30 Ekim 2015 Cuma

Splat Blackwood Diş Macunu




Daha önce Splat diş macunu firmasının LOVE ve Armydent ürünlerini deneyimleyip yorumlarımı sizlerle paylaşmıştım.Şimdide Splat Blackwood deneyimimden bahsetmek istiyorum.Splat Blackwood tüm bildiğiniz diş macunlarının zıttında bir ürün .

Bir kere dış kabı beyazın aksine siyah bir renkte.Macunun rengide öyle ...Siyahh...Bu ilk başta insanı ürküten bir durum olsada Splat Blackwood bence çok iyi bir  diş macunu.İçeriğinde bulunan Sp white system sayesinde diş minenizi çizmez,diş ve diş eti hassasiyetine neden olmaz.Bu da Splat Blackwood'u iyi yapan durumlardan biri.Birde benim en sevdiğim yönü dişlerimi fırçaladıktan sonra ağzımda bıraktığı ferahlık hissi.

Geçtiğimiz günlerde Splat firmasının instagram hesabından düzenlemiş olduğu bir çekilişe katıldım.Hiç umudum yoktu fakat ilk defa şansım yaver gitti ve ben çekilişi kazandım.Splat blackwood uzun zamandır denemek istediğim bir diş macunuydu..Bu sayede bende firmadan splat blackwood diş macununu talep ettim ve diş macunun bir kaç gün içerisinde elimde oldu.

Splat diş macunu ürünlerine gratislerden ve seçili eczanelerden ulaşabilirsiniz.Splat diş macunu ürünleri hakkında merak ettiklerinizi splat / facebook sayfasından öğrenebilirsiniz.

29 Ekim 2015 Perşembe

1. Hafta I Bu Fotoğrafları Sevdim

İnternette gezip dolaşırken  öyle güzel fotoğraflara denk geliyorum ki artık bunları sizlerle paylaşmadan geçmek istemedim.Her hafta beğendiğim fotoğrafları biriktirip sizlerle paylaşıcam :) Belki yazılarınız için sizlere ilham kaynağı olurlar.


26 Ekim 2015 Pazartesi

Beyazbegonvil ve Rituel De Beaute ile Çekiliş Sonucu

Herkese merhaba daha önce buradaki yazımda Rituel De Beaute ile bir çekiliş düzenlemiştik.Çekilişimize 16 kişi katıldı .Katılım sonuçlarını random.org ile belirledim.Buna göre kazanan...

Beyazbegonvil ve Essence ile 2 Kişiye Harika Hediyeler (KAPANDI)



Essence firması ile birlikte 2 kişiye bu çanta içerisinde olan
1) Essence -Make me brow kaş maskarası
2)Essence the gel nail polish
3)Essence the gel nail polish base coat
4) Essence the gel nail polish top coat
5)Essence sheer & shine lipstick
6)Essence 8'li far paleti
7)Essence extra longlasting eyeliner 
8)Essence longlasting göz kalemi
9) Essence pembe çanta :)


 Zorunlu şartlarım

1.Blogumu GFC'den takip edin 
2. Beni google + 'dan takibe alın ve bu postu google +'da paylaşın.


Ek Hak

Blogunuzda çekilişimi anlatan bir post paylaşırsanız +5 Hak 

Yorumlarınızda lütfen:

-google + 'dan paylaşım linkinizi
-Size ulaşabileceğim mail adresinizi yazmayı unutmayınız

Çekiliş 9 Kasım Saat 12:00 'da sonlanacaktır.Çekiliş 2 ayrı kişiye ve 2 ayrı paket şeklinde gönderilcektir.Kargo ücreti tarafımca karşılanacaktır. Kazanan Random.org ile belirlenecektir ve en kısa süre içinde blogumda açıklanacaktır.Takipte kalınız :)





25 Ekim 2015 Pazar

Gezi I Nemrut Dağı


          Sizleri Adıyaman-Kahta'da bulunan Nemrut Dağı'na ufak bir yolculuğa çıkarıcam :) Aslında bu yazımı gün batımını ve gün doğumunu da izlemeye gittiğimde hazırlasaydım daha iyi olurdu ama dayanamadım.Mevsim kışa yaklaşmakta olduğu için 2.150 m yükseklikte bulunan Nemrut'ta sabahlamak pek mümkün değil tabii:) Nemrut kesinlikle görmeniz gereken tarihi yerlerimizden biri.

24 Ekim 2015 Cumartesi

Bloglar Arası Paylaşım Etkinliği..



         Sevgili blogger dostlarım.Son zamanlarda aramızdaki bir çok blog yazarı instagram hesabına daha çok yönelir ve blogunu boşlar oldu.Geçtiğimiz günlerde Hüzün Sarısı bu konu ile ilgili ÖNCE BLOG başlığı ile oldukça güzel bir paylaşım yaptı .Bende bu yazıya kesinlikle katılanlardanım.İnstagram öyle bir hal almış durumda ki her önüne gelen blog yazarı havalarında geziniyor.Üstüne birde takipçi satın alıyorlar ki bu işin çok çirkin bir boyutu.

