31 Mart 2016 Perşembe

İpana Luxe Perfection Beyazlatıcı Diş Macunu yorumlarım

Doğru makyaj, dolgun kirpikler, bakımlı bir cilt, hacimli saçlar… En önemlisi de beyaz dişlerle sağlıklı, güzel bir gülümseme! Bu yüzden diş bakımına ve beyaz olmasına oldukça özen gösteriyorum. Sürekli yeni ürünleri deneyimlemeyi de seviyorum. Burada raflarda gözüme çarpan ve Amerika’nın en büyük diş macunu markası olan Crest aslında Procter and Gamble’ın Türkiye’de sunduğu İpana markasıyla tamamen aynı içeriklere sahipmiş. Dünyada ilk defa beyazlatıcı bantları üreten bir marka olduğu için 3 boyutlu Beyazlık ailesi oldukça ilgimi çekti. Son zamanlarda market alışverişine gittiğim her mağazada ve televizyonlarda sıklıkla İpana’nın yeni ürünü olan Perfection’a denk gelince ve özellikle 3 günde %100’e kadar lekesiz iddasını duyunca denemek istedim ve hemen aldım.

İpana’nın en hızlı ve en güçlü beyazlatıcı diş macunu ünvanına sahip bu diş macunu ile deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Diş hekimimin de daha beyaz bir diş için önerdiği İpana 3D White Perfection ile güvenle, bembeyaz gülebiliyorum.

Perfection diş macunu 3 Boyutlu Beyazlık ailesinin en ileri ve etkili beyazlatıcı diş macunu teknolojisini içeriyor. Böylece diş minesine zarar vermeden sadece 3 günde diş yüzeyindeki lekeleri %100’e kadar etkin biçimde çıkarıp ve bembeyaz bir gülümsemeye sahip olmamızı sağlıyor.

Performansına gerçekten çok şaşırdım. Etkisi inanılmaz! İlk kullanımdan itibaren bile diş yüzeyindeki lekeleri çıkarma etkisini farkediyorsunuz. Keskin nane tadıyla ferahlığı sağlıyor, böylece uzun süre ferah bir nefese de sahip oluyorsunuz. Beyazlatma etkisi bu kadar iyiyken diş mineme hiç bir zarar vermediğini bilmek de çok güzel.



Procter and Gamble’ın tüm dünyada pazara sunduğu en gelişmiş beyazlatıcı diş macunu olan 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Perfection İpana ile Türkiye’de de raflarda yerini aldı. Denediğinizde bana hak vereceksiniz:) Kullanmadan kesinlikle inanmazdım, deneyince etkisini gördüm ve mükemmel sonuç aldım.

Tam bir bakım sağlamak için aynı ailenin Oral-B 3D White Luxe ağız bakım suyunu da kullanıyorum. O da diş macunu ve fırçasının ulaşamadığı alanlardaki lekeleri bile çıkararak uzun süre, keskin bir ferahlık sağlıyor.

Unutmadan küçük bir not ekleyeyim; P&G ve İpana ürün performansına o kadar güveniyor ki, memnun kalmazsanız paranızın 2 katını iade ediyor. Bu nedenle beyazlatıcı etkisini kendiniz de görün diye bence gerçekten denemeniz gereken bir ürün.

Ürünü satın almak isterseniz tıklayınız!



P.S. Bana bu bilgiler yetmedi, ağız ve diş sağlığı üzerine daha çok şey merak ediyorum diyenleri aşağıdaki siteye alalım.
http://www.agizbakimuzmani.com/

#ipanaperfection  #gülüşünügöster

İçerik Kaynak: http://kokoshgirl.com/
Video Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=B7MDJzarokU


Bir boomads advertorial içeriğidir.

Çalışma Masalarınızda Pembe Renginden İlham Alın


Masa başında çalışan bayanlar günün en az 8 saatini bir masa başında geçiriyor.İşteki performansı arttırmak içinse bir bayan için en önemli nokta bana kalırsa masa düzeni ve masasının görünümü.İtiraf edin biz bayanlar bulunduğumuz her yerde bir güzellik, bir renk isteriz.

Çalışma masanız ne kadar sizin zevkinize hitap ediyorsa o kadar verimli çalışmalar gerçekleştirirsiniz.Çalışma masalarınızı düzenlerken renklerin enerjisi oldukça önemli.Ben bu yazımı hazırlarken masalarınızda ilham alınacak renk olarak "Pembe" 'yi seçtim.Pembe renginin enerjisinin çok yüksek olduğuna inanıyorum.

