 Perşembe

Kendin Yap I Porselen Boyama Fotoğraflı Anlatım ile


Daha  önce burada ki yazımda sizlere porselen boyama nasıl yapılır anlatmıştım.Görselleriyle birlikte paylaşmadığım için sanırım anlaşılmayan noktalar olmuş.Bu konuyla ilgili sorular alınca bende görselleriyle birlikte paylaşayım istedim.


6 Ocak 2016 Çarşamba

Kendin Yap I Oda Kokusu Nasıl Yapılır ?



Geçtiğimiz günlerde kendime bir oda kokusu aldım.Fakat bu koku belli bir süre sonra tükenecekti bunu biliyordum ve ben odamda oda kokusu kullanma fikrini çok sevmiştim.Peki ne yapmalıydım ? Sürekli kendime yeni bir oda kokusu mu almalıydım? Yok ya ben yaparım ki kendi kokumu dedim ve kolları sıvadım.
Daha önce sizlere burada ki yazımda renkli kolonya nasıl yapılır anlatmıştım.Oda kokusu da aslında aynı mantık ile yapılıyor.Hatta bu yönteme bir kaç tüyo da ekleyeceğim bu sefer.

2 Ocak 2016 Cumartesi

Essence XXXL Nude Lipgloss-03 Taste The Sweets

Essence-XXXL Nude Lipgloss-03 TASTE THE SWEETS


Essence xxxl nude lipgloss'tan bahsetmeden önce sizlere lipgloss nedir sorusunun cevabını vermek istiyorum.Dudağa parlak bir görünüm veren hatta ıslak bir görünüm almasını sağlayan sıvı yapıdaki dudak parlatıcılarına verilen isimdir lipgloss...

Gelelim Essence XXXL nude lipgloss'umuzun nasıl bir ürün olduğuna.Eğer aradığımız dudağımıza ışıltı veren bir parlatıcı ise bu ürün bu işlevi tamamen karşılıyor.Belli belirsiz bir tonda kendisi bu yüzden renk tonunu fotoğraflayamadım.Kalıcılığı içinse gün boyu kalır diyemem.Gün içerisinde zaman zaman tazeleme yapmanız gerekir.

Ben essence xxxl nude lipgloss'u mat bir rujun üzerine parlaklık vermesi için kullanıyorum.Fırça yapısı yumuşak rahat sürebileceğiniz yapıda 5 ml'lik bir tüp içerisinde güzel bir parlatıcı.

Fotoğrafta da belirttiğim gibi benim kullandığım ürün kodu 03 Taste the Sweets.Fiyat olarakta yaklaşık 10 tl civarında olması lazım.Nereden bulabilirim diye soranlara ise Gratis'ten cevabını veririm :)