28 Nisan 2016 Perşembe

2016 Yaz Modası Yüksek Bel Etekler


Yaz mevsimi kendini göstermeye başlamışken 2016 yazının trendlerini incelemeye başlayalım artık ne dersiniz?
Bu yaz yüksek belli pilili etekler ön plana çıkıyor.

Yaz Mayo ve Bikini Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler


Yaz yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladı.Yaz tatili sizin için ne ifade eder? Benim için kesinlikle deniz,kum,güneş!
Biz tatil planları yaparken tatil ihtiyaçlarmızı da birbir gözden geçirmeye başladık.Kendimize bir alınacaklar listesi hazırladık.Bu listenin içerisinde en başı çeken ihtiyaçlardan biri de mayo&bikini ! 
Tabi mayo&bikini alırken öyle hemen aa bu güzelmiş deyip almak olmuyor.Bu seçimleri yaparken dikkat ettiğim bir kaç nokta var!

25 Nisan 2016 Pazartesi

Adıyaman Kahta'da Eşsiz Lezzet I Neşet'in Yeri


Şimdi değerli blog takipçilerim bu yazı başlığını gördüğünüzde ya ne yapayım ben taa Adıyaman'da üstelik birde Kahta'da Neşet'in yerini diyebilirsiniz tabii ki.
Bana da bundan bi beş sene önce deseler ki sen Adıyaman'da yaşayacaksın güler geçerdim.Bizim ailede şöyle saçma bir geyik dönerdi kendi aramızda "anneee bardak nerde? " Adıyaman'nın sol tarafında! , "Baba ya cüzdanın nerde?" "Adıyaman'ın sol tarafında.Aha işte dediler dediler Adıyaman'ın sol tarafına geldim :D
Neyse sözü fazla uzatmayalım.Adıyaman'ı,Kahta'yı araştıran buralara gelecek olanlara özellikle fikir olsun diye hazırlıyorum bu yazılarımı.Ben buraya gelmeden önce çok araştırma yapmıştım ama ne yazıkki buralar hakkında pek bir görsel bulamamıştım.Hatta Kahta'yı aşağıda ki fotoğraftaki gibi bir yer sanıyordum.Ne korkmuştum gelirken.İşte buraya yolu düşenler böyle bir yer olduğunu düşünmesin buraların diye sizlerle buralar hakkında bilgiler paylaşmak istiyorum :)

24 Nisan 2016 Pazar

Boyner'in Yeni Yüzü "ELÇİN SANGU"


Gün geçtikçe yıldızı parlayan bir isim oldu "Elçin Sangu" ... Kiralık Aşk'ta oynadığı Defne karakteri ile hayatımızda yerini alan Elçin Sangu Elidor renklam filminin ardından şimdi de Boyner'in reklam yüzü oldu.


Seksi pozlardan ziyade sevimli pozlar ile objektiflerin karşısına geçen Elçin Sangu 'ya bu pozlar daha çok yakışmamış mı sizcede ? Saf ,çocuksu ve masum bir duruş sergilemiş...



Kıyafetlerde en beğendiğim model kapaktaki elbise oldu kesinlikle! Tam yaz renklerinin bulunduğu bir elbise olmuş.Hatta bu elbiseyi ister sandalet ile kombinleyip gündüz gezmelerine,alışverişe gidin;isterseniz yazlık topuklu bir ayakkabı ile kombinleyip gece eğlenmeye çıkın! Karar sizin ! 





21 Nisan 2016 Perşembe

Kitap Okuma Listem


Organize Sürprizler işime başladığımdan beri kendime ,çevreme,bloguma zaman ayıramamaya başladım.
Evlendiğimden itibarende nedense kitap okumalarım azaldı.Eskiden iki üç günde bir kitap bitiren ben şimdilerde haftalarca bir kitabı elimde süründürür oldum.Neden oluyor bu değişim bilmiyorum.Fakat artık eskisi gibi daha sık kitap okumak istiyorum.Bunun içinde bir adım atmaya ve kendime zaman ayırma konusunda günlük bir düzen sağlamaya karar verdim.
Öncelikle kitap okuma listesi yaptım.Dönem dönem de bu listemi yeniliyor olucam ve bu listemide sizlerle mutlaka paylaşıcam.
Öncelikle üç kitap seçtim kendime.Az mı ? Evet az ! Fakat çok fazla seçim yaparsam kendimi strese sokuyorum bu streste beni kitap okumaktan uzaklaştırıyor.Sözü uzatmadan listeme geçiyorum.

16 Nisan 2016 Cumartesi

Yepyeni Silikon Kalıplarımı Nereden Aldım?