30 Mart 2016 Çarşamba

Disney Minnie By Koton Çocuk Modası



Koton'un 7'den 70'e satışa sunduğu tüm ürünlerini seviyorum sanırım.Denk geldikçe çoğu kıyafetimi Koton'dan almaya çalışırım.Hele birde indirimlere denk gelirsem değmeyin keyfime.Koton yetişkinlere özel kıyafetler hazırladığı gibi çocuklara özel kıyafetlerin de satışını yapmakta.
Şimdilerde Disney karakteri Winnie desenlerinin yer aldığı çocuk kıyafetleri hazırlamışlar.Bende gözüme bir kaç tanesini kestirdim.Gelin diğer modellere de bir bakalım.

28 Mart 2016 Pazartesi

YENİ KELEBEK: TELEVİZYON GİBİ AMA ÖTESİ

Kim demiş her kelebek kısa ömürlüdür diye. Evet, türünün tek örneği olsa da bir Kelebek var ki 44 yıldır uçuyor. Her daim genç kalmayı başaran bu Kelebek 2016’da daha da yükseklere kanat çırpıyor.

Kelebek benim için Hürriyet’in yanında aldığım ek bir gazeteden öte, okurken eğlenip kafa dağıttığım, bir yandan da pek çok şey öğrendiğim başlı başına bir magazin/yaşam/kültür sanat gazetesi oldu hep. Hatta itiraf edeyim, Hürriyet’i Kelebek için satın aldım çoğu kez. İçten içe de bağımsız bir gazete olmasını istedim, bu fikir bana gayet mantıklı geldi. Çünkü bir çırpıda okunup bitiyordu. Azdı sayfa sayısı.

Yıllar içinde Kelebek Hürriyet’ten ayrı, tek başına satılan bir gazete olmadı belki ama 2016 yılıyla birlikte geçirdiği evrimi görünce kendisinin zaten özünde bağımsızlığını çoktan kazanmış bir gazete olduğunu tam anlamıyla fark ettim. Henüz fark etmeyenler de bir Hürriyet aldığında durumu anlayacaklar. Ama yok, ben dayanamayıp “spoiler” vereceğim sanırım. :-)





Bir kere hafta içi her gün Kelebek artık 2 gazete oldu! Evet, bir solukta okuduğumuz Kelebek’in artık bir de 8 sayfalık “Kelebek 2” isimli bir eki var. Yani hafta sonunu iple çektiğimiz, işe güce boğulduğumuz Pazartesi’den Cuma’ya artık bir değil, iki can simidimiz var. Alanında her daim öncü olan ve rakip gazetelerce sıklıkla taklit edilen Kelebek, bir gazete eki olarak kendi ekine sahip olması bakımından da bir ilke imza atmış oldu.

Tam 16 sayfalık bir gazete haline gelen Kelebek’in artan sayfa sayısıyla birlikte içeriği de dolup taşıyor. Yani hem nicelik hem nitelik olarak zenginleşme var Hürriyet Kelebek’te. Benim dikkatimi çeken ilk bomba her Pazartesi yayınlanan Magazin Konseyi köşesi oldu. Köşe demek ne kadar doğru bilmiyorum, çünkü iki tam sayfayı kaplayan farklı konseptte bir yazarlar buluşması bu. Her biri ayrı ayrı okunası, enteresan kalemlere sahip Cengiz Semercioğlu, Onur Baştürk, Melike Karakartal ve Ömür Gedik bir araya gelip Magazin Konseyini oluşturuyor ve haftanın ilgi çeken konularını tartışıyorlar. Her bir yazarın kendi fikrini söylemesiyle aynı konuda farklı düşünceleri okumuş oluyoruz. Sanki televizyonda bir magazin tartışma programı izliyormuşuz gibi ama daha da keyifli. Upuzun ama bir çırpıda okunan bu köşeyi her Pazartesi merakla takip ediyorum, Pazartesi sendromu diye bir şey kalmıyor. Tavsiye ederim.

Magazin Konseyi’nden sonra dikkatimi çeken ikinci bomba da Okey'e 4. Aranıyor. İki haftada bir yayınlanan bu köşede bu kez 3 ilgi çekici isim var: İzzet Çapa, Gonca Vuslateri ve Kenan Erçetingöz. Bu 3 isim her defasında farklı bir ünlüyü aralarına alıp onu köşeye sıkıştırıyorlar. Yine tıpkı bir televizyon programı izliyormuş hissine kapılıp telefonla canlı yayına bağlanarak sohbete katılasınız geliyor.