         Her önüne gelen firmaların gönderdiği tanıtım amaçlı hediyeleri gördükçe blog açayım bende bunlardan yararlanayım derdinde.Fakat blog yazmak bu kadar kolay birşey değil ki! Zaten blog yazmak bu kadar kolay olmadığı için bir çok insan instabloggerlığa soyunuyor.Neden? Çünkü instagramda öyle uzun uzun yazılar yazmaya gerek yok.İki cümle yaz,fotoğrafı azcık güzel çek,paylaş işte bu kadar! Ama blog yazmak öyle mi.Bir yazıyı ortaya çıkarmak için araştırmalar yapmak,kaliteli bir blog ortaya koymak için sayfa tasarımı ile uğraşmak,okuyucuyu sıkmadan ama google'ı da küstürmeden uzun yazılar yazmak...Bunlar hiçte kolay şeyler değil.Bir de bu yazılarımızın okunması için çalışmalarımız var ki hiç sorma.Bir çok blog yazarı arkadaşım eminim ki bana katılacaktır.

        Birde içimizde blog yazmayı boşlayıp instabloggerlığa yönelen dostlarımız var.Peki neden bu yön değiştirme ? Çünkü bizler bencilleşmeye başladık.Kendi aramızda bile farkında olmadan kıskançlığa düştük.Eski etkileşimler azalmaya başladı.Birbirimizin yazılarına yorum yapmaya bile üşenir olduk.Hal böyle olunca yapılan paylaşımlara anlık tepkiler alınan instagram hesaplarına yönelindi.Karşılıklı etkileşim ,paylaşılan fotoğraflarımızın beğenilmesi instagramı daha cazip hale getirdi.
Benim sizlere bir önerim var...


HC HAIR CARE Complex ile Saç Dökülmesine Son

hc hair care complex
Hc Hair Care Complex
Hc Hair Care'in daha önce OVEX saç bakım kremini deneyimlemiştim ve buradaki yazımda sizlerle paylaşmıştım.Hatta geçtiğimiz günlerde blogumda bir çekiliş düzenlemiş ve 2 kişiye Hc Hair Care ürünlerinden hediye etmiştik.Şimdi de HC Hair Care saç bakım Comlex'ini deneyimledim ve yorumlarımı sizlerle paylaşıyorum.

23 Ekim 2015 Cuma

Aşure Nasıl Yapılır ? / Aşure Tarifi

Muharrem ayının 10.günü yapılan aşure gününe gelmiş bulunmaktayız.Evet o gün bugün :) Sizler özlediniz mi bilmem ama ben aşureyi çookk özledim :) Aşure yapmak isteyen varsa ve bilmiyorsanız gelin aşure tarifimi sizlerle paylaşayım :)


22 Ekim 2015 Perşembe

Nyc Newyork Color 4'lü Göz Farı Paleti

NYC Newyork Color 818 union square

         NYC newyork color  far paletini instagram hesabımda paylaşmıştım.Daha önce gratisten aldığım bu 4'lü göz farının kalitesi nasıl ? Pigmentasyonu yerinde mi ? Deneyimim sonucu memnun kaldım mı ? Gelin tüm bu sorularımın cevabına birlikte bir göz atalım.

Flormar Terracotta Matte Yorumum


Flormar Terracotta Matte aydınlatıcıyı bir arkadaşım sayesinde deneyimleme fırsatı buldum.Ürünü inceledim kendisine ürün hakkındaki fikirlerini sordum.Malum bir ürünü almadan önce bir bilene danışmak önemli bir durum . Gelin bakalım nasıl bir ürünmüş Flormar Terracotta Matte aydınlatıcı ?

20 Ekim 2015 Salı

Dekorasyon I Flamingo Desenli Duvar Kağıdı Fikirleri

Son zamanlarda flamingo desenli objeler ile sıkça karşılaştık.Giyimden aksesuara,aksesuardan bardak çanağa kadar birçok yerde karşımıza çıktı flamingo desenler...
Peki flamingo desenlerin duvar kağıtlarına nasıl yansıdığını görmek ister misiniz ?



2015-2016 Kış Makyaj Trendi



2015-2016 Kışının makyaj modası artık belli.Kış iyice yaklaşmakta iken makyajımıza yön verecek etkenler neler olacak ? Gelin sizlere kış makyaj modası ile ilgili bir kaç tüyo vereyim.

19 Ekim 2015 Pazartesi

Debbie Macomber - Melekler Korusun Kitap Yorumu



Debbie macomber’ın şimdiye kadar okuduğum (bahçemde yeşeren umutlar,küçük mucizeler dükkanı,küçük mucizeler dükkanına dönüş ,bir yumak mutluluk,) tüm kitaplarını çok sevdim.Son olarakta bu kitaplara Debbie macomber’ın melekler korusun adlı kitabını ekledim.