Eğer kokulu taş,sabun işiyle uğraşıyorsanız ürün yelpazenizin geniş olması çok önemli.Elinizde bulundurduğunuz model çeşitliliğiniz çok olmalı ki daha geniş kitlelere hitap edebilesiniz. 
Sabun ve kokulu taş işi ile uğraşan bir çok kişinin yolu bloguma düşüyor ve görüyorum ki en çok merak ettikleriniz arasında kendi yaşadığınız şehirde malzeme satışı yapan bir yer ya da ürünleri uygun fiyata nerelerden temin edebileceğiniz.İşte bende sizlere yardımcı olması için bu yazımda silikon kalıplarımı aldığım http://www.sabunkaliplari.com/ sitesinden bahsedicem.

14 Nisan 2016 Perşembe

Börülce Salatası Tarifi


Börülce salatasını pek bir severim.Geçtiğimiz günlerde misafirlerim için börülce salatası yapmıştım.Yapımı oldukça pratik bir ikram bana kalırsa.Artık günlerde patates salatası,kısır out! Börülce salatası İN !

Gelelim börülce salatamın malzemelerine
4 demet taze soğan
Bir avuç haşlanmış mısır
Dereotu
3 adet közlenmiş kırmızı biber
Yarım kilo börülce
Salatalık turşusu
Limon
Nar Ekşisi
Sumak
Tuz

13 Nisan 2016 Çarşamba

Dekorasyon I Ahşap Panolar ile Evinizi Renklendirin


Ev dekorasyonunda ufak detaylar her zaman önemli.Odanızı,mutfağınızı dekore ederken ufak objelerden mutlaka yardım almalısınız.Çünkü bu ufak objeler sayesinde evinizin dekorasyonu bir bütünlük kazanır.
Peki bu ufak objeler neler olabilir ? Yalnızca  biblolar mı dersiniz ? Hayır ! Artık ev dekorasyonunda bütünleyici unsur olarak yalnızca aklımıza biblolar gelmemeli.

6 Nisan 2016 Çarşamba

Hediyemen İle Kendimi Şımarttım

Geçtiğimiz günlerde kendime bir iş kurduğumu artık bilmeyen kalmadı sanırım :) İnsanın kendi parasını kazanması gibi güzel bir şey yok şu hayatta.Artık kendim çalışıyorum birde üstüne para kazanıyorum ya dedim ki niye hep erkeklerden hediye bekliyoruz? Kendi kendime niye hediye almıyorum ben ? Azcık şımarmaya hakkımız yok mu bizim ? İnternette gezinirken Hediyemen.com'a denk geldim.Bir girip bakayım neler varmış dedim yaklaşık bir saatimi burada harcadım.Sitede öyle yaratıcı hediye seçenekleri var ki sevgilime,anneme,babama ne alsam diye kara kara düşünmenize hiç gerek yok.Bırakın düşünmeyi sizin yerinize Hediyemen düşünmüş bir çok seçenekte hediyeler önünüze sunmuş.İtiraf ediyorum bu seçenekler içerisinde en çok sevgiliye hediye fikirlerini beğendim.Çok romantik fikirlerde hazırlanmış hediye seçenekleri mevcut.

http://www.hediyemen.com/


4 Nisan 2016 Pazartesi

Tuva Yayıncılık ile Kanaviçe Dergisi 41.Sayısını Kazanan Talihli

Merhaba
Geçtiğimiz günlerde Tuva Yayıncılık ile düzenlediğimiz çekilişimize katılım bir hayli az oldu :)Kanaviçe sevdalısı bu kadar az kişi mi var yahu :)
Neyse hemen sonucu açıklıyorum.Kazananımız sevgili Seher Aydın oldu.
Tebrikler :)




3 Nisan 2016 Pazar

Beyazbegonvil'den Organize Sürprizler Çekilişi SONUCU


Organize Sürprizler işini kurduğumda bunu kutlamak için sizler için ufak bir çekiliş düzenlemiştim :) Çekilişe katılımlarınız için çok teşekkür ederim.Kazananımız KİRPİK KIZ oldu kendisini tebrik ediyorum.En kısa süre içerisinde adres bilgilerini benimle paylaşmasını bekliyorum.





İzledim I Herşey Aşktan



İtiraf ediyorum Romantik Komedi filmlerini çok seviyorum.Evet kabul ediyorum konuları çok klişe oluyor..Hatta hemen hemen bütün romantik komedi filmler birbirine benziyor.Ama ben bu tarz filmleri izlerken inanılmaz keyif alıyorum..
"Herşey Aşktan" Türk yapımı romantik komedi filmi...

1 Nisan 2016 Cuma

İzledim I Düğün Dernek 2 Sünnet


Düğün Dernek 2 Sünnet filmini evde izleme şansı yakaladım.Aslında Düğün Dernek gibi popüler filmleri viyona ilk girdiğinde sinemada izlemeyi seviyorum.Fakat Adıyaman'da olduğumuzdan beri bu şansım kalmadı ne yazık ki.Bende bu yüzden filmleri evde izler oldum.