Gülben Ergen hayranlarına da müjde! Yeni Kelebek’te Gülben de program yapıyor! Pardon yazıyor. Kendisi son yıllarda özellikle kadın ve çocuk merkezli sosyal sorumluluk projelerini başarıyla idare eden bir isim malum. Çocuklar Gülsün Diye adıyla kurduğu derneği bilirsiniz. 81 ilde 81 anaokulu hedefi var ve hatta geçtiğimiz yıl bu hedefin 31’incisini Uşak’ta gerçekleştirdi. Gülben Ergen her Çarşamba Hürriyet Kelebek’te “Kalbimi Koydum” köşesinde ülkemizde olup biten sorunlu meseleleri ele alıyor.

Hayata dair keyfe keder yazılarını sevdiğim Onur Baştürk ve İzzet Çapa yukarıda bahsettiğim ve dâhil oldukları yeni köşelerin dışında bireysel köşe yazılarına da devam ediyor tabii. Hürriyet Kelebek’in son sayfası zaten bu iki isim sayesinde her daim favori.

Yeni Kelebek televizyon gibi, ama ötesi! Niye ötesi? Çünkü gazetenin o vazgeçemediğimiz kokusu, sayfaları usul usul çevirmenin verdiği haz hala yerli yerinde. Ben zaten televizyonu gazeteden üstün gören, televizyon düşkünü biri olmadım hiçbir zaman ama pek okuma alışkanlığı olmayan her yaştan televizyon kuşlarına da iyi gelecek bu Kelebek. Okumanın eşsiz tadına Kelebek’le varacaklar.

Kaynak: http://www.popkedi.com/




Bir boomads advertorial içeriğidir.

Mahallenin En Mutlu Bebeği_ Dr.Harvey Karp

Bilinçli bir anne olmak ve başıma gelecek zorlukların üstesinden daha bilinçli bir şekilde gelebilmek için şimdiden araştırmalarıma başladım.Henüz bir bebeğimin olma durumu söz konusu değil.Fakat neticede bir ağaç yetiştireceğiniz zaman bile o ağaç hakkında bir çok şeyi araştırıyorsunuz değil mi ? Ben bebekler hakkında yalnızca kitaplar okumuyor çevremden de bebek bakımı hakkında bir çok şey öğreniyorum.Merak ediyor,araştırıyor,soruyorum..Sizlere de bu yazımda son zamanlarda özellikle anne adaylarının rağbet ettiği bir kitaptan bahsetmek istiyorum. " Mahallenin En Mutlu Bebeği"


27 Mart 2016 Pazar

İzledim I Aşk Nerede



     Son zamanlarda farkettim ki Türk filmlerini daha bir sever oldum.Bir film izleyeceksem önceliklerim hep Türk filmlerinden yana oluyor.Hala çok iyi filmler yapamasakta ben çok seviyorum Türk filmlerini izlemeyi..İzlediğim Türk filmlerinden biri de "Aşk Nerede"...

    Youtube'da denk gelene kadar ismini duymamıştım "Aşk nerede?" filminin.Başrolde Ayça Erturan'ın oynadığını görünce birde konusunun Romantik Komedi tadında olduğunu anlayınca bir şans vermek istedim.

  Aşk Nerede tatlı bir romantik komedi filmi..Zengiz kız fakir oğlan klişesi bu filmimizde de var tabi..30'larına gelmiş ve hala evlenmemiş idealist bir bayan ve yakışıklı bir taksicinin komik aşk hikayesi.Kızımız idealist olduğu için başlarda uzak duracaktır bu aşktan fakat nereye kadar?




   Boş vaktiniz varsa beklentinizi yükseltmeden izleyebileceğiniz bir film "Aşk Nerede?" Gündüz kuşağı kadın programlarını izlemek yerine bu filmi açıp izleyebilirsiniz mesela :)

24 Mart 2016 Perşembe

TUVA YAYINCILIK ile Kanaviçe Dergisi 41.Sayısını Hediye Ediyoruz !