18 Ekim 2015 Pazar

Relips ile Artık Dudaklarınız Daha Dolgun



Geçtiğimiz günlerde Relips'ten güzel bir kargo aldım.Yoğunluğumdan dolayı bir türlü yazmaya fırsat bulamadım.Gelin hep birlikte bakalım ve relips ürünleri ile tanışalım.

2015-2016 Kış Şapka Modası

2015-2016 Kış döneminde yün şapkalar modasını sürdürmeye devam edecek ve sizlerin şıklığınıza şıklık katacak.

Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi Nasıl Olur?

Onarıcı bir saç kreminden beklentiniz nedir? Saçınızda çok kırık var ve bu da saçlarınızda cansız bir görünüme mi yol açıyor? Öyleyse gelin bu sorunu çözecek bir saç kremi önerim var.




17 Ekim 2015 Cumartesi

Duvarlarınızı Fotoğraflarınızla Süsleyin !


    Boş duran duvarlarınızı anılarınıla süslemeye ne dersiniz.Çok hoş bir fikir olmaz mı sizce de bu ? Duvarlara sadece fotoğraf koymak yetmez tabii ki.Aynı zamanda bu fotoğrafların sunumu da oldukça önemli.Peki fotoğraflarımızı nasıl duvarımızda gösterebiliriz ? Gelin birlikte bakalım :)

16 Ekim 2015 Cuma

Kösem Sultan – Demet Altınyeleklioğlu Kitap Yorumu



Kara Kraliçe Kösem Sultan Demet Altınyeleklioğlu'nun Hürrem sultan ile başlayan seri kitaplarından 4.sü diye biliyorum ben.Kösem Sultan kitabını okumadan önce bir yorumlarıma göz atın derim :)

14 Ekim 2015 Çarşamba

Renkli Bantlar ile Kavanoz Süsleme Fikirleri


Son zamanlarda sıkça karşılaştığımız yurtdışı alışveriş sitelerinde oldukça ucuz ama Türkiye'de çok pahalı olan renkli ve desenli bantlar ile kavanozlar nasıl süslenir ? Süslendiğinde nasıl bir görüntü çıkar? Cevabı devamında....

13 Ekim 2015 Salı

Moda'ya Afrika Dokunuşu



Geçtiğimiz günlerde moda sayfalarında gezinirken Charlotte Olympıa'nın Afrika'dan ilham aldığı koleksiyonuna rastladım.Bu koleksiyonun diğer parçalarını görmek için takılın peşime.

5 Ekim 2015 Pazartesi

Beyazbegonvil ve Rituel De Beaute ile Çekiliş

 Daha önce ki Hc Hair Care ile olan çekilişimde sizlere çekilişlerimin devamının geleceğini söylemiştim.Şimdi ki çekilişimiz de sevgili Rituel De Beaute firması ile 1 okuyucuma

   1)      Özel günler için ısıtıcı bant
   2)      Diş temizlemeye yardımcı pratik mendil
   3)      Topuk çatlağı ve nasır gidermeye yardımcı  stick
   4)      Beyazbegonvil’den size sürpriz bir hediye veriyoruz.


 Zorunlu şartlarım:

1.Blogumu GFC'den takip edin 
2. Beni google + 'dan takibe alın ve bu postu google +'da paylaşın.

Yorumlarınızda lütfen:

-google + 'dan paylaşım linkinizi
-Size ulaşabileceğim mail adresinizi yazmayı unutmayınız

 Çekiliş  25 ekim günü 12.00'da sonlanacaktır . Kazanan Random.org ile belirlenecektir ve en kısa süre içinde blogumda açıklanacaktır.Takipte kalınız :)

4 Ekim 2015 Pazar

Dekorasyon I Makyaj Masanız Nasıl Olmalı ?


Biz bayanların olmazsa olmazlarımızdan biri de makyaj malzemelerimizdir.Çeşitli fırçaları,renk renk rujlar,far paletleri , göz kalemleri...Hepsini almalıyızdır.Göz kalemi mi ? 10 renkten aşağı olmaz .. Tabii biraz abartıyor da olabilirim ama şu bir gerçek biz bayanlar makyaj yapmayı seviyoruz.Kim güzel görünmek istemez ki :) ? 
Bunca çeşitli ürünü alıyoruz paraya kıyıyoruz da bir müddet sonra bunları koyacağımız bir yer bulamıyoruz.Ya da o kadar çok alıyoruz ki yer bulsak bir düzene oturtturamıyoruz.En büyük sıkıntılarımızdan biri de bu .Neyse Allah başka dert vermesin diyelim ;)

1 Ekim 2015 Perşembe

Yeni Atanacak Öğretmenlere Öneriler

Herkese Adıyaman-Kahta'dan merhabaa....Biz eşim ile bir süre Adıyaman-Kahta'da ikamet edicez.Yok yok kimseden kaçmıyoruz.Ya da keyfimiz böyle istedi diye değil.Tamamen mesleğe saygıdan :))