Harika bir hediyem var ! Sizlere hediye etmek için bir çok çekiliş yaptım fakat şimdiye kadar beni bu denli heycanlandıran bir çekiliş yapmamıştım.
Taptaze matbaadan yeni çıkmış Kanaviçe dergisinin 41.sayısını Tuva Yayıncılık ile çekilişe katılan bir okuyucuma hediye ediyoruz.
Çekiliş detaylarına geçmeden önce benim gibi kanaviçe meraklılarına Kanaviçe dergisinin 41.sayısının içeriğinden biraz tüyolar vermek istiyorum.

Mutfak Temizliğinde Kullandığım Ürünler


Ev hanımıysanız işinizi her zaman pratik bir şekilde halletmeniz gerekir.Biz bayanlar arasında hep bir yarış vardır ve herkes kendisinin en iyi ev hanımı olduğunu iddia eder.İtiraf edin öyle değil mi? En iyi dolmayı siz yapmıyor musunuz? En iyi sarmayı ? Ya da en temiz ev sizinki değil mi? 
Ben itiraf ediyorum evlendiğim zaman çok rezil bir ev hanımıydım.Öyle acemiydim ki..Şimdi düşündükçe gülüyorum halime.Şimdi ne mi değişti?

19 Mart 2016 Cumartesi

Yıldız Tozu-Priscille Sibley



Son zamanlarda şükür ki tekrar kitap okumaya başladım.Bazı dönemler hiç kitap okuyamıyorum.Elim gitmiyor bir türlü.Bu sorun tam olarak neyden kaynaklanıyor bilemiyorum.Bazı dönemler bir kitap elime aylarca sürünüyor.Mesela "Duyguların Rengi" adlı kitap elimde 4-5 ay boyunca süründü resmen.Kitabı bırakıp başka bir kitaba da başlayamıyorum.Bu süreç böyle tıkanık bir şekilde ilerliyor taa ki ben pes edene kadar.Sonunda pes ettim ve kendime yeni kitap siparişleri verdim.Bu kitaplardan biri de "Yıldız Tozu" oldu.

17 Mart 2016 Perşembe

KAÇIRMAYIN I Şeffaf Bulutlar'da Uygun Fiyatlı Giysiler




Sevgili arkadaşım Şeffaf Bulutlar blogunun sahibi Seher blog sayfasında çok güzel ürünlerin satışını yapmakta.Seher  Flamingos adı ile bir butik açmıştı ve kısa sürede kapatmak zorunda kaldı.Bu yüzden de elinde dükkanından kalan oldukça uygun fiyatlı,etiketli ürünler var.Yakında yeni bir eve taşınacağı içinde bu ürünleri blog hesabında satışa çıkardı .Bir incelemenizi tavsiye ederim.
http://seffafbulutlar.blogspot.com.tr/

Seher'e ulaşabileceğiniz adresler
https://www.facebook.com/seherhandmade/
seher_uu@hotmail.com





İzledim I Senden Bana Kalan




Geçtiğimiz akşam Kanal D 'de "tv'de ilk kez" adı altında yayınlandı "Senden Bana Kalan" filmi.Baktım başrol oyuncularında Neslihan Atagül ve Ekin Koç var televizyonda da izlencek hiçbir şey yok bir bakayım nasıl bir filmmiş dedim ve izlemeye koyuldum.

15 Mart 2016 Salı

İnstagram Fenomeni İrem Akdemir'in Doğum Günü



Doğum günü organizasyonu denilince içim bir türlü durmuyor.Hatta konsept partiler desek yanlış olmaz.Belli bir temada oluşturulan doğum günleri ister bebekler için ister yetişkinler için uygulansın hiç farketmez.Direk merceğim altına giriyor.
İnstagramda hatırı sayılır bir takipçi kitlesi olan İrem Akdemir geçtiğimiz günlerde 22.yaşını kutladı.Geçtiğimiz günlerde dediysem az bir süre hayal etmeyin.Baya bir zaman geçti üzerinden fakat yayına almak şimdiye kısmet oldu.Bu partinin detaylarını sizlerle paylaşmak istedim.

14 Mart 2016 Pazartesi

Karasevda Neslihan Atagül Kıyafetleri


Kara sevda dizisini kimler izliyor ? Her çarşamba star tv'de yayınlanan Kara Sevda bu sezon takip ettiğim diziler arasında yerini aldı.Evet biliyorum konusu çok sıradan hatta bazı sahneler öyle uzun sürüyor ki bir iki bölüm kaçırsanız dizinin konusundan çok uzaklaşmış olmazsınız.Fakat beni dizide çeken sanıyorum ki konusu değil.

Kendin Yap I Anlatımlı Örgü Kırlent Yapımı

tığ işi kırlent yapımı

Hatırlar mısınız Lise 'de anket defterlerimiz vardı.Orda en çok sorulan soruydu hobileriniz nelerdir ? O zamanlar klasik bir cevap vardı bu soruya
_Tv izlemek,spor yapmak , (biraz daha çalışkansanız) kitap okumak,bisiklet binmek...
Bende böyleydim o zamanlar.Peki ya şimdi :) 
Örgü örmek,kanaviçe işlemek,sabun yapmak,blog yazmak ...
İşte  geçtiğimiz günlerde en çok sevdiğim hobilerimden biriyle uğraşırken ortaya bu kırlent çıktı.Bende hemen yapılışını sizinle paylaşmak istedim.Örgü severler takılın peşime bakalım bu tığ işi kırlent nasıl yapılır?

13 Mart 2016 Pazar

Uygun Fiyatlı Kitap Alışverişinin Adresi


Artık alışverişlerim internet üzerinden olmaya başladı.Malum yaşadığım şehir alışveriş konusunda pek gelişmiş bir yer değil.Hal böyle olunca da uygun fiyatlı alışveriş siteleri merceğim altında oluyor ve yeni yeni siteler keşfediyorum.Sizlere şimdi bahsedeceğim site yeni keşiflerimden olmasada ilk defa alışveriş yapma fırsatı bulduğum bir site.

10 Mart 2016 Perşembe

Pamuk İpliğinden Hayaller_ Marie Bostwick


       Hobilere meraklı olan bayanların hemen dikkatini çeken bir kitaptan bahsedicem sizlere.Arkadya yayınlarından çıkan Pamuk İpliğinden Hayaller... Bu kitap klasik bir Debbie Macomber kitabını andırıyor.."Bir yumak mutluluk" tadında..Fakat Debbie Macomber'ın akıcılığı sanıyorum bu kitapta yok.Ya da bana mı öyle geldi?

      Kitabı okurken klasik bir konu örgüsü görüyorsunuz.Göğüs kanserine yakalanmış ve aldatılmış bir kadın.Hayatını sil baştan kurmak için küçük bir kasabaya yerleşir ve orada kırkyama üzerine bir dükkan açar.Mahalle insanı sevecendir.Zamanla dostluklar kurar kahramanımız falan filan şeklinde ilerleyen bir kitap.Fakat kitabımız adının hakkını sonuna kadar veriyor.Çünkü tüm bu anlattıklarım hayal değil de nedir ?Tamam tamam çok katı oldum kabul ediyorum.Siz en iyisi Kitabın tanıtım bültenini okuyun ve kitabı okuyup okumamaya öyle karar verin :)


En fazla hasar görmüş, parçalanmış bir kalpte bile yeşermeyi bekleyen bir umut vardır daima... Hayat dediğimiz bu inişli çıkışlı yolculukta, düştüğümüzde bizi elimizden tutacak melekler bulunur. Bu melekler, kâh birlikte güldüğümüz kâh birlikte ağladığımız dostlarımızdır. Umut kapısını birlikte aralayan dört kadın...

Evelyn Dixon'ın tek hayali, yaşamın sahteliğinden sıyrıldığı bir yerde kendine yeni bir yol çizmek ve yapmayı çok sevdiği kırkyama işi üzerine bir dükkân açmaktır. Başlangıçlar her zaman zordur ama bu başlangıçlar yeni dostluklarla anlam kazanır. İşte tam bu noktada Evelyn'in karşısına, taşındığı kasabanın ileri gelenlerinden Abigail Burgess, annesinin ölümünden dolayı teyzesi Abigail'ı suçlayan Liza ve kendini kariyer yapmaya odaklayan Margot çıkar. 

Adeta bir kırkyama gibi eğri büğrü hayat kumaşını birleştirecek olan bu dört kadın, kendini keşfetmekle kalmayıp Pamuk İpliğinden Hayaller işleyecektir. 

"Oldukça yetenekli bir yazar... Yükselişini izlemeye hazır olun!"
-Debbie Macomber-
(Tanıtım Bülteninden)
http://www.dr.com.tr/'den alıntıdır

Bu arada özel çizim kitap ayracım http://fatofotofan.blogspot.com.tr/ 'a aittir :) Sizde kendinize özel bir kitap ayracınız olsun isterseniz sevgili Fatma'nın çizimlerine bir göz atabilirsiniz.

      Pamuk ipliğinden hayaller benim çok uzun sürede okuduğum kitaplardan biri oldu.Elime almak için heycanlandığım kitaplardan olmadı ne yazık ki.Ya da bir Debbie Macomber tadı vermedi.İçinizde Pamuk ipliğinden hayaller kitabını okuyan var mı ? Siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz ?

9 Mart 2016 Çarşamba

Alman Pastası Tarifi


1 Mart'ta Burçak'ın doğum günü vardı.Blogumu ve instagramımı takip edenler artık Burçak'ı gayet iyi tanıyorsunuz :) Burçak doktor kontrolü ile diyette olduğu için doğum gününde kremalı pasta gibi bol kalorili yiyecekler yasaktı.O yüzden bizde kalorisi en az olduğunu (bu konuda doktordan bir bilgi almadık) düşündüğümüz Alman pastasını doğum günü pastası yerine tutalım dedik.
Burçak'ta doğum gününde çalıştığı için Alman Pastasını yapmak bana düştü.Ufak bir araştırmadan sonra pratik yapılabilecek bir Alman pastası tarifinde karar kıldık.Hemen Alman pastası tarifime geçiyorum.

Şanlıurfa Nasıl Bir Şehir?


Bu yazımda sizlere Şanlıurfa'dan bahsetmek istiyorum.Biliyorum ki memurluk için tercih yapacak adaylar, tercih yapacakları şehir hakkında biraz bilgi sahibi olmak istiyorlar.Şehir hakkında bilgi sahibi olmak bu tercihleri yaparken oldukça önemli.Doğu tercihlerinde adayların aklında türlü türlü sorular oluyor.Kafalar karışıyor.Hele ki evlilerse bu araştırmalar iyice artıyor tabii,sorular da artıyor..
Bende bu sorunları yakın bir zamanda yaşayan biri olarak doğuya-güneydoğuya gelecek olan memurlara bilgi vermek ve onların kafasında buralar hakkında birşeyler oluşmasını sağlamak için buralar hakkında bilgi vermek istiyorum.

8 Mart 2016 Salı

Kendime Yeni Bir İş Kurdum " Organize Sürprizler "


Evet evettt yanlış duymadınız :) Kendime yeni bir iş kurdum. Adını da "Organize Sürprizler" koydum .. Tamam kabul ediyorum isim konusunda yardım aldım.İsim mimarımız Burçak oldu ve bu işi kurmam konusunda benden desteklerini hiç esirgemedi.Bu işi kurarken her türlü planlamada yanımda oldu :) Peki ben nasıl bir iş kurdum?

Yves Rocher Vakfı – Institut de France, Toprağın Kadınları Projesi

1991 yılında markanın kurucusu Yves Rocher’in oğlu Jacques Rocher tarafından doğa ve çevreyi koruma amacıyla kurulan Yves Rocher Vakfı, 2001 yılında, Fransa’nın en eski en prestijli ve en köklü kurumu olan Institut de France çatısı altına girdi. Aynı yıl,  Yves Rocher Vakfı-Institut de France, “Toprağın Kadınları” projesini lanse etti. ”Kar amacı gütmeden, çevre, eğitim,toplum konularında fayda sağlamak için emek veren kadınları desteklemeyi ve seslerini büyük kitlelere duyurmayı” hedefledi. Bugün, 2015 itibariyle “Toprağın Kadınları” projesi kapsamında 50 ülkeden 325 kadın doğaya, topluma,eğitime katkı veren projeleri için ödüllendirildi ve toplam 1.6 milyon euro ödül dağıtıldı.



Yves Rocher Vakfı – Institut de France tarafından yapılan proje Türkiye’de ilk kez bu sene yapılacak.


“Toprağın Kadınları” projesi 3 temel başlığı kapsamaktadır.

1.Biyoçeşitlilik: Çevre yararına bir bitki türü ve ya tabiat alanlarının koruma altına alınmasını sağlamak.

2.Toplum:  Çevre yararına alınan bir aksiyon ile,toplumun refahına sürdürülebilir katkıda bulunmak.Bu kapsamda “Kadın özgürlüğü ve cinsiyet eşitliğine destek” de çok önemli bir alt başlık olmaktadır.Bununla da Birleşmiş Milletlerin,1000 yıl kalkınma hedeflerinden birini desteklemiş oluyoruz.

3.Eğitim:  Çevre ile ilgili bir konuda çocukların ve gençlerin bilinçlenmesini sağlamak.

2015 yılı sonunda kazananın belirlendiği yarışmanın ödül töreni 2016 yılında, Türkiye’de gerçekleşecek olan bir seromoni ile duyurulacak. Ardından Paris’te uluslarası bir seromoni gerçekleşecek.



Daha ayrıntılı bilgi almak için tıklayabilir ve videolarını izleyebilirsiniz.

#ToprağınKadınları




Bir boomads advertorial içeriğidir.






5 Mart 2016 Cumartesi

1 Yaş Doğum Günü I Ayaz 1 Yaşında


Bebeklerin doğum günlerine öyle bir meraklıyım ki Adıyaman Kahta'da da olsam  güzel organize edilmiş bir doğum gününe katılıyorum ve mutlaka bu doğum gününde benimde bir parmağım oluyor :) 3 Mart akşamı uzun bir hazırlık çalışmalarından sonra Hayriye arkadaşımızın bebeği Ayaz'ın 1 yaş doğum gününü kutladık.Öyle güzel bir doğum günü oldu ki detayları sizlerle paylaşamasam olmazdı.

Kendin Yap I Kuru Çiçeklerden Toka Nasıl Yapılır?

kuru çiçeklerden saç tokası nasıl yapılır

Kuru çiçekler ile taç,saç tokası,kolye hatta bileklik yapmak son zamanlarda oldukça moda oldu.Peki ben durur muyum hiç ? Hemen kolları sıvadım ve oldukça basit ama bir o kadar güzel saç tokamı kendim yaptım.Peki nasıl yapılır bu kuru çiçeklerden toka?
Bu tokayı yapmak için öyle devasa bir marifete gerek yok herkes yapabilir bence .Haydi ne duruyorsunuz sıvayın kollarınızı kuru çiçeklerden saç tokası yapıyoruz.

4 Mart 2016 Cuma

Kaliteli Sabun Malzemesi Nereden Alınır ?



Butik sabunlara olan merakımı herkes biliyor sanırım artık .Bu konuda sizlere daha önce bir çok kez paylaşımda bulunmuştum.Hatta geçtiğimiz günlerde snapchat hesabımda butik sabun nasıl yapılır sizlere canlı canlı anlatmıştım.Zaman zaman da snapchat'te butik sabun yapımı ile ilgili paylaşımlarda bulunuyorum.Takip etmek isterseniz snapchat:beyazbegonvil olarak takip edebilirsiniz.
Sabun ve kokulu taş malzemeleri satan Tatlıdilimler sitesinden elime ulaşan bir kargodan ve aldığım ürünlerden bahsetmek istiyorum sizlere.

Gezi I Şanlıurfa Balıklıgöl Nasıl Bir Yer


Geçtiğimiz  Pazar günü eşimle kahvaltımızı dışarıda yapmayı planladık.Milli eğitim öğretmeni olmasına rağmen çok yoğun tempo ile çalışan bir eşe sahibim bu yüzden de koskoca hafta içinde gezebileceğimiz sadece bir pazar günümüz var.O da sakın tüm gün boyunca sanmayın öğlen 12 'ye kadar kursa gittiği için yarım güncük bir vaktimiz oluyor.Haliyle bizim kahvaltılar kahvaltı değil o saatten sonra brunch oluyor.  Bende kahvaltıya gidicez nasıl olsa diye hiç kendime özen göstermedim.Eşim almaya geldiğinde hadi Urfa'ya gidiyoruz dedi ve ben ŞOK :) 

3 Mart 2016 Perşembe

Karnabahar Köftesi Nasıl Yapılır?


Karnabahar köftesi Nasıl Yapılılr? Bu yazımda sizlere karnabahar köftesi tarifini veriyorum okuyucularım :) İnanılmaz güzel bir tarif .Yapması da oldukça kolay.Sözü fazla uzatmadan karnabahar köftesi tarifimi veriyorum sizlere.Takılın peşime :)

2 Mart 2016 Çarşamba

Beyaz ve Sağlıklı Dişlere Kavuşmanın En Pratik 5 yolu

Bugün hayalinizdeki beyaz ve sağlıklı dişlere en pratik şekilde kavuşma yollarını paylaşacağım. İşte dişlerimi korumamı sağlayan ve rahatça gülümseme nedenim 5 diş temizleme pratiğim :)

Beyaz ve Sağlıklı Dişlere Kavuşmanın En Pratik 5 yolu

1. Rutinlerinize Uyun
Hayatta en önemli şey sanırım sizin için iyi olan ne varsa alışkanlık haline getirmek. Spor yapmak, sağlıklı beslenmek gibi aslında kişinin kendisine bakması ve temizliğine dikkat etmesi de önemli. İşte bu yüzden diş temizliği rutinlerinizi belirleyin ve ona uyun.
Her sabah ve gece yatmadan önce dişlerinizi mutlaka fırçalayın! Bu alışkanlığınızı halen kazanamadıysanız bugün zaman kaybetmeden kendiniz ve diş sağlığınız için büyük karar verebilirsiniz.

2. Size Uyanı bulun!
Nasıl ki giydiğiniz kıyafetler tarzınızı yansımadığında kendinizi o kıyafetin içinde yabancı gibi hissediyorsunuz, aslında kişisel bakımlarınız da öyle. Diş ve diş ati yapınıza en uygun fırçayı bularak diş temizliğinizi daha verimli yapabilirsiniz.

3. Kendinize Zaman ayrın!
Bir şeyi yapıyor olmak kadar onu doğru sürede ve doğru şekilde yapmak da çok önemli. Özensiz bir biçimde yaptığınız hiçbir şey tam olmayacaktır. O yüzden dişlerinize ve kendinize zaman ayırın. Bu zamanı doğru fırçalama teknikleriyle yaparsanız emin olun kısa sürede farkı siz de fark edeceksiniz.

4. Bazı Ayrılıklar Çok Güzel!
Vedalar ve ayrılıklar hep can yakar ama aslında bazı ayrılıklar size çok iyi gelebilir :) Nasıl mı? 3 ayda bir diş fırçanızla vedalaşın ve hijyen açısından önemli bu değişikliği bir alışkanlık haline getirin.



5. Yol Arkadaşınızı İyi Seçin!
Geldik en önemli maddeye. Diş fırçanızı seçtiniz, kendinize zaman ayırdınız, her şeyi tam yaptınız ama diş temizliğinde istediğiniz verimi halen alamıyor musunuz? O zaman doğru diş macununu kullanmıyor olabilirsiniz. Bu konudan mustarip olanlara önerim; Procter and Gamble’ın dünyada pazara sunduğu en gelişmiş beyazlatıcı diş macunu olan 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Perfection İpana olacak.
Yeni İpana 3D White PERFECTION diş macunu İpana’nın en hızlı ve en güçlü beyazlatıcı diş macunu. Perfection diş macunu 3 Boyutlu Beyazlık ailesinin en ileri ve etkili beyazlatıcı diş macunu teknolojisini içerir. Böylece diş minesine zarar vermeden sadece 3 günde diş yüzeyindeki lekelerin %100’e kadarlık kısmını etkin biçimde çıkarıyor. Ben bu ürünü çok sevdim, satın almak isterim derseniz tıklayınız.

Tüm bu maddeleri eksiksiz yerine getirenler olarak bol bol gülümsemeyi hak ettik sanırım :)



P.S. Bana bu bilgiler yetmedi, ağız ve diş sağlığı üzerine daha çok şey merak ediyorum diyenleri aşağıdaki siteye alalım.
http://www.agizbakimuzmani.com/

#ipanaperfection  #gülüşünügöster

İçerik Kaynak: http://www.e-gunlugum.com/
Video Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=RZ5ymuChrW0


Bir boomads advertorial içeriğidir.

Beyazbegonvil ile Kahve Molası Etkinliğimiz Basında Yer Aldı


Geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğum Beyazbegonvil ile kahve molası etkinliğimiz ekinekinoks blogunun sahibi Ümmü arkadaşımızın vasıtası ile Denizli'nin en çok satış yapan gazetesi  Deha20 ' de yer aldı.Haberimizin manşette yer alması bizi daha da onure eden bir durum oldu.
Etkinliğimizde emeği geçen herkese buradan çok çok teşekkür ederim :)



1 Mart 2016 Salı

Kendin Yap I Örgü Sepet Nasıl Yapılır?


Örgüye olan merakımı bilmeyen kalmadı sanırım.Yalnızca örgü mü ? Bir çok hobi işine el atmışlığım var hatta bir ara Çini sanatıyla bile uğraştım :)Yapmış olduğum kendin yap projelerini sizlerle paylaşmayı seviyorum.Şimdide örgü sepetimi nasıl yaptığımı anlatıcam elimden geldiğince tabi.Örgü sepet nasıl yapılır ? Sizde merak ediyorsanız takılın peşime :)